Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellerine, emegine saglık papişim liste cok ve hos olmus .1. olan arkadasımı tebrik eder önumuzdeki maclara bakcaz artık.
veren vermeyen herkesi kutlarım durmak yok yola devam kızlar haftaya her sey daha guzel olacak.

Son düzenleme:
sabah kahvaltım(11:00bitti)

klasik karatay kahvaltısı yaptım.

öglen sütlü kahvemi hüplettim.

aksam yemegim(18:00bitti)
tarhana corbası (ev yapımı)
az etli patlıcan
fırında cupra
bol salata
1 kücük kase ay cekirdegi ve kücük cikolatlı kek yedim:26:

sporrrr(14:15-15:15)

5.5 km yürüdüm
hız:6
300 kalori
60 dk

su suana kADar 2 litre oldu 3 e tamamlayacam.

etli bulgurlu sarmayı fazla kaçırdım..ama çok özlemişim..
ailecek film izlemece..

selam kızlar..yemeğe gidiyorum menümü yazayım ilerleyen saatlerde gelirim..

öğlen

ceviz
1 kaşık kuru fasulye

akşam

kurufasulye
bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
bol salata
roka ve maydanoz olacak..

canım afiyet olsun ah 75 bi görsem diyordun bak işte oldu süpersin tebrikler canım.
bende cok mutluyum annemler geldi benim alıp safranboluya memlekete gidecez kızkardesimın 26 mayısta nişanı var. haftaya da burdayım sanırım sonrada fırsatım olur bildirim yaparım bu 2 hafta kiloyu korumak amacım olacak tartı oralarda bulurmuyum bilmem ama olmazsa izinli olurum.tekrar haber veririm.

eline sağlık canım kilo veren arkadaşlarık tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayan ve veremeyen arkadaşlarada haftaya veriririz beyaa can sıkmak yok

eline sağlık canım 1 ci olan arkadaşımı kutluyorum darısı hepimizin başına

akşam

canım bişey yemek istemedi yogurdun içine ceviz fındık kayısı keten tohumu koyup yedim o kadar cıss mama yaptım doydum kokusundan galiba

iyi akşamlar hatunlar bugünkü menümü yazmayı unutmuşum:)))

sabah7.30:1 muz,3 çilek,yumurtasız karatay kahvaltısı

11.30:1 tane süt içtim(
13.00:ıspanak,yoğurt
19.00:ıspanak,2 kaşık yoğurt,kabuklu fıstık(2 avuç)

bugün 2,5 lt su içtim.sabah 6-7 arası tempolu yürüyüş yaptım.ya kızlar bu kabızlık beni mahvediyo,form çayı da kar etmez bana.dün 2 tane ilaç aldım artık,sabah yine tık yyok.başkası olsa tuvaletten çıkamazdı

1.öğünüm=2 yumurta
5adet zeytin
avuçiçi peynir
az maydanoz
incir 2 adet üzerine tahin
2adet hurma fındık
yeşil çay
2. öğün= 1 tabak mercimek çorbası
buğday haşlama
yoğurt
fındık ve çay
3. öğün=1tabak peynirli makarna + üşendim kendime ayrı hazırlamaya yumurtadan da böööö geldi
yoğurt salata
spor çarşı pazar yaptım yoruldum birazdan çay keyfi başlar
bizimkinler birşeyler karıştırıyorlar gittiler anneler günü için bişey bakıcaklar herhalde çok şüpelendim
birde yorumum olacak kendime=ilk defa aynı kiloda kaldım başladığımdan beri buda iyidir diyorum şöyle bişey anlatıcağım belki moral olur sizede benim önceki beslenme şeklim tam bir fiyaskoydu sabah kahvaltı yapmıyordum kesinlikle öğlen kızım okuldan geldiğinde deli gibi acıkıyordum ne bulursam yiyodum arada tatlı bişeyler şekerli çaylar akşam olunca biz hep erken yeriz o zamanda ackıyordum yemek arkasından hemen tatlı sadece sabah yemiyordum düşünsenize ne kadar yanlış 2 tabak yemek yerdim ekmek çok yemezdim şu anda isekahvaltı her şey düzenli eski doymak bilmeyen ben şimdi acıkmıyorum bile bazen zorla yiyorum düzeni bozmamak için karataydan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum yaşam biçimim oldu bile şimdiden
inanın bana vermesem de en azından almam kilo diyorum çünkü ben her ay 1 buçuk kilo ala ala bu hale gelmiştim devamlı alıyordum sonunda 78 görünce dur dedim kendime noluyo ben hamilelikten sonra almaya başladım basenler şişti evlendiğimde 49 kiloya düşmüştüm incecik bir gelindim belim çok inceydi kızlık kilom ise 52 idi eller 2-3 çocuk yapıyo bişey yok biz bir tane doğurduk hale bak
önce takıntım yoktu olsaydı belki böle olmazdı diyorumya vermesemde kilomu korusam yine yeter varil gibi olmaktansa ama veririm diye düşünüyom bunları yazmak aklımda deyildi bi anda içimi döktümya halimden çok memnunum sizleri tanıdım burda artı kahvaltı yapmanın tadı başka her şey yiyoruz varsın ekmek olmasın ,şeker olmasın ne yazar kızlar bizimde fındık fıstığımız var dimi yaaa arada tadımlık bakıyoruz yasaklara hepinizi çooooook seviyorum ne güzel dimi karşılıksız seviyoruz birbirimiz tıpkı annenin çocuna olan sevgisi gibi http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wCBBSS6/weight.png

ne guzel yazmissin canim, asagi yukari hepimizin hikayeleri ayni. evlililik cocuk derken geliyor kilolar. ama iyiki karatayi kesfettik . ac kalmadan zyifliyoruz. Bende regl olucam bir haftadir acayip istahliydim. ama bugun normale dondum galiba aksam yemegimi zor bitirdim. benim iki cocugum var. buyugu oglan 9 yasinda kucugu 23 aylik kiz/ neyse suanda kiz uyudu. bende bir bakayim dedim. bakalim anneler gununde bana neler alinacak bekliyoprum.
Neyse benim cikmam lazim yain aksama misafirim var. minik uykuda iken biraz hazirlik yapayim.
Bu arada kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi tebrik ediyorum. yasasin karatay ac kalamdan kilo veriyoruz.

Papadiya liste cok guzel olmus ellerine saglik

bugunku menum
sabah 12de
yogurt kuru
1,5 yumurta
10 zeytin
2kk peynir
biraz maydonoz
ceviz

aksam 19/30
yogurt kuru
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran

ben kaciyorum iyi geceler

naber zayif hatunlaaarr

aksam yemegi yemedim ben bugün, onun yerine protein icecegi ictim, gün asiri aksam yemeklerinin yerine böyle yapmayi düsünüyorum, belki kilo vermem hizlanir bu hafta yüklenirim, haftaya yine biraz serbest birakirim cünkü regl haftasi olacagi icin vücudu daha fazla yormaya gerek yok diye düsünüyorum

sizler nasilsiniz bakalim??? günün yildizi sersum hanim nasillarmis

Selam kızlar, nasılsınız

Site çok yavaş, alıntılar yapmıştım, hepsi uçmuş

Papadiya liste için ellerine sağlık, listedeki herkesi tebrik ederim karatay yaptıkları için

Sersumum çok çok tebrik ederim, devamını bekliyoruz

Regenim bu beslenme şekliyle kas kaybetmemiz mümkün değil bunu bizzat Canan hocaya sorduğumda kendisi cevapladı canım

evet canim videoda kendisi de söylemisti kas kaybi öyle kolay bisey degil diye.. yani kaslarin ihtiyaci olan seyi ona verdikten sonra neden kas kaybi olsun ki dimi??? ama diger diyetlerde oluyodur galiba ynai kaslar zayifliyodur en azindan :44:

Selam Karatayın azimli hatunları kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim, sabit kalan ve kilo alanlar biliyordur sebebini bundan sonra ona göre yer içerler

Sersum gözün aydın 75 i görmüşsün regl gelip geçince haftanın bombasını patlatırsın artık

Leylak neettin bacım :26: nassı başardın listenin sondan birinciliğini kıs :44:

Birdy iyi yolculuklar ve eğlenceler canikom

İğneoyası yine güldürdün bizi Allah da seni güldürsün emi, kocişine ve evliliğinize nice seneler dilerim, ben olsam dışarda kutlamayı kaçırmazdım karataya uygun yersin en fazla geç saatte yemiş olursun nolcek be yaa :44:

Kardelen canım inşallah dr sonuçlar için daha iyi şeyler söyler, Allah yar ve yardımcınız olsun , güç ve sabır versin canım

Ficans sen çalışmıyormuydun? hafta içi ne pikniği anacım :44:

Regen sen Karatayın kitaplarını okudun mu? Ben okumadığını tahmin ediyorum , video veya tv yayınları yarım yamalak oluyor kafa karışıyor ama kitaplar daha net ve detaylı , oyüzden okumadıysan özellikle 2. kitabı oku bence

Ben ise son birkaç gün fena cozutmuştum (sürpriz regl nedeniyle) ama yürüyüş yaptım ve 5 saat kuralını bozmadım ve bu sabah 64 kg çıktım o yüzden çok mutluyum işallah regl şişliği gidince daha fazla vermiş olurum

Kıssadan hisse kaçamaklarınız ne olursa olsun ne kadar fazla olursa olsun bir şekilde yeni sayfa açıp kurallara uyunca tekrar verirsiniz yeterki kafaya çok takıp stres yapmayın yımayın vazgeçmeyin...

Hepinize mutlu, bol hareketli ve leptinli hafta sonları diliyorum

Gunaydin Kizlar
oylesarhosolsamki cok haklisinin ne olursa olsun stres yapmayalim ve sabredelim. Bende 10 gundur kacamaklar devam ediyor. Dun cok guzel gitti fakat buaksam yemege misafirim var. dun gece sekerpare yaptim. nasil olmus diye merak ettim gece 11.30da yarim skerpare yedim. Sanki kuru geldi sabah 7de tekrar iyimi diye yarim yedim. Yemekleri tadarken bugun benim karatay gider. Hemde istedigim icin degil mecburiyetten bozulacak bugun. Neyse en minumuma indirmeye calisacagim. Hepinizi opuyorum. Iyi haftasonlari.

günaydın kızlar çok güzel kilolr verilmiş ben perşembe gnü bi arkadaşta kaldım o yüzden dün kilo bildirimi yapamadım özür dilerim

zaten yapsam dda gene kilo aldım bi türlü kendimi toparlayamadım ama yarın ales var pazartesi de sınıfla bi pikniğe gideceğim sonra salı günü işte inşallah yeni bir başlangıç yapacağım çok kötüyüm bu günlerde bugün adet oldum yarın sınav var ne kadar bahtsızım ya

Canlariim
Yoktumm kac gundur..haftaici berrak i dr a kontrole goturdum kizim 13 aylik.cikista gorumcem aradi bana gel dedi.oki dedim arabaya bindik kizimla hastaneden halaya gidiyoruz yolda tkrr aradi.okulda isim uzadi okula gel ordan beraber gecelim dedi.buarada gorumcm okuluevinin karsisinda fakat kayseriyi bilenler varsa duvenonunde imamhatip lisesiyle asker lojkarsi karsiyadir arada ana cadde ve tranway yolu vardir.ben eve gitsem ana yola gircektm okula gittigm icin arka yollardann girdim.acemi sayilmm 5yildr aktif arac kullaniyorm ama goren goz kor oluyo heralde ben yola burnumu cikarmamla surayli bi doblonun bana gecirmesi bir oldu.o an asiri siddetli patlama sesi geldi onume beyaz bisi indi.ben dedim araba patladi yaniyor.kendimi nerdeyse durmadn aractan attim arkaya gectm kizim die nasi bagiriyorum berragin oto koltugun kemerni zor actim telastan.patlama sesi hava yastiklariymis.berrak sag arkadaydi araba bize sol onden camurluga vurdu.ikimizdede bisi yok ama ben 10yil yaslandim.allahim kimseyi evladiyla sinamasin o an twk dusundugum kizimdi.bize carpan cocuk 20sinde sirket soforuymus oda duramamis park eden 2araca daha carpmis.offf oyle buyuk bisi yasadim atlattimki hala gozyaslarimi durduramiyorum.gozum gormuyo ama esim arabayada cok uzuldu arabasi cok onemlidir onun icin.buda biraz kirdi beni ama sesimi cikarmadim.verilmis sadakamiz varmis.
Diyeti sorarsaniz bisi yiyemiyorum 69 kadar dustum.allah kimsenin agzinin tadini bozmasin

canım çok geçmiş olsun.size birşey olmamış ya en önemlisi bu.zor birşey yaşamışsın,anlıyorum seni.amabaşka şeyleri kafana takma ve hala kzın ve eşinle olduğun için bu mutluluğun tadını çıkar,şükret.içini dökmek istersen biz hep burdayız dimi karatay hatunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…