olur olur el birliğiyle bitririz
pazarlığa girişirmiş gibi onu bi düz yapalım o zaman
390 nı okıyım ben bugün okuyabilirsem okurum ama 390nı okunmuş say pericim hırsa geldim inan
Oy canım benim yaa eksik olma meleğim, Nara87 arkadaşımızdan da hiç ses soluk çıkmadı zaten okudu mu naptı bilmiyom da :44:
Maaşallah sende de ne azim çıktı böyle, nerdeyse hepimizden çok okudunOkuduğunda eklerim bebem sayını Nara87'den ses gelecek gibi değil
Ekliyorum elmascım Allahım kabul etsin inşallahhh
ayıp ettin elimizden geliyorsa tabiki okıyacaz perim allahın bi duasını onu da eksik etmemek gerek birbirimize yardım etmeliyiz tabiki
ki baştada dediğim gibi inan kendime okuyomuşum gibi büyük bi istekle okuyorum
100 ü kolaylıkla okudum bi bakıyım deniyim 390 nasıl olacak
yarın filan okuma imkan olmayabilir okuyamadığım içinde rahatsızlık duyarım onun için zaman varken çokça okıyım elimden ne geliyorsa
Amin canim insallah rabbim gönlüne gore versin
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Ah o gönlümdekini Allah evirsin çevirsin kapıma çiçeğiyle çikolatasıyla göndersinÇiçek niyetine marul da alabilir kabulümdür
Ah o gönlümdekini Allah evirsin çevirsin kapıma çiçeğiyle çikolatasıyla göndersinÇiçek niyetine marul da alabilir kabulümdür
ay canım enim ya allah gönlüne göre versin senin bu kadar istekli olman beni şeke getiriyor dua okumak konusunda
peki kaktüsle gelse yine kabülmü
Ya isterse Zakkumun kökünü getirsin ona da razıyım gelsin de neyle nasıl gelirse gelsin şu sıpa
Aminnn ama marul almasın. Çok güzel ve kocaman bir çiçek ve dünyanın en tatlı çikolatasıyla gelsin.
Kelebeğim çiçek solar gider bize sapı kalırMarulu salata yapar oturur yeriz afiyetle Tatlı niyetine de onu yirim ohh miss
Ya isterse Zakkumun kökünü getirsin ona da razıyım gelsin de neyle nasıl gelirse gelsin şu sıpa
Canım gelince bize de haber ver 😊
Tamam bebişim, inşallah bugün benim sayıları bitirirsek yarın da diğer arkadaşa başlarız herkese çarçabuk sıra gelsin
Yeterki insanın geçinmeye gönlü olsun.
Canim 100 tane daha yaz benden
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Aynen öyle kelebeğim, tek göz odamız olsun ama huzurumuz bol olsun, sevgimiz saygımız daim olsun. Gerisi zamanla hallolur, geçinemiyo mu evlere temizliğe giderim merdiven temizlerim hiç de utanmam yeter ki diğer yarım diyeceğim adam bunu hak etsin yapmazsam namerdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?