Ben kendim için bugün başlıyorum kısmetse, katılmak paylaşmak isteyenleri de sıraya alalım
Ben kendim için bugün başlıyorum kısmetse, katılmak paylaşmak isteyenleri de sıraya alalım
ben varım şimdi ne yapmam gerekiyor canım
bende varim canim :)
Sensiz olur mu hiç kuzum3. sıraya da seni alalım o zaman kuzucum inşallah okumalar tez elden bitip çarçabuk sıra gelir
olmaz dimi :)
benim soyle bir fikrim var eger cok fazla sayi saglanamazsa 4444 yerine herkes 100 tane okusun, yani siradaki kisi icin herkes 100 tame okumus olur, soncta musluman muslumana yaptigi dua en hayirli dua diyoruz ya ilk boyle bitiririz, baktik ki sonra katilim artiyor 4444 gibi yuksek bir rakami bolustutruruz obur turlu cnm zor olabilir okumasi yani 10 kisi falan olursa 444 tane okumak zor gelmz ama diger turlu zor olabilir, ne dersin
Evet bunu da düşündüm dediğin çok mantıklı ilk yüz ile başlayalım. Herkes kalan açığını kendi okur ya da eşine dostuna dağıtır erken bitirir. Hala eksiği olursa buraya yazar biz destek oluruz
evt bence boyle baslayalim ilk :)
Kizlar bende katilmak isterim
samsung Galaxy s3mini
kızlar elmasta var bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
Canim okuruz allahin izniyle dahada gelen olur 1 haftada 1 kisiye okunur sen gelenleri listeye koy canim
samsung Galaxy s3mini
Kizlar bende katilmak isterim
samsung Galaxy s3mini
kızlar elmasta var bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?