pericanim ya simdi benim 330 mu olmus 310du en son nasil oldu anlamadim ama simdi 74 tane daha okuyacagim bgn ona gore haberin olsa bana ekleme falan yapmaki sayilarimiz fazla olmasin karismasin cnm
Ne güzel hisler bunlar. Allah ellerimizi boş çevirmesin inşallah.
Insalah canimm insallah.. allahim yeterki kapina gondersinn de elindekilerin onemi yok :)
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Tatlım dolmacık 100 daha okumuştu onu da aranızda pay ettim. Fazla geleni eksik olan arkadaşa ekliyom zaten, Nara87 arkadaştan hiç ses yok nara atıcam burda en sonunda
Canim 100 tane daha yaz benden
tamam anladim simdi cnm :) belki haftasonu diye girememistir nete yrna hbr cikar ama birde okumus da olabiilir
Valla bebeğim hiç sesi çıkmadı okuduysa ona eklediğim dualarımı geri alırımdiğer okuma sırası ilknurda ona veririm duaları, o yüzden diyom sürekli irtibatta kalalım sayılar karışmasın diye, şimdi bu hatun okudu mu okumadı mı bilmiyoz, bilsem onun yerine ben okurum bugün bitirirdik okumalar yarın da ilknura başlardık ne güzel herkese de hemen sıra gelirdi
Kizlar ben de okuyorum.bitirince haber verecem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence seninki bgn biter zaten birsey kalmamis sayiyi hemen hemen tamamlamisiz yrn baslariz belki ilknura
Ben tamamladim sekerim
Benim niyetim de gonlumdeki kisiyle evlenmek.
Elmas'ım dolmacık toplamda 200 okudu onu da paylaştırdım ya hani, senin son okuduğun 100 ile senin hesapta 31 fazla çıktı onu da Nara87'ye ekledim haberin olsun gülüm. Senin okumalar bitti çok şükür
Cherry'cim sana +20 eklemiştim ben ondan sonra mı tamamladın ? Daha doğrusu kaç okudun onu sorayım ortaya çıkar hesap. Allah gönlündekini nasip etsin inşallah bacımm
Tam 404 okudum
Ekle tabi canim benim allah razi olsun okuyanlardan
Kendin tek başına eklentisiz 404 mü okudun gülüm ?
Evet sekerim, tam 404 okudum. Daha cok okumami istersen emrine amadeyim, buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?