• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Birbirimize Salavat-ı Tefriciye Okuyalım mı ?

pericanim ya simdi benim 330 mu olmus 310du en son nasil oldu anlamadim ama simdi 74 tane daha okuyacagim bgn ona gore haberin olsa bana ekleme falan yapmaki sayilarimiz fazla olmasin karismasin cnm

Tatlım dolmacık 100 daha okumuştu onu da aranızda pay ettim. Fazla geleni eksik olan arkadaşa ekliyom zaten, Nara87 arkadaştan hiç ses yok nara atıcam burda en sonunda :9:

Tatlım dolmacık 100 daha okumuştu onu da aranızda pay ettim. Fazla geleni eksik olan arkadaşa ekliyom zaten, Nara87 arkadaştan hiç ses yok nara atıcam burda en sonunda :9:

tamam anladim simdi cnm :) belki haftasonu diye girememistir nete yrna hbr cikar ama birde okumus da olabiilir

Canim 100 tane daha yaz benden

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Elmas'ım dolmacık toplamda 200 okudu onu da paylaştırdım ya hani, senin son okuduğun 100 ile senin hesapta 31 fazla çıktı onu da Nara87'ye ekledim haberin olsun gülüm. Senin okumalar bitti çok şükür

tamam anladim simdi cnm :) belki haftasonu diye girememistir nete yrna hbr cikar ama birde okumus da olabiilir

Valla bebeğim hiç sesi çıkmadı okuduysa ona eklediğim dualarımı geri alırım :1: diğer okuma sırası ilknurda ona veririm duaları, o yüzden diyom sürekli irtibatta kalalım sayılar karışmasın diye, şimdi bu hatun okudu mu okumadı mı bilmiyoz, bilsem onun yerine ben okurum bugün bitirirdik okumalar yarın da ilknura başlardık ne güzel herkese de hemen sıra gelirdi :21:

Valla bebeğim hiç sesi çıkmadı okuduysa ona eklediğim dualarımı geri alırım :1: diğer okuma sırası ilknurda ona veririm duaları, o yüzden diyom sürekli irtibatta kalalım sayılar karışmasın diye, şimdi bu hatun okudu mu okumadı mı bilmiyoz, bilsem onun yerine ben okurum bugün bitirirdik okumalar yarın da ilknura başlardık ne güzel herkese de hemen sıra gelirdi :21:

bence seninki bgn biter zaten birsey kalmamis sayiyi hemen hemen tamamlamisiz yrn baslariz belki ilknura

Kizlar ben de okuyorum.bitirince haber verecem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben de okuyorum.bitirince haber verecem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız Nara ömrümü yidin be bacım :9::9: Tabloyu gördün mü bilmiyom ama sana 66 sayı ekledik. Kaç tane okudun sen ? okuduğunu yaz listeye ekleyeyim ona göre devam edersin ben de takviye yaparım. önemli olan iletişimde olalım bi şekilde

Elmas'ım dolmacık toplamda 200 okudu onu da paylaştırdım ya hani, senin son okuduğun 100 ile senin hesapta 31 fazla çıktı onu da Nara87'ye ekledim haberin olsun gülüm. Senin okumalar bitti çok şükür

Ekle tabi canim benim allah razi olsun okuyanlardan

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

1. perican55 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

2. ilknur46 -> 404 oknacak , 355 okundu

3. Emily_bostonci -> 4o4 okunacak , 330 okundu

4. ademelmas33 -> 404 okunacak , 404 okundu , BİTTi

5. tolin -> 404 okunacak , 135 okundu

6. yedinoktabes -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

7. Hellowomen -> 404 okunacak 404 okundu BİTTİ

8. Kelebekcim - > 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

9. Nara87 -> 404 okunacak , 66 okundu

10. DeryaDeniz28 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

11. MissCherryBlossom -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ

12. DoLmA -> bu tur okudukları eksik olanlara eklenecek, diğer tur bize katılacak. Okuduğu 200 tefriciyeyi bitirenler hariç herkese pay ettim.

Okunan Sayımız : 3714 Kalan Sayımız : 730

Düzenleyen: perican55 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :17:28 Sebep: Dolmamız 100 daha hediye etti bize :)

Back