- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Canım benim 255 ti. 270 yazmışsın ama yanlış olmuş sanırım. Ben şimdi devamını okuyaağım.
Canım günaydın iyi pazarlar, yok gülüm dolmamız 100 okumuştu onun sayısını herkese +15 olarak ekledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim 255 ti. 270 yazmışsın ama yanlış olmuş sanırım. Ben şimdi devamını okuyaağım.
senden de allah razı olsun canım benim
aminnnn aminnnnn pericim inşallah
dediğim gibi ben üstüme bi vazife aldım mı mutlaka anında yapmalıyım erteleyince olmuyor zaman aşımına uğruyor
ve yine dediğim gibi müsait olduğumda bitirmemişssen yine okurum büyük bi memnuniyetle
205 tane okudum cnm geri kalaninida yarin sabah kalkinca okuyacagim
Allah tez zamanda gonlundeki versin cnm
Oy dolmam eksik olma cancağızım Allah razı olsun
Ben 100 daha okudum şekerim.
sende eksik olma hemde hiç eksik olma sen olmasan biz naappaarız inan senin sayende şu esmaları öğrenmeye başladım
bi ara aklımdaydı oturıyım ezberliyim hepsini diyordum hatta 23 tane mi ne ezberlemitim sonra ipin ucu kaçtı
sonra bi baktım sen öyle güzel ele almışssın ki esmaları insanı şevke getirecek derecede saol varol allah razı olsun
gerçekler bunlar pericimAy deme öyle utanırım ben Canım ne demek Allah ömür verdiği sürece tepenizdeyim Sana ve diğer arkadaşlara biraz olsun faydam olduysa ne mutlu bana
Ay deme öyle utanırım ben Canım ne demek Allah ömür verdiği sürece tepenizdeyim Sana ve diğer arkadaşlara biraz olsun faydam olduysa ne mutlu bana
Canim 100 daha ekler misin
samsung Galaxy s3mini
Pericim ben de okumayı 404 e tamamladım. Allah dualarımızı kabul etsin. inşallah sevdiğinle kavuşup, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar doğurursun. Allah tüm bekarların gönlüne göre versin (ben de bekarım.) hayırlı yuvalar nasip etsin...
1. perican55 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 404 oknacak , 300 okundu
3. Emily_bostonci -> 4o4 okunacak , 310 okundu
4. ademelmas33 -> 404 okunacak , 315 okundu
5. tolin -> 404 okunacak , 115 okundu
6. yedinoktabes -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ
7. Hellowomen -> 404 okunacak 404 okundu BİTTİ
8. Kelebekcim - > 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ
9. Nara87 -> 404 okunacak , 15 okundu
10. DeryaDeniz28 -> 404 okunacak , 404 okundu BİTTİ
11. MissCherryBlossom -> 404 okunacak , 215 okundu
12. DoLmA -> bu tur okudukları eksik olanlara eklenecek, diğer tur bize katılacak. Okuduğu 100 tefriciyeyi bitirenler hariç herkese pay ettim.
Okunan Sayımız : 3290 Kalan Sayımız : 1154
PERİCİM İÇİME SİNMEDİ HAZIR BİRAZ BOŞ ZAMANINM VARDI VEEEE 100 ADET YİNE OKUDUM
Allahım kabul eder inşallah
Ay senin canını yerim yaa Allah razı olsun bebeğim arkadaşlara pay ediyorum şimdi Allahım kabul etsin inşallah bebeğimm
doğrudur pericim doğrudur sen de ye beni herkeşler ismimden dolayı bi acıkma moduna girip yiyiyorlar
inşallah canım benim canım
kuzenim demişti bi cuma başlayıp diğer cuma bitirmek gerek diye..
ama sen daha iyi bilirsin kısa zamanda bitirilirse iyi olur demiştin..
benimde amacım senin için tez vakit bitirip tez vakit hayırlısıyla kavuşman
elimde olsa hepsini okuyacam inan dua uzun bi dua değil bi bakmışım 100 gelmiş bile bide zikirmatikle sayıyıorum çok kolay oluyor
Ama ismin de cidden insanı acıktırmayacak gibi değil ki Kuzum cumadan cumaya denir ama ne kadar sürede olursa o kadar iyidir üstelik listemiz de kalabalık her hafta bir kişiye okursak alt sıralara çok geç geçilir o da bıktırır .. Kuzum bir de şunu hiç unutmamak lazım istediğin kadar istediğin şekilde dua et, kabul edecek olan Allahtır o dilemedikten sonra ne okursan oku ne kadar okursan oku yine olmaz ..
evet kesinlikle katılıyorum allah o kadar büyükkki yeterki ol desin bizler sadece inanarak dualarımızı yapıyoruz sonuç olarak inşallah kabul olur..
perim senin son durum 2000lerdeydin demi bakmadım dikkat etmedim yani
Aynen öyle canım benim, rabbim kabul ederse senin bir amin deyişine de kabul eder iç geçirmene de .. Son durum 3390 bebişim ecücük kaldı