Amin canım benim inşallahhh, bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. İftar esnasında tüm duanı dileğini dile getir, iftarda edilen dualar çok makbuldür. Bizi de unutma
cnm sayıyı gördüm arkadaşta dileğini yazınca nuti yede hbr vericem 277 adet okur yazarız bilgine
Tamam canım benim. Peki ilknurda eksik kalan 50'yi alıyor musun ?
onu görmedim cnm alırım tabi okuyunca yazıcam
Çok sağol canım benim, ilknur arkadaşımızın okumasını bitirip duasını yapalım bugün.
iyi kandiller kadınlar klubu
kizlar yasin okursaniz beni de eklerseniz cok mutlu olurum
Çok sağol canım benim, ilknur arkadaşımızın okumasını bitirip duasını yapalım bugün.
50 adet tamamdır cnm Allah kabul etsin
tekrar kusura bakma görmemişim görsem daha erken okurdum
biz senle aynı 50 yımı okuduk arkadaşımHerkese merhaba
rabbim bu gece tum yil yasanacak sinavlari amelleri yaziyor diyorlar. Insallah rabbim huzur isteyenlere huzur saglik isteyenlere sifa ve saglik es isteyenlere hayirli es cocuk isteyenlere hayirli cocuk nasip eder.Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.
perican55 alinti yapamadim nedense kusura bakma :)
canim ben 50 yi tamamladim Ilknur arkadasimiz niyetine. Simdi siradaki duama aksama yada sabah baslarim pek enerjim kalmadi galiba:) Mesajin icin tsk ederim 3 gun yeterli zaman bulurum allahin izniyle hallederim. Yarin gorusmek uzere kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.
Iyi kandiller canim.
selam kizlar oncelikle hepinize iyi kandiller, bu guzel gecede tum dualariniz kabul olsun insallah.
ikincisi sira bana gelmis, adim emel, diledigim de sizinkinden farkli degil zaten sevdigim kisiyle sorunlarimizi halledip tez zamanda tekrar biraraya gelip mutlu olmak
hepinizin yuregine saglk kizlar, bu gece hepiniz icin dua edip yasin okucam
Herkese merhaba
rabbim bu gece tum yil yasanacak sinavlari amelleri yaziyor diyorlar. Insallah rabbim huzur isteyenlere huzur saglik isteyenlere sifa ve saglik es isteyenlere hayirli es cocuk isteyenlere hayirli cocuk nasip eder.Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.
canim ben 50 yi tamamladim Ilknur arkadasimiz niyetine. Simdi siradaki duama aksama yada sabah baslarim pek enerjim kalmadi galiba:) Mesajin icin tsk ederim 3 gun yeterli zaman bulurum allahin izniyle hallederim. Yarin gorusmek uzere kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.
Iyi kandiller canim.
biz senle aynı 50 yımı okuduk arkadaşımfazla olmasın sonra eğer oyleyse okumayan arkadaslardan bırı 50 düşük okusun bari
selam kizlar oncelikle hepinize iyi kandiller, bu guzel gecede tum dualariniz kabul olsun insallah.
ikincisi sira bana gelmis, adim emel, diledigim de sizinkinden farkli degil zaten sevdigim kisiyle sorunlarimizi halledip tez zamanda tekrar biraraya gelip mutlu olmak
hepinizin yuregine saglk kizlar, bu gece hepiniz icin dua edip yasin okucam
50 adet tamamdır cnm Allah kabul etsin
tekrar kusura bakma görmemişim görsem daha erken okurdum
Yok canim bu ayri perinin haberi var. Sayilar onemli diye ben periye sordum ayrica. Eksik varmis daha ama net rakami peri bilir sanirim ben karistirmayayim. Allah kabul etsin hepimizin dualarini.
biz senle aynı 50 yımı okuduk arkadaşımfazla olmasın sonra eğer oyleyse okumayan arkadaslardan bırı 50 düşük okusun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?