1. perican55 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ
2. ilknur46 -> 352 okunacak , 100 okundu
3. Emily_bostonci -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
4. ademelmas33 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
5. tolin -> 341 okunacak , 241 okundu
6. yedinoktabes -> 341 okunacak , 291 okundu
7. Hellowomen -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
8. Kelebekcim - > 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
9. Nara87 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ
10. DeryaDeniz28 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
11. MissCherryBlossom -> 341 okunacak , 200 okundu
12. DoLmA -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
13. berirem -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
Okunan : 3901 Kalan : 543
Arkadaşlar ilknurumuz da aynı dertten muzdarip, okumamızı onun niyetine hayırlısıyla sevdiğiyle eski günlere dönüp musmutlu bir yuva kurmaları için okuyoruz. Allah şimdiden kabul etsin inşallah
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Adım Fatma, beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.
Eşimle geçmiş huzursuzluklarımızı geride bırakıp sağlıkla bir bebek sahip olabilmek en büyük dileğim.
Bende İlknur için 50 dua ile başlıyorum, niyetliyim biraz yavaş gidiyorum bugün.Daha fazla okursam haberdar ederim.Rabbim kabul etsin.
Oy canım benim kıyamam Allahım kabul etsin inşallah. Niyetlisin madem oruç iken edilen dualar çok makbuldür ama sen 25 tane oku gülüm okurken susatmasın seni günler uzun zaten. 25 oku bırak canım tamam mı ?
Bugün kısmetse diğer arkadaşa başlayacağız seni de o listeye ekleyeceğim Allahım dualarını kabul etsin Fatma'cım
Amin inşallah sağol canım benım, hepimizin.İlknur un nıyetıyle başlıyım hele, gün sonunda kaç okursam haberdar ederim. Fazla okusam sayıyı aşar mıyım kaç kaldı? sonra problem olmasın?
Ben tamamladim sekerim, siradaki arkadasa baslayinca haber veriri misin kuzum
Amin inşallah sağol canım benım, hepimizin.İlknur un nıyetıyle başlıyım hele, gün sonunda kaç okursam haberdar ederim. Fazla okusam sayıyı aşar mıyım kaç kaldı? sonra problem olmasın?
Ben tamamladim sekerim, siradaki arkadasa baslayinca haber veriri misin kuzum
Perican alsak canım ne dersin. Çok kalabalık değiliz.
arkadaşım yeni listeye benım reelden bır arkadasımıda yazabılırmıyız lısteyı kapatmadıysak oda okumak ıstıyor burdaki nıckı nutellanutella ben kefılım ıstenen surede okur ve gerı doner zaten kendı gırmesede bana w upptan yazar ben ıletırım.Çok aksı bıse olur okuyamazsada ben okurum sayısını
okumami bitirdim. sizin ozel mesaja cvb yazamadim. 25den asaqi yazmisim deye ozel yazmak yetkim yokmus.
tamam canım sagol
bende varim canim :)
ben varım şimdi ne yapmam gerekiyor canım
Kizlar bende katilmak isterim
samsung Galaxy s3mini
kizlar yasin okursaniz beni de eklerseniz cok mutlu olurum
ah perim ah inşallah en güzel bi dua ettin allah seninde gani gani karşısına çıkarsın
Emilyyy hadi adını ve niyetini söyle kuzum.
Dolmacım Emily için listeyi hazırladım gülüm kelle başı 277 okuyoruz
teşekkür ediyorum cancağızım unutmayıp haber verdin saolasın tamamdır ben yarın büyük bi memnuniyetle okurum 277 mi
berat kandilin mübarek olsun perim hayır olsun sana dileklerinin dualarının kabul olduğu bi gün olsun
pericim
emilycim
vee tüm topik arkadaşlarım
berat kandiliniz mübarek olsun allahım bugünki dualarımızı geri çevirmesin
hayırlı kandiller
Emily bizden 7 saat geriden geliyor şuan uykusunun en güzel yerindedir
İstersen Emily'nin gönlündeki dileği için niyetlen, kendisi yazınca onu da niyetine eklersin :44:
Ben ilknur için olanı bıtıreyım başlıycam inşallah akşam ezandan sonra allahın ıznıyle canım. Rabbım herkesin niyetini dualarını kabul etsın, bızımkılere sıra getirsin, yüzümüzü güldürsün inşallah.
Senin de kandilin mübarek olsun meleğim, dualarında bizi unutma kuzucum sen de duamızdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?