Hep Birlikte Birbirimize Salavat-ı Tefriciye Okuyalım mı ?

1. perican55 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ

2. ilknur46 -> 352 okunacak , 100 okundu

3. Emily_bostonci -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

4. ademelmas33 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

5. tolin -> 341 okunacak , 141 okundu

6. yedinoktabes -> 341 okunacak , 291 okundu

7. Hellowomen -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

8. Kelebekcim - > 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

9. Nara87 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ

10. DeryaDeniz28 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

11. MissCherryBlossom -> 341 okunacak , 200 okundu

12. DoLmA -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

13. berirem -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ

Okunan : 3801 Kalan : 643

Arkadaşlar ilknurumuz da aynı dertten muzdarip, okumamızı onun niyetine hayırlısıyla sevdiğiyle eski günlere dönüp musmutlu bir yuva kurmaları için okuyoruz. Allah şimdiden kabul etsin inşallah

Son düzenleme:

arkadaşım yeni listeye benım reelden bır arkadasımıda yazabılırmıyız lısteyı kapatmadıysak oda okumak ıstıyor burdaki nıckı nutellanutella ben kefılım ıstenen surede okur ve gerı doner zaten kendı gırmesede bana w upptan yazar ben ıletırım.Çok aksı bıse olur okuyamazsada ben okurum sayısını

Perican alsak canım ne dersin. Çok kalabalık değiliz.

listede okuyamayan eksik varsa destek olurum kuzum

Evet canım ya bir arkadaşımızın sınavı diğerinin ev taşıma işinden dolayı destek oluyoz. Bugün bitirip diğer kişiye başlamak hedefimiz. Şimdilik bir 50 açığımız kaldı destek olursan çok sevinirim

Canım benim ne demek başımız üstüne elbette katılabilir, dua okumak isteyene kusura bakma bacı burası dolu diyemem ben. Kimin duasının kabul olacağı belli olur mu hiç ? istersek 100 kişi olalım bu kapı herkese açıktır, yeter ki birilerinin dua etmesine vesile olalım, dualarında olalım. Tek isteğimiz düzenli okuma ve duyarlılık hepsi bu. Hoşgeldin nutellanutella

Off nutellayı da çok severim bee

Ne güzel yazmışsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…