Günaydın pericim bir tavsiyede de ben bulunabilir miyim. Acaba duasını yaptıgımız kişinin adını listede renkli ve koyu yapsak. Daha güzel olacak sanki. Seni de yorduk dimi kuzum. 😊
Teşekkür çok sevindim. Taha ya cume suresini de okuya bilirmiyim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlim bunu ben de dusundum hatta okunan kisiyi en alta mi atsam dedim ama farkli renk ve yazi tipi olabilir
Kizlar gunaydin,
Herkes bu duayi uzun suredir okuyup biliyor bilenler varsa cevaplayabilir mi?
Ben bu duayi gecen sene ezberlemistim esimle huzursuz bir donemimiz vardi rabbim tekrar yasatmasin. 2bini asip okudum gecen sene rabbim hayirli yollara cikar yuvama huzur ver niyetiyle basladim. Sonra bir ara umutsuzluga dusup biraktim.Ama cok sonra astik Allaha sukur sorunlarimizi.
Size sorum su:
Ben duayi yarim birakinca hic icime sinmemisti ama duayi ederken baska bir zikirmatikte devam ettim 30 yada 40 okudum ustune diye hatirliyorum ama net degil 2binli rakam diger telefonumda duruyor. Sizce bu niyetimi tamamlamalimiyim sifirdan mi baslamaliyim?
Icim huzursuz bu yuzden.
Şahsi fikrim , bence önemli olan niyettir ve duayı kabul edecek olan Allahtır. İstersen en ince ayrıntısına kadar dikkat et okumanın duan kabul olmayacaksa olmaz ama duanın kabul olacağı varsa bir besmele çekersin ya rabbi şu duamı kabul et der kabul olur. İçin huzursuzsa vardır bunun bir hayrı ve sen bu ikibinli rakamdan devam edip tamamla derim canım.
Duanı yaparken de eksiğimle fazlamla hatamla doğrumla kabul et diye dua et. Bizler okurken kimbilir farkında olmadan ne hatalar yapıyoruzdur.
Çok teşekkür ederim canım, içim huzursuz olucağına duadır, nıyetıne gırdım daha tamamlamadan rabbım kabul ettı, daım etsin, tamamlamamak olmaz, burada diğer arkadaşlara niyetlediklerim erken bittiğinde tamamlayayım kendı duamı, rabbım kabul etsın.
Bu arada emel için duam bitmek üzere, zikirmatik 260 ı tamamladığı an yazarım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
1. perican55 -> 277 okunacak ,277 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 260 okunacak
3. Emily_bostonci -> 267 okunacak
4. ademelmas33 -> 260 okunacak
5. tolin -> 260 okunacak
6. yedinoktabes -> 260 okunacak
7. Hellowomen -> 260 okunacak
8. Kelebekcim - > 260 okunacak
9. Nara87 -> 260 okunacak
10. DeryaDeniz28 -> 260 okunacak
11. MissCherryBlossom -> 260 okunacak
12. DoLmA -> 260 okunacak
13. berirem -> 260 okunacak
14. özgem81 -> 260 okunacak
15. nutellanutella -> 260 okunacak
16. kocamlaben -> 260 okunacak
17. dior34 -> 260 okunacak
Bacılar Emily için listeyi hazırladım arkadaşımızın adı Emel, duası da hayırlısıyla sevdiğiyle barışıp eskisi gibi olup mutlu bir yuva kurmak. Allah'ım kabul etsin, Amin
Okunan : 277 Kalan : 4167
Öyle tabii canım benim bak ne güzel sen daha bitirmeden duan kabul olmuş olacağı varsa olur işte .. Sen tamamla canım duanı hiç değilse peygamberimize selavat getirmiş olursun Allah kabul etsin arkadaşım
1. perican55 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ
2. ilknur46 -> 352 okunacak , 352 okundu BİTTİ
3. Emily_bostonci -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
4. ademelmas33 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
5. tolin -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
6. yedinoktabes -> 341 okunacak , 3411 okundu
7. Hellowomen -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
8. Kelebekcim - > 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
9. Nara87 -> 341 okunacak , 341 okundu , BİTTİ
10. DeryaDeniz28 -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
11. MissCherryBlossom -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
12. DoLmA -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
13. berirem -> 341 okunacak , 341 okundu BİTTİ
Okunan : 4444 Kalan : 0
Arkadaşlar ilknurumuz da aynı dertten muzdarip, okumamızı onun niyetine hayırlısıyla sevdiğiyle eski günlere dönüp musmutlu bir yuva kurmaları için okuyoruz. Allah şimdiden kabul etsin inşallah
Emily bacımız da Amerika'da akşam olunca 100 okuyacak ve şükür ilknurun okuması bitti rabbim gönlündeki dileğine en kısa zamanda kavuşup mutlu haberini bizimle paylaşmayı nasip etsin. Amin
Amin insallah Emelcim.
Evet kesinlikle daha makbulu yok bencede. Zaten bosuna dememisler kendine dua ederken bir musluman kardesine ederken bin dusun. Ona ettigin duanin sevabi da hakki da coktur. Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.
Canim ben 160 okudum 100 u de bu aksam bitirmeye calisicam olmadi yarin sabah tamamlamis olurum Allah in izniyle.
Canım 260 adet okudum. Allah Emel'i de sevdiğine kavuştursun ve mutlu bir yuva kursunlat inşallah. Emelin de sevdiği emelin sözünden çıkmasın 😊
Canım Emel için niyetlediğim 260 dua bitti, Rabbım kabul etsin, sevdiği ile kavuştursun, mutlu bir yuva kısmet etsin ve daim etsin.
kalan 100 de okuyup ilknur icin dua ettim ve herkes icin herkesin dileginin kabulu icn dun gece dua ettim arkadaslar
bu arada kizlar dun gece butun gece ruyamda tefriciye okudum desem inanirmisiniz :)
Oy ben senin ağzını yerim Allah razı olsun Bacıııııı
Sayısını hatırlıyosan at kumbarana onları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?