• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Birlikte Birbirimize Salavat-ı Tefriciye Okuyalım mı ?

Amin canım benim inşallahhh, bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. İftar esnasında tüm duanı dileğini dile getir, iftarda edilen dualar çok makbuldür. Bizi de unutma :17:

İftarda tekrar edicem canım dileğimi dua mı, tüm dua edenlerle beraber kısmet etsın allahım. Dualarımız kabul olsun inşallah. Hepimiz bugün dua ederken kendimiz için ve tüm dua edenler için edelim. Açılan eller geri çevrilmezmiş, rabbim hepimize kısmet etsin.

cnm sayıyı gördüm arkadaşta dileğini yazınca nuti yede hbr vericem 277 adet okur yazarız bilgine

selam kizlar oncelikle hepinize iyi kandiller, bu guzel gecede tum dualariniz kabul olsun insallah.

ikincisi sira bana gelmis, adim emel, diledigim de sizinkinden farkli degil zaten sevdigim kisiyle sorunlarimizi halledip tez zamanda tekrar biraraya gelip mutlu olmak

hepinizin yuregine saglk kizlar, bu gece hepiniz icin dua edip yasin okucam

Herkese merhaba
rabbim bu gece tum yil yasanacak sinavlari amelleri yaziyor diyorlar. Insallah rabbim huzur isteyenlere huzur saglik isteyenlere sifa ve saglik es isteyenlere hayirli es cocuk isteyenlere hayirli cocuk nasip eder.Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.

perican55 alinti yapamadim nedense kusura bakma :)
canim ben 50 yi tamamladim Ilknur arkadasimiz niyetine. Simdi siradaki duama aksama yada sabah baslarim pek enerjim kalmadi galiba:) Mesajin icin tsk ederim 3 gun yeterli zaman bulurum allahin izniyle hallederim. Yarin gorusmek uzere kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.

iyi kandiller kadınlar klubu :nazar::kkk::40:

Iyi kandiller canim.

Son düzenleme:
Çok sağol canım benim, ilknur arkadaşımızın okumasını bitirip duasını yapalım bugün.

50 adet tamamdır cnm Allah kabul etsin

tekrar kusura bakma görmemişim görsem daha erken okurdum :16:

Herkese merhaba
rabbim bu gece tum yil yasanacak sinavlari amelleri yaziyor diyorlar. Insallah rabbim huzur isteyenlere huzur saglik isteyenlere sifa ve saglik es isteyenlere hayirli es cocuk isteyenlere hayirli cocuk nasip eder.Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.

perican55 alinti yapamadim nedense kusura bakma :)
canim ben 50 yi tamamladim Ilknur arkadasimiz niyetine. Simdi siradaki duama aksama yada sabah baslarim pek enerjim kalmadi galiba:) Mesajin icin tsk ederim 3 gun yeterli zaman bulurum allahin izniyle hallederim. Yarin gorusmek uzere kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.

Iyi kandiller canim.
biz senle aynı 50 yımı okuduk arkadaşım :53: fazla olmasın sonra eğer oyleyse okumayan arkadaslardan bırı 50 düşük okusun bari

selam kizlar oncelikle hepinize iyi kandiller, bu guzel gecede tum dualariniz kabul olsun insallah.

ikincisi sira bana gelmis, adim emel, diledigim de sizinkinden farkli degil zaten sevdigim kisiyle sorunlarimizi halledip tez zamanda tekrar biraraya gelip mutlu olmak

Canim bu gece dilerim deftere sevdiceginle hayirli bir evlilik yazilir daim olur. Insallah en kisa surede ustume duseni tamamlarim. Allah duani kabul etsin.

Herkese merhaba

Iyi kandiller canim.

Canım benim kandilin mübarek olsun rabbim her ne duan varsa hepsini kabul etsin inşallahhhh, desteğin için de çok sağol canım benim. Eğer sıkışırsan okumalarda bize yaz biz yardımcı oluruz sana tatlım ve şimdiden hayırlı iftarlar.

biz senle aynı 50 yımı okuduk arkadaşım :53: fazla olmasın sonra eğer oyleyse okumayan arkadaslardan bırı 50 düşük okusun bari

Yok canim bu ayri perinin haberi var. Sayilar onemli diye ben periye sordum ayrica. Eksik varmis daha ama net rakami peri bilir sanirim ben karistirmayayim. Allah kabul etsin hepimizin dualarini.

Allah senden de razı olsun Emel'im ama itiraf etmeliyim ki seni çok kıskandım okuman ne mübarek bir güne denk geldi böyle :9: İnşallah bu dileğin olacak canım Allah'ın izniyle :16:

Yok canim bu ayri perinin haberi var. Sayilar onemli diye ben periye sordum ayrica. Eksik varmis daha ama net rakami peri bilir sanirim ben karistirmayayim. Allah kabul etsin hepimizin dualarini.

ohhh saol cnm gec gorunce gec okudum panık oldum bı an amınnn cümlemizin nerde el açan varsa kabul etsin arkadaşım

yok yok herşey kontrolüm altında :9: ilknur arkadaşımızın da oğlu rahatsızlanmış onun da eksiği vardı diğer 50'yi ona ekledim

Kizlar ozel gunumdeyim.ozek gunde tefriciye okumak olurmu?olmazsa nasil yapalim.ben bu krupdan cikmak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back