- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
- 198
Evet burçlara göre de esmalar var ama ben ihtiyacıma göre esma çekmeyi tercih ediyorum
Pericim ven bitirdim. 341 oldu. Allah dualarımızı kabul etsin. İlknuru da sevdiğiyle mutlu bi yuva nasip etsin. İkinizin sevdiği de gözünüzün içine bakın inşallah.
Hay maaşallah kızlar süpersiniz hızınıza azminize hayran kaldım bu ekip bi harika dostumSevdiklerimiz yüzümüze baksın da biz bakarız gözlerinin içine
Allah razı olsun kelebeğim rabbim herkesin tüm niyetlerini en güzel şekilde kabul etsin inşallah
241 tane okudum. kaldi 100 tane
Walla ezberlemeyi cok istiofm sukur ezberledm daha hizli okurum artik
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
184 tane okudum Allah kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
157 okudum bitdi. Allah kabul etsin. Amin. Insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benide alınnnnn
Canım hoşgeldin başımız üstüne ne demek .. Bu turu bitirelim diğer arkadaşın okumasına başlarken alalım seni, şimdi sayıları dağıttık tekrar hesaplama çıkarmamız gerek görmeyen arkadaşlar fazla okuyabilirler karışıklık olur.
Diğer okumada seni de dahil ederek böleriz sayıyı. Yarın öbür gün biter muhtemelen inşallah
Tamam cnm doğru söylüyorsun karışıklık olmasın ben takıpteyım zaten bılıosun sonrakı arkadaşta katılırım
Tamamdır gülüm diğer arkadaşa geçtiğimizde seni de dahil edip bölüşümü yaparım sana da haber ederim. Allah şimdiden tüm niyetlerini kabul etsin inşallah
Evet burçlara göre de esmalar var ama ben ihtiyacıma göre esma çekmeyi tercih ediyorum
aynen öyle verdiğin esmalar dillimde
Allah daim etsin, okuduğun herşeyi gani gani karşına çıkarsın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?