- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.801
Hayir 2 tane daha kaldi henuz bitmedi arkadas gelmezse okur musun onlarigünaydınn kızlarrr okuyan okumayan burda dua kardeşliği yaptığımız herkesten Allah razı olsun...
hepiniz hakkınızı helal edin....
dualarımdasınız Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlarınızı versin.....
listede okuduğum oldu okuyamadığım oldu herkes hakkını helal etsin....
sağlıcakla kalın....
son kalan 6 yı ben okuyorum onun dışında liste tamamlandı sanırım
tamm o zaman ben takip ederim bir kaç gün daha haber gelmezse 8 tane okurumHayir 2 tane daha kaldi henuz bitmedi arkadas gelmezse okur musun onlari
Aksama kadar gelmesse ben okuycam iki taneyi 8 tane fazlatamm o zaman ben takip ederim bir kaç gün daha haber gelmezse 8 tane okurum
okumak istersen okuyabilirsin nasl istersen haber verirsin ben ona göre okurum kalanını saolAksama kadar gelmesse ben okuycam iki taneyi 8 tane fazla
Aksama kadar bekliycem eymen benimkileri gec kalsam da okumayin mutlaka okuycam demisti acikcasi o yuzden acaba gelir mi diyorum ama bilemedim liste daha beklemesin bir an once teslim etmek lazimokumak istersen okuyabilirsin nasl istersen haber verirsin ben ona göre okurum kalanını saol
evet eymen okumuş bile olabilir sadece bildirimde geç kalıyor başka bi grubumuzda var onunla çünkü ben msj atarım şimdi ona döner inşallah akşama kadarAksama kadar bekliycem eymen benimkileri gec kalsam da okumayin mutlaka okuycam demisti acikcasi o yuzden acaba gelir mi diyorum ama bilemedim liste daha beklemesin bir an once teslim etmek lazim
Tamam at bakalim okumustur belki belki de liste bitti saniyorevet eymen okumuş bile olabilir sadece bildirimde geç kalıyor başka bi grubumuzda var onunla çünkü ben msj atarım şimdi ona döner inşallah akşama kadar
canım ya kusura bakmayın 2 taneyi okudum...mazeretim bitince okurum demiştim..soğukalgınlığı olunca hapşırıp öksürmekten okuyamadım bu sabah biraz iyi hissedince okudum ...hakkınızı helal edin...
Helal olsun cnm ne demek sen iyi ol cok gecmis olsun sanacanım ya kusura bakmayın 2 taneyi okudum...mazeretim bitince okurum demiştim..soğukalgınlığı olunca hapşırıp öksürmekten okuyamadım bu sabah biraz iyi hissedince okudum ...hakkınızı helal edin...
Eymenden cevap geldi midebusi de okumuş şimdi kaldı 6 tane o zaman eymen den haber helmezse 6 yı ben alıyorum ,ondan da haber gelirse kalan 4 oluyor
hayır henüz değil ben takip ederim artık onu siz başlayın yeni listeyeEymenden cevap geldi mi
Tamam hadi Allaha emanet ol rabbim hayirli esi tez zamanda cikarsin karsinahayır henüz değil ben takip ederim artık onu siz başlayın yeni listeye
nerde sayfa göremedim tmm cnm okurum hafta sonu inşiçme öyle doğuyo cnm ama en kesını senın hıslerın cunku anne kesınlıkle hıssedıyo cınsıyetı bu arada yenı lısteyı actık bundan sonra ordayız 3 yasın yazdm sana berırem ıcın okuyoruz
benimde içime erkek doğuyo bakalım ne olacak bir ay sonra ancak öğrenirim 3 ay olduiçme öyle doğuyo cnm ama en kesını senın hıslerın cunku anne kesınlıkle hıssedıyo cınsıyetı bu arada yenı lısteyı actık bundan sonra ordayız 3 yasın yazdm sana berırem ıcın okuyoruz
Sen berirem icin oku 3 tane hayirli ewlat istiyor ben san link atarim simdi telden giriyorumnerde sayfa göremedim tmm cnm okurum hafta sonu inş
16. Haftada kesin ogrenirsin cnmbenimde içime erkek doğuyo bakalım ne olacak bir ay sonra ancak öğrenirim 3 ay oldu
tmm canım inş olur bebeği onunda seninde belginciğiminde burda isteyen herkesinde olur inş mübarek gün hürmetineSen berirem icin oku 3 tane hayirli ewlat istiyor ben san link atarim simdi telden giriyorum
daha bir ay var sağlıklı olsun önemi yok ama bişeyler almak istiyorum iyice hantallaşmadan :)16. Haftada kesin ogrenirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?