- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.761
HALA DAHA ADET OLMADIM.5 -6 TANE OKURUM CANIM. BANA YAZ BOL BOL..Bu bitmedi ki bekliyoruz hala bugun de yapilmassa aksam dagitalim bitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HALA DAHA ADET OLMADIM.5 -6 TANE OKURUM CANIM. BANA YAZ BOL BOL..Bu bitmedi ki bekliyoruz hala bugun de yapilmassa aksam dagitalim bitsin
HİÇ BİŞİ KULLUNMIYORUM CANIM.Olursun yakinda o zaman klomen icmismiydin bu ay
Anldim olur o zamn senin sorun yok demekkiHİÇ BİŞİ KULLUNMIYORUM CANIM.
BEN ALAYIM 2 TANE CANIM. ÖĞLE ARASI OKURUM.6 yasin kaldi kim almak ister 2 2 paylasalim
KALEMERO İCİNMİ OKUNACAK. KİME NİYET ETCEM.6 yasin kaldi kim almak ister 2 2 paylasalim
6 tane kaldi cnm okurum dersen bitmis olur istedigin kadarini alHALA DAHA ADET OLMADIM.5 -6 TANE OKURUM CANIM. BANA YAZ BOL BOL..
Ewet kalemer icinKALEMERO İCİNMİ OKUNACAK. KİME NİYET ETCEM.
ewet canım listemız hıc bozulmaz ınsallah bır kız daha vardı ben sureklı gırıcem benı de alın demıstı onu da yazıcam sımdı burdan bulayım başka kişi almayalım bızım kucuk lıstemız sorunsuz devam etsın hayırlı olsun bızeHAYIRLI UĞURLU OLSUN YENİ LİSTEMİZ. ALLAHIM DAİM ETSİN CANIM. HEP BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.
allah razı olsungünaydın kızlar hayırlı sabahlar
okuyacam sana 1tane. rabbim kbl etsin
aynısı yasadım cnmBEN GÜNÜNDE BİLDİRİM YAPMAYAN. SONRA KENDİ ARANDA ONUN BİLDİRİMİNİ PAYLAŞINCA .. BEN OKUDUM DİYİP TONLA LAF SÖYLEYEN KİŞİLERİ...
HZ ZEKERİYA DUASI YAPICAZ BU AKŞAM BAŞLICAZ..BANA ORDA BİRİ NASIL KAFA TUTUYO. BENDE HAKLIYIM DEDİM.aynısı yasadım cnm
ya boylelerı ıle bence devam etmemek lazım lısteyı sen yaıosan cıkar lısteden ugrasılmıyo valla hem çirkef hem haklı oluyolar bu iş gönül işi gönlü güzel olanla yapılırHZ ZEKERİYA DUASI YAPICAZ BU AKŞAM BAŞLICAZ..BANA ORDA BİRİ NASIL KAFA TUTUYO. BENDE HAKLIYIM DEDİM.
baslıycaz cnm yenı lısteyı yptım ama sen katılmak ıster mısın yoksun dıye sormadan yazmadım senıkızlar ben liste bitti zannetmiştim k.bakmayın bu akşam okuyorum kalemero arkadaşın yasinini..tekrar başlıcakmısınız listeye peki.
canım yhaa yavrumu doğum yaptıgım haftadasın ben bu haftadan sonrasını bılmıyorum ne guzel tekmelıyordur o sımdı senıkızlar ben liste bitti zannetmiştim k.bakmayın bu akşam okuyorum kalemero arkadaşın yasinini..tekrar başlıcakmısınız listeye peki.
baslıycaz cnm yenı lısteyı yptım ama sen katılmak ıster mısın yoksun dıye sormadan yazmadım senı
canım yhaa yavrumu doğum yaptıgım haftadasın ben bu haftadan sonrasını bılmıyorum ne guzel tekmelıyordur o sımdı senı