- 30 Haziran 2013
- 21.688
- 1
- 17.563
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.741
Daha kisiler belli degil cnm geldiginde yazarsin olur mu okudukca bize hediye edersin dugun ne zaman cnm3 tane okudum cnm kaç gündür giremiyorm kusura bakmayın yine internetim bitti aklımdasınız buraya yazmak için internet kafeye geldimlıste yenıden baslıcaksa ben yne gıremıyebılırım ama sırası olan 3 kişi için 2 ser tane okurum toplamda 6 yasin listeyi yeniledıkçe okundu olarak gecebilirsin 4. listeye en az 10 gün sonra gecersiniz heralde yetişirim diye düşünüyorm hadi Allaha emanet olun :))
herkes istedigi kadar okuyabılır canım...500 okuyorum ...ben herkes kaç tane okursa diye niyetlendim..500 yasinmi okutuyorsun canım
bir kişi birden fazla okuyabilirmi
Ewet bende niyetlendim ona da 240 civari buldum 500 kisi bulmak zor oluyoherkes istedigi kadar okuyabılır canım...500 okuyorum ...ben herkes kaç tane okursa diye niyetlendim..
KENDİ ARAMIZDA 500 TANE YASİNİN OKURUZ ALLAH KABUL ETSİN...Ewet bende niyetlendim ona da 240 civari buldum 500 kisi bulmak zor oluyo
Ewet ben onu istiyorum zaten insaniz hepimiz illaki okuyamadigimiz zaman olur soylemek yeterli ben biliyorum kimler pesinden kosturdu kimler duzenli girdi ona gore yapicam zatem ve 2 gunde doner her liste saniyorumadrenalin, kimler düzenli okudu düzenli bildirim yaptı bilmiyorum.
ama listeye lütfen bunlara dikkat ederek oluşturursun.
sen burada kimseyi uyarmak hadi okuyun vs demek zorunda değilsinki. insanlar okumayabilir müsait olmayabilirler ama haber verilebilir en azından.
benide yazarsın.
Benim iste 250 en az kaldi olsun ama gercek alimlerin verdigi sayi 41 yasin bu kucuk hatim yani bizim yaptigimiz birde buyuk hatim var oda 41 yasini 3 defa okumak yani 123 yasin bunun disindaki sayilar halk arasindaymis yaniKENDİ ARAMIZDA 500 TANE YASİNİN OKURUZ ALLAH KABUL ETSİN...
ben kişi başı bir tane diye niyet etmedim o yüzden..kemdım okuyorum hergün kaç tane okuyabilirsenEwet bende niyetlendim ona da 240 civari buldum 500 kisi bulmak zor oluyo
bana okursanız sevinirimbebek için okutmak isteyenlere bende okuyabilirim.
zamanı varmı canımbana okursanız sevinirim
zmanı ne zaman biterse...allah razı olsun..zamanı varmı canım
ben arada bir okuyorum sana niyet ederim
Benim iste 250 en az kaldi olsun ama gercek alimlerin verdigi sayi 41 yasin bu kucuk hatim yani bizim yaptigimiz birde buyuk hatim var oda 41 yasini 3 defa okumak yani 123 yasin bunun disindaki sayilar halk arasindaymis yani
bilmiyodum canım..Benim iste 250 en az kaldi olsun ama gercek alimlerin verdigi sayi 41 yasin bu kucuk hatim yani bizim yaptigimiz birde buyuk hatim var oda 41 yasini 3 defa okumak yani 123 yasin bunun disindaki sayilar halk arasindaymis yani
bana okursanız sevinirim
Bu bitmedi ki bekliyoruz hala bugun de yapilmassa aksam dagitalim bitsinYENİ LSTEYE NE ZAMAN GEÇİYOZ KIZLARRR
Olursun yakinda o zaman klomen icmismiydin bu aygünaydın kızlar.. salı test yaptık bişi çıkmadı ama ben hala adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?