- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.501
evet öyleydiliste bitiyor ne yapıcaz. katreye ilk okumuştuk sanırım. yanılıyormuuyum
Allah razi olsun.Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul etsingünaydın
belgin için 2tane okudum
allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
7 aralıkta yazılmışKızlar kusura bakmayın ben okuyamayacam biraz rahatsızım hastanedeyim
Bu hafta hiç okuyamam sanırım kusura bakmayın
Okuycz cnm en son o hakki kalmasin bizde sakin gerci o 3 4 kisiye falan okudu geldigi zamana bakicam kimlere okuduysa onlara yazicamesmaonur diye de biri vardı hanımlar
biraz okudu biraz okumadı sanırım
ona okumayacakmıyız üzerimize borç kalmasın sonra
canım ben belgin için de kalemero içinde 2 tane okudumOkuycz cnm en son o hakki kalmasin bizde sakin gerci o 3 4 kisiye falan okudu geldigi zamana bakicam kimlere okuduysa onlara yazicam
aminnn cnm Allaha emanet ol Allah senınle beraber olsun cnm sen de hakkını helal et benden yna helal olsun yalnız duzenlı okuyup hıc aksatmayanlarla belkı devam ederız ıstersen mesaj atarım sana devam etmek ıstersencanım ben belgin için de kalemero içinde 2 tane okudum
sen de hakkını helal et, çok emek verdin liste yaptın takip ettin, okumayanların peşinde koştun
allah kabul etsin tüm okumaları, allah sen ve herkesin duasını dileğini kabul etsin inşallah
bak sımdı daha cok kızdım bıde nıck degısmıs helal olsun ona bıde gormedım dıye sıtem ettı bana7 aralıkta yazılmış
nick değişmiş arkadaşın
ben yazdım ona kımlerın okuyacagını onar okuyacak toplu okumuycaz kalemero bıtsın bıtıyor lıstemızesmaonur diye de biri vardı hanımlar
biraz okudu biraz okumadı sanırım
ona okumayacakmıyız üzerimize borç kalmasın sonra
canım lıstemız bıttı son kısıye okuyacagızben de katılabilir miyim arkadaşlar
canım hastalık cenaze derken 1 haftadır giremedim kusura bakmayın...şimdi belgine okunuyor dimi ...inşallah yarın okuyup yazarım ...canım lıstemız bıttı son kısıye okuyacagız
Ewet cnm kalemoro ile belginin yeri i degistirdik sadeceKızlar 3 tane yi okudum Allah ım kabul etsin..
Hosgeldin cnm gecmis olsun basiniz sagolsun cnm yakin miydi cenazecanım hastalık cenaze derken 1 haftadır giremedim kusura bakmayın...şimdi belgine okunuyor dimi ...inşallah yarın okuyup yazarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?