- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.541
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN.kalemero için 2 tane okudum canımmmmm....
kendime payımada 3 tane okudum toplam 5 tane okudum tatlım. allah kabul etsin....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN.kalemero için 2 tane okudum canımmmmm....
kendime payımada 3 tane okudum toplam 5 tane okudum tatlım. allah kabul etsin....
FATMACIM KİTAPSEVERİM BENİM İÇİN OKUMUŞ GEŞMİŞE BAKTIM OKUNDU YAZARMISIN.İNSALLAH KANDİL GÜNÜNE BÜTÜN ARKADAŞLARIM OKUMUS OLUR.canım belgin için 2 tane okuycaksın sonrada kalemero ıcın ıkı tane oku hayırlısıyla tum lıstemız bıtmıs olacak hakkını helal et bı yalnısımız olduysa helal et benden yana helal olsun
CANIM BENİM YAZMISSIN ZATEN YALNIŞ GÖRMÜŞÜM.KUSURUMA BAKMA.FATMACIM KİTAPSEVERİM BENİM İÇİN OKUMUŞ GEŞMİŞE BAKTIM OKUNDU YAZARMISIN.İNSALLAH KANDİL GÜNÜNE BÜTÜN ARKADAŞLARIM OKUMUS OLUR.
Yarin aksama kadar bildirim yapmazsaniz sayilarinizi dagitmak zorunda kalacagim yarin aksam bitirecegiz listeyi
Simdi okuyorum canim bitince haber verecegimYarin aksama kadar bildirim yapmazsaniz sayilarinizi dagitmak zorunda kalacagim yarin aksam bitirecegiz listeyi
Cnm listeden cikti sana okumus istersen sen de ona okuBen 1 tane de esmaonur arkadas icin okuyacagim galiba demi
Canim bizim listemiz bitti biz kerkese toplanip 41 yasin okuyorduk son kisimiz kaldibilğilendire bilirmisiniz ne yapmalıyız
Tamam canim bu aksam okuyayim hak gecmesin..Cnm listeden cikti sana okumus istersen sen de ona oku