- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.481
nasıl yaniMİNECİM BİZİM SEDA İKİNCİ DÜŞÜGÜNÜ YAPMIŞ HABERİN VARMI
Canim senin icin gulucuve bir tane okudum bir tanesi kaldi adet oldum yarin temizlemirsen onu oku olur mu
Hadi gozun aydin diyelim cnm ben devam etmek istiyorum ama burdaki surekli okuyanlarla yani aksatma yapmayacak kisilerle devam etmek istiyorum bakalim nasil olur
Katre de kendi bir tanesini okuyunca senin ki bitmis oluyor ohhh yuk kalkior omuzlarimdan bittikce niye boyle oldumtamam tatlım okurum öğlen yada akşam.
AMİN ARKADASIM ALLAH RAZI OLSUNblgsdr arkadaşımız için 2 adet yasin okudum. Allah kabul etsin.
AMİN AMİN AMİN3 tane okudum, Rabbim hayırlı sağlıklı evlat/lar nasip etsin inş.
ALLAH RAZI OLSUNblgsdr 2tane okudum
AMİN CANIMselamlar
ben haftasonu nete giremedim sıradaki kişi kalemero olduğu için ona niyetle 2 tane okudum
belgin için yeniden okurum
rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
AMİN CANIM.SİZLERİN DUA ETMESİ BİLE BANA MUTLULUK VERİYOR.ben okudum rabbim tez zamanda bebbeğini kavuşturur inşallah
AMİN CANIM RABBİM SENİN BEBİŞİNİDE SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNgünaydın kızlar hepiniz iyisiniz inş.2 yasin okuudm rabbim bebiş varsın belgincime inş :)
BENDE SORDUM ONA CVP BEKLİYORUMnasıl yani
Ben sordum cnm yok oyle biseyBENDE SORDUM ONA CVP BEKLİYORUM
Amiin cnm sglAMİN CANIM RABBİM SENİN BEBİŞİNİDE SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN
AMİN CANIM RABBİM SENİN BEBİŞİNİDE SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN
AYYY ESASKIZ DİYE BİRİ VAR ODA HAMİLEYDİ DÜŞÜRMÜŞTÜ YİNE HAMİLE KALMIS DÜŞÜRMÜS ONU BEN SEDA ZANNETTİM.SEDANIN RUMUZUNA BAKTIM ŞİMDİ DRİCE MİŞ.BENDE DEDİM HANGİ ARA HAMİLE KALDI YİNE DÜŞÜRDÜ.BAKTIM SİMDİ HAMİLE DEGİL SOGAN SUYU İÇİYORMUS.Ben sordum cnm yok oyle bisey
Amiin cnm sgl
Kalemero ve esma icin de okuycaz okumassak haksizlik olur ama onlar burda yok diye once belgin icin okuyalim bitirelim yum gunu gecmesin di mi ama
esma için okumuyorsun dı mı canımKalemero' nun niyetine 2 tane okudum, listeyi yapınca eklersiniz inş.
Hakkınızı helal edin kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben ayrılıyorum, Rabbim gönlünüzce versin. Vesselam ..
HELAL OLSUN.GİTMESEYDİNKalemero' nun niyetine 2 tane okudum, listeyi yapınca eklersiniz inş.
Hakkınızı helal edin kızlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben ayrılıyorum, Rabbim gönlünüzce versin. Vesselam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?