- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.361
niye olmuyorsun canım hamile olabilirmisin test yaptınmıHala olmadim hala olmadim stresi bile yetiyor yani
yaptım hamıle falan dıılım yrın yada cumartesı olmam lazım tarlusal içtimniye olmuyorsun canım hamile olabilirmisin test yaptınmı
Insallah olursun canim senin yasinleri okudum haberin olsun baska okumayan varsa yarin okuyayimHala olmadim hala olmadim stresi bile yetiyor yani
Kac tane okudun cnmInsallah olursun canim senin yasinleri okudum haberin olsun baska okumayan varsa yarin okuyayim
allah kabul etsin.gulucukgs arkadaşım için 2 tane okudum Allah kabul etsin.hayırlı evlat nasip etsin inşALLAH
Eymen ve kalemero okumadi cnm bildirimde bulunmazlarsa paylasip okuyalim cnmInsallah olursun canim senin yasinleri okudum haberin olsun baska okumayan varsa yarin okuyayim
biliyorum canım ama o aksatmazdı böle şeyleri hasta falan değildir inş.Ama okudum demezse ben nerden bileyim iyice kontrol ettim bildirim yapmamis
allah ıslah etsin demek lazım. bölelerine verir rabbim bebiş. bizim gibi isteyenler kuçakları boşallah yardımcısı olsun evden o saatte oyle çıkartan adama adam demem allah ıslah etsin.
Bu aksam yeni listeyi yaparim geceriz ben arti bitsin bir an once istiyorumbiliyorum canım ama o aksatmazdı böle şeyleri hasta falan değildir inş.
öyle düşünme canım bak onunda eşi kötü herkes bişeyle imtihan oluyor şükür edelim oda olur inş en kısa zamanda bugün çok dua ettim ki size:)biliyorum canım ama o aksatmazdı böle şeyleri hasta falan değildir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?