- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.341
ALAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN.Gülücükgs icin 2 tane okudum..Allah kabul etsin insallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN.Gülücükgs icin 2 tane okudum..Allah kabul etsin insallah..
Amin canim..Rabbim dileklerini kabul etsin cok bekletmesin...ALAH RAZI OLSUN. ALLAH KABUL ETSİN.
biraz adet belirtileri basladı sanki.hafiften belim agrıyor.buaydan hiç umudum yok her zamanki gibi hiç belirtim yok.belirti olsa biraz olsun sevinecembelli olmaz sen çok yorma kendini bende daha önce aynı ağrı vardı boş çıktı dedim çok ümitlenemdim evi temizledim çok yoruldum bir sancı girdi kasıkalrıma allah demiştim bişey mi var
Canim 2 tane daha okuyabilir misin bi arkadasimiz okuyamayacak ben okuycktim ama migrenim tuttu okuyamassan ben yarin aksam okuycm cnmkızlar 3-4 güne kadar adet olacam mazereti olupta okuyamıyan varsa yerine okuyabilirim
tmm canım Allahın izniyle yarın okur sana haber veririmCanim 2 tane daha okuyabilir misin bi arkadasimiz okuyamayacak ben okuycktim ama migrenim tuttu okuyamassan ben yarin aksam okuycm cnm
Aah senden razi olsun cnm benim basim cok agiriyo yhaaa ilac ictim sardim ettim gecmiotmm canım Allahın izniyle yarın okur sana haber veririm
geçmiş olsun canım ya adet olmadınya rahatlayamadın basagrın ondanAah senden razi olsun cnm benim basim cok agiriyo yhaaa ilac ictim sardim ettim gecmio
bendede migren var canlar ben 2009dan beri hap kulluanıyom öle raporla alıyom içtimmi 12 saat uyuyom ama 2 senedir nane yağı azcık kafama sürüyom oh üşüyo ama ağrıyı alıyo.Aah senden razi olsun cnm benim basim cok agiriyo yhaaa ilac ictim sardim ettim gecmio
geçmiş olsun canım allah şifa versinAah senden razi olsun cnm benim basim cok agiriyo yhaaa ilac ictim sardim ettim gecmio
allah razı olsun.3 tane okudum allah kabul etsin
Yhaaa hemen alayim onubendede migren var canlar ben 2009dan beri hap kulluanıyom öle raporla alıyom içtimmi 12 saat uyuyom ama 2 senedir nane yağı azcık kafama sürüyom oh üşüyo ama ağrıyı alıyo.
hem hap kullandığım dönemde 6 ayda 20 kilo aldım 38 bedenden 44 bedene çıkmeştım şimdi 40 bedenim ama o kiloları vermek zor oldu.Yhaaa hemen alayim onu
Off bende 42 bedenim vermek cok zor hala sersemligi var uzerimde tam gecmedihem hap kullandığım dönemde 6 ayda 20 kilo aldım 38 bedenden 44 bedene çıkmeştım şimdi 40 bedenim ama o kiloları vermek zor oldu.
Hala olmadim hala olmadim stresi bile yetiyor yanigeçmiş olsun canım ya adet olmadınya rahatlayamadın basagrın ondan