- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 178
- 46
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.401
adet olmama 1 gun kaldı acaba hamilemiyimBende cnm bi adet oluyum bana olacak gibi geliyor nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet olmama 1 gun kaldı acaba hamilemiyimBende cnm bi adet oluyum bana olacak gibi geliyor nedense
Insallahhhh belirti var miadet olmama 1 gun kaldı acaba hamilemiyim
gögüslerim her adet öncesi gibi agrıyor.akıntım her adet öncesi gibi var.sadece dün cok az pembe akıntım oldu kesildi.zaten eger hamile degilsem yarın yada öbürsügün olurum.adetlerim düzenliInsallahhhh belirti var mi
Keşke canım yaa..ne bileyim ya güzel haberler almak istiyorum.buay kimseden bi haber yok.
olsanda önümüzde ki aylara baksak :) hamile kalsak ya..Bende cnm bi adet oluyum bana olacak gibi geliyor nedense
İnşallah canım bi acaba daha hamilelikle sonuclansa keşke..adet olmama 1 gun kaldı acaba hamilemiyim
2015 girmeden güzel bi haber alsakKeşke canım yaa..
olsanda önümüzde ki aylara baksak :) hamile kalsak ya..
İnşallah canım bi acaba daha hamilelikle sonuclansa keşke..
Hosgeldin tatlim iyiyim ben sen nasilsinNasılsınız kızlar...
Masallah tu tu tu insallah 9 ay adet olmassingögüslerim her adet öncesi gibi agrıyor.akıntım her adet öncesi gibi var.sadece dün cok az pembe akıntım oldu kesildi.zaten eger hamile degilsem yarın yada öbürsügün olurum.adetlerim düzenli
ammmiiiiiiiinnnnnn.şu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin.kızlar birde hamileymişim hemde ikiz oluyormuş.dünyalar benim olur.Masallah tu tu tu insallah 9 ay adet olmassin
Ayyy hadi guzel bi haber alalim senden olsun bu haberr ben adet oluyum hele 4 hafta sonra verecem size guzel haberiammmiiiiiiiinnnnnn.şu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsin.kızlar birde hamileymişim hemde ikiz oluyormuş.dünyalar benim olur.
düşünsenize bir beklerken ıkı bebiş.YÜCE RABBİMDEN cok istiyorum ikiz olmasınıAyyy hadi guzel bi haber alalim senden olsun bu haberr ben adet oluyum hele 4 hafta sonra verecem size guzel haberi
Sorma adrenalin yaa..Kaç gündür kasık ağrım var..Dünden beride gaz sancısıyla birleşti..Salı günü doktora gittim bişi yok kist sanmıstım temiz çok şükür..Sana da onu sorcaktım canım..Doktor adetliyken gel dedi alttan muayene edicekmiş..Yumurtayamı bakıcak nası çok acır mı kiHosgeldin tatlim iyiyim ben sen nasilsin
Ay etrafımdakiler hamile kalınca üzülüyorum yani kendim için ama burdakilere seviniyorum Bana da ümit oluyo çünkü...2015 girmeden güzel bi haber alsak
adet günün ne zamanSorma adrenalin yaa..Kaç gündür kasık ağrım var..Dünden beride gaz sancısıyla birleşti..Salı günü doktora gittim bişi yok kist sanmıstım temiz çok şükür..Sana da onu sorcaktım canım..Doktor adetliyken gel dedi alttan muayene edicekmiş..Yumurtayamı bakıcak nası çok acır mı ki
Yooo ayni acima falan yok girmeden iyice sil peceteyle kan da gelmez fazla alttan bakinca daha iyi gorunuyor yumurtaliklarSorma adrenalin yaa..Kaç gündür kasık ağrım var..Dünden beride gaz sancısıyla birleşti..Salı günü doktora gittim bişi yok kist sanmıstım temiz çok şükür..Sana da onu sorcaktım canım..Doktor adetliyken gel dedi alttan muayene edicekmiş..Yumurtayamı bakıcak nası çok acır mı ki
Al benden de o kadar bu aralar suna taktim gecen ayki bebek dusmeseydi 12 haftalik olacakti diom hepAy etrafımdakiler hamile kalınca üzülüyorum yani kendim için ama burdakilere seviniyorum Bana da ümit oluyo çünkü...
Rabbim gonlune hore versin cnm en kisa zamanda olur insallahdüşünsenize bir beklerken ıkı bebiş.YÜCE RABBİMDEN cok istiyorum ikiz olmasını
Yumurta çatlatmak için ilaç mı vercek bakıp...Eşimin sonuclarını da gösterdim çok kötü değil dedi..Ama seni çok hazır görmedim dedi..Yooo ayni acima falan yok girmeden iyice sil peceteyle kan da gelmez fazla alttan bakinca daha iyi gorunuyor yumurtaliklar
Düşünme öyle canım ya gerçi bende bi farklı versiyonunu düşünüyorum..Gecen ay hamile olsaydım şimdi bende ağustosta doğum yapcaktım falan..Al benden de o kadar bu aralar suna taktim gecen ayki bebek dusmeseydi 12 haftalik olacakti diom hep
14 ocak bat canım..Tabi uzadı 28 günde bi olurdum şimdi 32-34-37 karısıkadet günün ne zaman