Cnm senin icin okudum .Rabbim Kabul etsin INS
Listeyi tamamladim kizlar cok şükür.
Okudugum kisiler.
1- ececimx
2-Deam
3-candy123
4-touch
5-goalk
6-Cimcime89
Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini
canım benım cok saol ....inşallahhh
Amin Allah razı olsun canım... Kızlar benim bilgisayarım yok hala kusura bakmayın okuyacağım ilk fırsattaCnm senin icin okudum .Rabbim Kabul etsin INS
Okudugum kisiler.
1- ececimx
2-Deam
3-candy123
4-touch
5-goalk
6-Cimcime89
Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini
ben de senın nıyetıne okudum kusura bakma nazlıesma esım evde oldugu ıcın nete pek gecemıyorum gecsemde oglum fırsat vermıyor allahım dılegını tez zamanada gerceklestırır ıns
Amin Allah razı olsun canım... Kızlar benim bilgisayarım yok hala kusura bakmayın okuyacağım ilk fırsatta
Evet canım baya gözleri yoruyor uzun olduğu için öyle yapayim olmazsaYok cnm kusura bakmam acelesi yok.musait olunca okursunBen vaktim var diye okudum herkese .Netten okumak zor olur cnm.Yazicin varsa cikti alip okuyabilirsin daha kolay olur
Cnm goalk senin icin okudum . cimcime89 kaldı bnm sadece...Rabbim Kabul etsin INS
Okudugum kisiler.
1- ececimx
2-Deam
3-candy123
4-touch
5-goalk
6-Cimcime89
Arkadaslar annannem vefat etti cenazeden dolayi baslayamadim insallah onumuzdeki hafta okuyup haber vercem
selamünaleyküm arkadaşlar,gönlünüzden ne hayır duası geçiyorsa RABBİM hepsini bu cuma gününün hürmetine kabul etsin.hayırlıcumalar dua ile ..
"Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: 'Bir misli de sana olsun.' demesin." (Ebu Davud'un rivayetinde şu ziyade vardır: "Melekler: "Amin, bir misli de sana olsun!" derler."
deam
candy123
nazliesma
touch-
goalk
cimcime_89 ben herkes için okuyup bitirdim arkadaşlar rabbim kabul etsin inşallah
2 HAFTALIĞINA ŞEHİR DIŞINIA ÇIKICAM 2 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE TEKRAR BAŞKA BİR DUAYA BAŞLARSANIZ BENİ EKLEMEYİN BEN GELDİĞİM ZAMAN EGER BAŞLANMAMIŞSA DAHİL OLMAK İSTİYORUM
deam
candy123
nazliesma
touch-
goalk
cimcime_89 ben herkes için okuyup bitirdim arkadaşlar rabbim kabul etsin inşallah
2 HAFTALIĞINA ŞEHİR DIŞINIA ÇIKICAM 2 HAFTA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE TEKRAR BAŞKA BİR DUAYA BAŞLARSANIZ BENİ EKLEMEYİN BEN GELDİĞİM ZAMAN EGER BAŞLANMAMIŞSA DAHİL OLMAK İSTİYORUM
arkadaşlar bende katılmak ısterım eger uygunsa ..duası okunan arkadaşlarada okurum ...hızlı okudugum için sorun olmaz ..haber verırsenız sevınırım..
kızlar listenıze katılımcı alıyormusunuz :),
bide ne yalan soyleyeyım uzun geldi çok bakamadım kime ne okunuyor müsait zamanlarımda okurum bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?