kızlar hepinize teşekkür ederim benim yanımda olduğunuz için dualarınızda banada yer verdiğiniz için .Aşkım bu haftasonu gelemiyormuş belki bi sonraki haftasonuda gelemeyebilirim dediama fırsat bulursam mutlaka gelicem dedi.Dün telefonda konuştuk bayağı bi kuracağımız yuvadan çocuklarımızdan bile konuştuk :) (ALLAH'ım hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin işallah) onla konuşunca içimdeki şüpheler korkular kalkıyo.Geldiğimde sana evlenme teklif edicem dedi :) sonraki günde annemlerle gelir isteriz seni dedi :) .Kızlar ben çok mutluyum onla(maşallah) ALLAH bana yaşattığı mutluluğu sizleredeyaşatsın işallah.NOLUR KIZLAR DUA EDİN EN TEZ VAKİTTE YUVAMIZI KURALIM :)
Amin .Cnm cok saol.:13: Guzel haberler duydum ya cok sukur.mutlu olmana sevindim cnm.Mutlulugun daim olsun ins cnm.Masallah Dua ediyorum cnm aklima geldikce.Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eder ins.Rabbim hayirli mutlu evlilik nasip eder ins.
mutluyum onla ama kafam çok karışık canım ya :26::26: .Dün telefonda konuştuk bir an evel nişanı yapalım diyo ama ben napacağımı bilmiyorum
Cnm hakkinda hayirlisi olur ins. once soz kesilir.bence once soz keselim de aranizda yuzuk takin sonra nisan yaparsiniz daha iyi olur..Cnm bir de sen gurbete gitmeye hazirmisin.ilerde senin icin cok sorun olurmu.Bazi kizlar gurbete gitmek istemez.bazisi da gider.Kafana takilan butun konulari iyice dusun cnm.Rabbim yardimcin olsun ins.Aceleye gelmez ins.Hayirlisi olur herseyin icine sinerek evlenirsin ins
ayrıca nişan için geldiğimizde nikahta yapalım ki eş durumundan tayinin çıksın diyo 2 ay'ı bulur zaten tayinimin çıkması .birbirimizi tam tanımıyotuz o yüzden böyle düşünüyorum heralde ama o bana nası bu kadar güvenebiliyo .Hakkımda hayırlı neyse umarım o olur .Eğer hayırsızsa rabbim tez vakitte bi engel koysun yok hayırlıysa en tez vakitte :) yuvamızı kurmatı nasip etsin
Amin cnm.Belki de boylesi daha hayirli olur.Bazen uzatmak da iyi olmuyor.uzadikca gereksiz yere puruzler cikabilliyor.Rabbim hayirlisini nasip eder ins cnmsen
gonlunu ferah tutHayirli ise olsun hayirli deilse olmasin ins:13:
hiç moralini bozma olmazsa da bi hayır vardır dersin bırak elalemin ne diyeceğini en hayırlısı olsun inşallah hakkında çok fazla düşünme
Allah razı olsun canım
merhaba cımcıme arkadasım kusura bakma canım arkadasım duanı daha yenı okuyabıldım allahım kabul eylesın canım amiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?