cninşaallahelmedi..tamamlayalım..
555 taneyi paylaşalım...herkes alsın.okuyunca haber verelim..
ben 155 okurum inş.. geriye 400 kalıyor...
Bende 155 tane okuyabilirim inşaallah biter
150 taneye niyet ettim 155+155+150 =465 geriye 90 tane kalıyor onu da okuyan olmazsa yıne yetiştiririz:)
Kizlar sagolun Allah razi olsun dun kotu bi ruya gordum ardindanda bugun zaten olumsuz bi olay oldu Allah bilir ama artik cok zora girdi ama sizlerin hep yanindayim insallah sizlerin ki kabul olcak ...
Kizlar sagolun Allah razi olsun dun kotu bi ruya gordum ardindanda bugun zaten olumsuz bi olay oldu Allah bilir ama artik cok zora girdi ama sizlerin hep yanindayim insallah sizlerin ki kabul olcak ...
sağolun canlarım ben sizin ümidinizi kırmak için söylemiyorum yanlış anlamayın ne olcağını bilemeyiz herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)
Yok cnm bnm ne yanlis anlamasi ... Herkesin Rabbine yaklasmasi kendi icinde derecelendirilir dileginin olup olmamasi okuyanlarin pozitifligiyle ve icten yakarislariyla degerlendirir kendisi ama olmuyosa wardir bi hikmet ... sabir bitanem sabir..... bu dunya cok acimasiz olmus kotu riyakar insanlarla dolu ... sen asla wazgecme seytana uyma en sewdigi seylerden biri de bu seytanin emi cnm bnmdualarimizdasin sen ve diger arkadaslarimizda
Allah razi olsun cnm ne guzel yazmissinRabbim bir daha zor gunler gostermesin INS cnm.Borclariniz bitsin INS..Evinizden huzur ,saglik ,bereket olsun INS cnm Rabbim INS herseyin hayirlisini nasip etsin .Amin
Amiiiiin bitanem Amiiinicimizde burdaki hickimsenin de zannetmiorum ki zerre kadar kotuluk fesatlik olsun..burda toplandik cnki Rabbim istedi,bana daha cok dua edin de bnde hayirlisini wereyim diye
Bak su saat olmus dua bekliyoruz birbirimizdenRabbim dua ettiriyor bize bu bile bize bi isaret biliyor musunuz..bize kapisini calmamizi istiyor, iste de wereyim diyor... Rabbim sen ne buyuksun
Allah ewlerimizden huzuru bereketi neseyi saadeti sagligi eksik etmesin hayirlisini nasip etsin hepimize insaAllah .... Amiin canlarimAllah hepinizden birbirimizden de razi olsun
Yeni Listemiz Bugün Baslicağız 14.02.2014 16.02.2014. 24.00 Kadar
Herkes Okumaya Basladigini Haber Vericek
Başlarken 21 Kere Estagfirullah El Azim ve Etubu İleyh
1 Defa Euzu Besmele
Niyetimiz:Basta Turkuaz arkadasımızın ve diğer okuyan bütün arkadslarimizin hayırlı niyetlerini,dualarımızı hayirlisiyla kabul et Yarabbi...
Turkuaz icin Okuma Listemiz
nazliesma 744
touch 740
elanur 740
goalk 740
ececimx 740
Turkuaz 740
Herkes Okumayi Bitirdigi bilgisini Haber Vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?