Bacim beni de sozunu tutmayanlara eklemissin sagol yani( okudum yani az da olsa :))))))))
Saka biyana ( sakaydi cnm bnnm sakin alinma emi) keske haber werseymis ya uzuldum smdi
En azindan okudum ve eksigi tamamlamissiniz bnm okuyamadigimi..sewinmistm ama arkadas hic ses seda vermemis uzuldum cok( .
Demem o ki, gunluk ne yasayacagimiz belli olmas bgun bnm eksigim oldu yarin bi baskasinin olabilir kesin okurum kacari yok diyebilen olmas heralde ALLAH bilir izin verirse okunur..
Keske haber wereydi iyiydi ...
Ama goalk bacim lutfen ole kotu dusunme emi adet tam olunca ewet cok daha iyi olur kapiyi acan anahtar diye yazilir fakat Allah bilir umitsizlige kapilmak yok aslahepimizde umitliyiz yarinlardan
Bu saat oldu daha yaticam yorgunum halsizim...
Nazli esma cnm ve diger tum arkadaslarim Allah yar yardimcimiz olsun insAllahhayirli geceler mucks
canım biz okumadığı için kızmıyoruz insanlık hali okuyamayabilir bi engel olur okuyamaz.biz okudu mu okumadı mı bilmiyoruz,ona kızdım kendi adıma okuyamayacaksada bir haber verse biz okurduk böyle yapmasına kızıyorum ben,
Bacim beni de sozunu tutmayanlara eklemissin sagol yani( okudum yani az da olsa :))))))))
Saka biyana ( sakaydi cnm bnnm sakin alinma emi) keske haber werseymis ya uzuldum smdi
En azindan okudum ve eksigi tamamlamissiniz bnm okuyamadigimi..sewinmistm ama arkadas hic ses seda vermemis uzuldum cok( .
Demem o ki, gunluk ne yasayacagimiz belli olmas bgun bnm eksigim oldu yarin bi baskasinin olabilir kesin okurum kacari yok diyebilen olmas heralde ALLAH bilir izin verirse okunur..
Keske haber wereydi iyiydi ...
Ama goalk bacim lutfen ole kotu dusunme emi adet tam olunca ewet cok daha iyi olur kapiyi acan anahtar diye yazilir fakat Allah bilir umitsizlige kapilmak yok aslahepimizde umitliyiz yarinlardan
Bu saat oldu daha yaticam yorgunum halsizim...
Nazli esma cnm ve diger tum arkadaslarim Allah yar yardimcimiz olsun insAllahhayirli geceler mucks
sağolun kızlar ben zaten sizinkileri okuycam yani öyle çekip gitmiycem inşallah size faydam olur...
bu nasıl bir dua istesek biz de okuyabilir miyiz ? bana da okur musunuz kiçok lazım:2:
cnm yanlış anlamayın ama benim bildiğim toplu okunanlar 3 günde bitmek gerekiyo ve malesef benim dileğim için olan bozuldu arkadaş okumadıysa ki okumadığını düşünüyorum bu durumda yani bu yarın bölüşsek olmadı neyse okuyanların canı sağolsun zaten benim dileğimin olacağıda yoktu bi ümitdedim buda cuk oturdu benim için okuyan arkadaşlara okuyup listeden ayrılıcam Allah a emanet olun
sağolun kızlar ben zaten sizinkileri okuycam yani öyle çekip gitmiycem inşallah size faydam olur...
evet cnm.ben de kızıyorum .bu saat olmuş haber yok...kaç kisinin emegi sonuçta ....Nete mi giremedi veya bir aksilik olduysa yine kabul ...ama keyfi haber vermiyorsa yazık yani...
Dedik su gün su saate kadar okunup haber verilecek diye...
canım liste yapup sırayla okuyoruz listeye gıren arkadaslara.. dualar uzun ve mesguliyet gerektiriyor.. eger kesın okurum ..okuyamayacaksam da bilgilendiririm sizi dıyorsan gelecek listeye seni de ekleriz....
goalk canım benım hiç olammıs bu yazdıgın ümitsiz olma lutfen ümitsizsen biz neden okuyoruz ? kendı hevesini de bizimkini de kırma boyle soyleyerek canım benım... sonucta bız de 3 gün dıye niyetlendik ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı 4. gune tasındı... Allah bunu bilmezmi ki sen boyle dusunuyorsun ... O ol deyince oldurur.. lütfen bır duaya baglama... duada ısrarcı olmak lazım
canım gelecek listeleri sözünde durabılecek arakdaslarla yaparız....
Ben de tepkiliyim boyle haber vermeyen arkadaslara... ben calısıyorum gun boyu dısardayım.. buyuk sehırde yasıyorum trafiği vs de var.. eve gelınce yorgun argın okumaya calısıyorum... Buradan da okunamamıslara yardım ettım her zaman... Lütfen biraz daha duyarlı olalım...
Bendr dua istiyorum Kizlar hergun bi taraflarimin agrimasinin kesilmesi keza psikolojimin daha duzgun olmasi esimle muhabbetimizin artmasi ve iyi bir kul olmak icin bu arada vereceginiz gorevlere acigim siz soyleyin bilmiyosamda ogrenir okurum ...
Cnm ben Turkuaz için liste hazirlicam ins bugün .Yeni kisi almayalım.6 kisi devam edelim....
tamam canım benım goalk ın kalan 555 taneyı de bugun tammalayalım bolusup
Pekala tesekkur ederim kismet degilmis daha sonra insaallah
merhaba kızlar şimdi kaçtane okuyoruz bi kişi eksildimi
Haber vermeyen arkadaştan haber geldi mi eksiği tamamlıyormuyuz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?