• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı sonuç. Ben nerde hata yapıyorum ?

yrn85

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
7
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar öncelikle yazım biraz uzun olacak. Sabırla okuyup bana bir yorum yaparsanız sevinirim.
Sorunun şu 30 yaşındayım hayat boyu çok yakın bildiğim 5 arkadaşımdan sadece 1'iyle görüşüyorum. Son yaşadığım sorunu zaman zaman kafaya takıyorum. İşin içinden çıkamadım. Şöyle 4 ark.olan sorunumu özetleyebilirsem;
2 arkadaşımla çocukluk,gençlik her şeyi birlikte yaşadık. Yediğimiz, içdiğimiz, gezdiğimiz, giydiğimiz bile aynıydı. Velasım önce ben evlendim sonra onlar... 2 'si çok iyi mevkilerdeler şimdi. Ben sık sık aradım ama onlar ne yazıkki aramadılar. 7 senedir evliyim evime birkez olsun gelmediler. Çocuğum oldu görmeye gelmediler. Biri şehir dışına taşındı ben sık sık aradım gelince görüşelim diye ama malesef geldiğini duydum ama ne aradı nede sordu. Diğeri 2 sene önce evlendi düğüne gittim kızımı gördü, bumu senin kızın demeyle yetindi sadece... Bu 2'sini geçtim. 3.sorun yaşadığım arkadaşımla liseden beri çok sıkı görüşürüz. Bir çocuğu var ve eşiyle kv. altlı üstlü oturmasından dolayı sorun yaşamıştı. Ve bir süre eşinden ayrı yaşadı. Konuşmalarımızda eşini çok sevdiğini imkanı olursa daha iyi bir yerde kiraya geçerlerse evliliğini kurtarabileceğini söylemişti. Bende o sıralar çok büyük bir firmada muhasebeci olarak çalışıyordum. İmkanlarım çok iyiydi ama firma içinde biraz çarpık ilişkiler vardı. Görmemeye çalışıyordum bu durumu o zamanlar... Sonra bizim firmaya sekreter alınacaktı ben o arkadaşımı söyledim ve işe alındı. İşte maaşlar güzeldi. Derken bu arkadaşım bu işyerinin bu karmaşasıba kapıldı. Kocasına aşık o kadın gitti kocasını beğenmeyen biri oldu. Defalarca uyardım sakın yanlış birşey yapma diye sonunda kocasından boşandı. Bir bayan vardı işyerinde yöneticilerle bazı karmaşık durunları vardı. O bayan benim o arkadaşıma yanımda aptal, salak,vb. kelimeler kullandı. Ben arakadaşıma göz yumma bu konuda dedim. Arkadaşım sessiz kaldı ama ben duramadım o işler artık gözüme batmaya başlamıştı ve o ortamda olmamam gerektiğine karar vermiştim. Ve direk yukarıya gidip istifa ettim ve o bayanın kendini birşey zannettiğini arkadaşıma ağzına geleni söylediğini söyledim. Onlar beni ikna etmeye çalışsada o bayan gelip benden özür dilesede ben ayrıldım. Ayrılacağim gün yılbaşı günüydü arkadaşımla biz karşılıklı hediye alacaktık birbirimize. O arkadaşım geldi benim gözümün önünde o kendine hakaret eden bayana da hediye almış ve onu öperek hediyesini verirken benim hediyemi benim masaya koydu gitti. Ne öpme ne birşey. O bayanda bana bakıyordu. Çok üzülmüştüm. Arkadaşımı aradım nasıl böyle birşey yaparsın seni tanıyamamışım dedim ve bu işten ayrıldıktan sonra onunla olan arkadaşlığımızı gözden geçirceğimi söyledim ve ban ayrıldım ordan o 5 sene oldu ve hala çalışıyor. Ama göürüşmüyorum onunla.
Gelelim 4. arkadaşımla olan sorunuma, Eşlerimiz aracılığıyla tanışıp çok sevmiştik birbirimizi. Haftada 2 kez görüşür kızlarımız beraber vakit geçirirdi. Eşim gece vardiyesi olur bazen arkadaşım gece aradı sesi ağlamaklı bize geleceğini söyledi eşimi sordu o da şimdi çıkacak işe gidecek dedim. Ve geldi arkadaş gözler ağlamaktan şişmiş.Eşim çıktı evden. Arkadaşımın eşi onu aldatmış aldattığı kadının kocası arkadşımın eşini o ve Kerim adında(eşiminde ortka ark.) yanındayken aramış. Arkadaşım bizde ağlıyor ne dediysem dinlemiyor çok ağlayarak evine geri gitti. Eşim aradı ne oldu diye bende senin o arkadşın kızı aldatmış. Adam aramış ve yanlarında da Kerim de varmuş dedim. Sonra o arkdaşımın cebi bozulmuştu o aralar. Babasına gitti ama olayı anlatmadı dinlenme amaçlı gitti. 3. günü arkadaşım babasının cebinden beni aradı işte sen gidip onun eşinin arkadaşlarına anlatmışsın dedi. Şoka girdim benin eşimin erkek arkadaşlarından hiç hoşlanmadığımı yolda görsem selam bile vermediğimi bilen biridir kendisi. Sen söylediğine inanıyor musun dedim. İşte Kerim ile kocası söylemiş ona. İnanamadım benin kesinlikle Kerim ile konuşmadığımı çok iyi biliyor. Kapattım teli Eşime anlattım durumu eşim kendisinin kocasını aradığını benim ark.durumuna çok üzüldüğünü bu işin aslı var mı diye ama kocasının teli açmadığını o da Kerim'e böyle birşey var mı o kızın durumu çok kötü çok üzülmüş. Yazıklar olsun demiş. Derken zaman geçti ark. teli olmadığı için babasını birkaç kez aradım ama babasının da haberi olmadığı için eşimi ve kızları sorup kapattım. Babası her aradığımda evde değildi. Zaman geçti ve duydum ki ark. evine geri dönmüş ama ne arıyor ne soruyor yolda görüm gülümsedim yüzüme bakmadan geçti gitti. Eşim eşini sormuş kahvede yüzüne bakmamış. O kadar üzülmüştüm ki sıkıntıdan uçuk çıkmıştı dudağımda. Derken bir gün kızımı oyun parkına götürmüştük onları da gördük biraz sonra ark.geldi ona borç vermiştim parayı getirdi gerek yok dedim neyse aldım. Konuşmazsam sonradan pişman olmayayım diye ne oldu hiç aratıp sormadın dedim.Bana sende aramadın dedim bende babanla çok konuştum dedim. Sustu sonra açıkçası ben senin eşinin yüzünü görmek istemiyorum dedi. Neden dedim işte eşin gitmiş Kerim'e demişki o kız çok üzüldü çok ağladı demiş. Bumu dedim evet dedi. Tamam dedim o zaman Allah yolunuzu açık etsin dedim. Eve geldim üzüldüm be kaçıncı arkadaş darbesi. Kızlar ben nerde hata yapıyorum lütfen söyleyin. Bütün ark.sonum hep hüsran biri hariç(Allah bozmazsa onla ebedi olur inş.):43:

Gerektiğinden fazla değer verildiği için oluyor tüm bunlar. Karşındaki sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranmalısın ben bu hayatta bunu öğrendim. Artık öyle yapıyorum hak edene hakkettiği muamele. Siz de deneyin faydasını göreceksiniz.

ben zaten ucuncu arkadaşında koptumm..dusunsene işi bulan sen ve onu orada savunan sen...ve onun ıcın cıkan sen...nasıl bır karekterdir ki gitmiş o kadına hediye almış.aynı durumu bende yasadım arkadasım işe soktuğum muhasebecı kız vardı arkadaşımdı..oradakı sekreter eskı muhasebecı ıle bır olup buna hep baskı yaptılar..hatalarını aradılar.diğer eskı muhasebeci kız ay sonunda ayrılcaktı bir umut hanı belki cıkmam bu kızı bezdıreyım die..yılbasına yakındı aynı şekilde .ben dayanamadım bunun adına kavga ettım mılletlen.ınan bu sustu sınsı sınsı yere baktı...ne oldu işten ayrıldım..çünkü patronun yanında bayagı bağırmıstım....ve ben cıktım ve o hıc bırşey yapmadı...gerçi arkamdan oda cıktı ayrı mevzu...bu yuzden uzulmeee kımseye değer vermıcen bunu ogrendim ben.
.

ben zaten ucuncu arkadaşında koptumm..dusunsene işi bulan sen ve onu orada savunan sen...ve onun ıcın cıkan sen...nasıl bır karekterdir ki gitmiş o kadına hediye almış.aynı durumu bende yasadım arkadasım işe soktuğum muhasebecı kız vardı arkadaşımdı..oradakı sekreter eskı muhasebecı ıle bır olup buna hep baskı yaptılar..hatalarını aradılar.diğer eskı muhasebeci kız ay sonunda ayrılcaktı bir umut hanı belki cıkmam bu kızı bezdıreyım die..yılbasına yakındı aynı şekilde .ben dayanamadım bunun adına kavga ettım mılletlen.ınan bu sustu sınsı sınsı yere baktı...ne oldu işten ayrıldım..çünkü patronun yanında bayagı bağırmıstım....ve ben cıktım ve o hıc bırşey yapmadı...gerçi arkamdan oda cıktı ayrı mevzu...bu yuzden uzulmeee kımseye değer vermıcen bunu ogrendim ben.
.

Senin adına da üzüldüm. o arkadaşım benim için ortak arkadaşlarımıza benim ona ''işten çıktıktan sonra onunla olan arkadaşlığımızı gözden geçireceğimi'' söylemiştim ya onu anlatmış durmuş. Zaten halinden çok memnun işi güzel eşinden ayrıldı. Çocuğuna annesi bakıyor.Hergün gezme, tozma, eğlence yerlerinde gününü gün ediyor. Ben ise hala acaba yanlış mı konuştum diye düşünüyorum.

Back