Hep aynı rezillik!

Defalarca başımıza geldi.
7-24 evde olduğum dönemlerde bile evde olmadığımızı iddia ederlerdi.
Ben böyle rezil bir firma görmedim.
Kaç kez şikayet etsek de savdılar başlarından.
Haram elbette kazandıkları.
Ama yetmez bir yerlere daha şikayet etmek lazım.
Bayadır muhattap olmuyorum unutmuştum şimdi yine sinirim zıpladı.
Çok haklısınız vallahi.

Kargoyu aradim kizlar bugün açmadılar en son genel merkezi aradım anlattım durumu işte kargo gelmiş ama bulamamış vs sizin gidip almanız gerekiyor dedi beyfendi anlatıyorum beni anlamıyorsunuz sanirim elimde kamera kayıtları var dedim ondan sonra şubeyi arayıp gonderecegini soyledi ve getirdiler. Yani kamera kaydi olmasa gidip kendim alacaktim. Bir cok kişide magdur anladığım kadarıyla herkese tesekkur ederim yorumlar icin.

Aynen öyle hop şikayet vara yazdık oldu bittiye getiriyorlar ama ben yaptıkları yanlarına kar kalmasin istiyorum

müşteri hizmetleri departmaninda çalışan biri olarak, en sevmedigim :) fakat en etkili yöntem sosyal medyada firmayı etiketleyerek şikayet mesajı yazmak
Tesekkur ederim bundan sonra yaşamak istemiyorum bu sorunu ama olurda yaşarsam aklimda bulunsun, :)

Ay yok artık ya cidden ne ara bu kadar kötü olduk biz ((

Evet saygisiz duyarsiz hak yiyen bir topluma donustuk

Yorumlara bakacak olursak bölgeyle alakali bir sıkıntı

Kargo şirketlerine de bir denetleme lazim bence

Size gelen mesajlar otomatik mesajlar kargoyu arayıp bilgi almanız daha garanti tahmini olarak söylerler en azından ne zaman ulaşacağı

Aradim 2 kere ilkinde 6ya kadaf gelir dedi ikincisinde o bölgeyi çoktan bitirmistir yarin tekrar arayin dedi bana

Saygısız insan keşke işi daha ileriye goturseydiniz nasil bir saygisizlik

yıllardır netten alışveriş yaparım farklı kargo şirketleriyle zaman zaman benzeri sıkıntılar yaşadım.kuryenin cep telini alıyorum bir şekilde onunla irtibat kuruyorum bu tip durumlarda

Malesef vermediler kuryenin telefin numarasini

Aradim 2 kere ilkinde 6ya kadaf gelir dedi ikincisinde o bölgeyi çoktan bitirmistir yarin tekrar arayin dedi bana
Büyükşehirdeyseniz yetişmemiştir ama bana da iki firma tarafından bu tarz mesajlar geldi çalışanlarla bağlantısı yokmuş meğer getirdiler ürünleri

Saygısız insan keşke işi daha ileriye goturseydiniz nasil bir saygisizlik
Eşimi zor sakınlestırdım olaylar buyusun istemedim acıkcası. Cunku biliyorum sonunda hep haklı olan zararlı cıkıyor

Daha önce baska bur kargo sirketinden promosyon bir hediye gelecekti bulunduğum bolgeye teslimatı belli gunlerdeymis o zaman getirin dedim sonra tejrar aradilar 1 km uzaga gelin oraya kadar geliyoruz dediler altimda araba olsa gidecektim gelemiyorum dedim kargomu getirin getirmediler cok sinirlendjm hemen firmaya sikayet maili attim dikkate aldilar 2 gün sonra kargom geldi..bu kargocular sanki bedava getiriyor gibi sen orda maaşlı çalışıyorsun zor geliyor bir tarafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…