- Emoji Skoru
- 4.588
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Uygunmudur
-
Defalarca başımıza geldi.
7-24 evde olduğum dönemlerde bile evde olmadığımızı iddia ederlerdi.
Ben böyle rezil bir firma görmedim.
Kaç kez şikayet etsek de savdılar başlarından.
Haram elbette kazandıkları.
Ama yetmez bir yerlere daha şikayet etmek lazım.
Bayadır muhattap olmuyorum unutmuştum şimdi yine sinirim zıpladı.
Çok haklısınız vallahi.
Tesekkur ederim bundan sonra yaşamak istemiyorum bu sorunu ama olurda yaşarsam aklimda bulunsun, :)müşteri hizmetleri departmaninda çalışan biri olarak, en sevmedigim :) fakat en etkili yöntem sosyal medyada firmayı etiketleyerek şikayet mesajı yazmak
Aynen öyle ben de bi kargo firmasında çalışmıştım. kadın yaşlı arıyor kızım kargom gelmedi diyor. bende kuryeye söyledim bu adrese gittiniz mi diye ben oraya gidemem dedi.niye dedim uzakmış araçla oraya çıkamazmış. kadın yaşlı dedim gelemez şubeye. götür dedim. banane yaşlıysa gebersin ölsün dedi. terbiyesiz daha neler neler yaşadım.
Kesinlikle.Daha bu sabah fax çekmek için bir telekom bayine girdim.Hastayım zaten adam ne söylüyor anlamıyorum oturduğu yerden konuşuyor ben de efendim anlayamıyorum dedim.Başladı ,bugün gelenler de hep gergin demeye.Ne diyorsunuz siz dedim.'Bir sövmediğin kaldı.'çık dışarı hadi hadi' dedi.iş yerine istihahat raporu fakslıcam zaten başeczacıyla gerilmişim.Allahınızdan bulun dedim çıktım.Önceleri kendimi sorgulardım ama alakası yok toplum saygısız,psikopatlaştı iyice
Sorunu hallettiler mi?ben bimere kadar şikayet ettim bahane içeren bişr yazı ile geri dönüş aldım
Bende yurticinden cok memnunum halbuki. Dün yumurta gelmisti bende evde degildim. Aradilar. 2 sokak ondeydim adresimden saolsun getirdiler.
Ben insan kaynakları müdürünü aradım
yurtiçi en memnun olduğum kargo.
evde yoksam arıyorlar.
sizin şube sıkıntılı sanırım genel müdürlüğe şubeyi şikayet edin.
burada mng öyle mesela. sizin bölgeye bakan eleman işten çıktı yalanını sallayıp duruyorlar.
kargo şirketlerinde çalışanlar öyle. zamanında 6 ay bi kargo şirketinde çalıştım. dağıtıcılar yüzünden ben azar yiyordum. adreslere gitmiyorlar (ben kendi çalıştığım yerden bahsediyorum belki diğerleri öyle değildir) orası çok uzak gidemem diyolardı adreste bulanamadık deyip şubeye bırakıyorlardı ya da daha önce oraya gidip adam ya da kadına gıcık olmuşlarsa gitmem ben oraya şubeden alsın ardından da küfür. müşteri de haklı olarak gelmedi diyolardı.Bizde orta yolu bulmaya çalışıyoduk. kaç kere dağıtıcılara şu kargoyu götür dediğimi bilirim kavga ettiğimi ama hala aynılardı. sonra dayanamadım çıktım. Doğru düzgün çalışan yok. (hakkıyla çalışanlar birşey demiyorum.) gelmeden önce arayanlar evdemisiniz diyenler de var. şehirden şehre de değişiyor. Müdür de bitiyo bence iş. bizim müdür pek umursamazdı öyle bir müdür olunca başta çalışanlarda öyle oldular. mesela okuduğum şehirde x kargosunu tercih ediyordum.şuan memleketimde x kargosu çok kötü.y yi tercih ediyorum.
Alisveris yaptıginiz siteye bildirebilirsiniz .
Size gelen mesajlar otomatik mesajlar kargoyu arayıp bilgi almanız daha garanti tahmini olarak söylerler en azından ne zaman ulaşacağı
Evet gitti kargom kardeşim eydi sonra hep gitti orayaSonuç aldınız mi
A... kargoyu düşününce şükürlük.En son kurye diyafondan aşağı inmemi emretti aşagı ınemeyecegımı bebegım oldugunu soyledim ki kargo zaten bebegıme aldığım suluk yani hafif bir şey. Bu bir hısımla yukarı cıkıp kapıyı yumrukladı korkarak actım kargoyu ayagıma fırlattı niye fırlatıyorsunuz dedim fırlatmak yuze olur ben yere attım dedi bir de şaka gibi her yere şikayet ettim müdürü bir kaç kişi daha şikayet etti ben kulagını çekerim dedi sanki bakkal çırağı bu da başka bir şaka. İnsan çalıştırmıyorlar ki bunların bazıları düpedüz mahlukat
yıllardır netten alışveriş yaparım farklı kargo şirketleriyle zaman zaman benzeri sıkıntılar yaşadım.kuryenin cep telini alıyorum bir şekilde onunla irtibat kuruyorum bu tip durumlarda
hayır tabıkıde..Sorunu hallettiler mi?
Büyükşehirdeyseniz yetişmemiştir ama bana da iki firma tarafından bu tarz mesajlar geldi çalışanlarla bağlantısı yokmuş meğer getirdiler ürünleriAradim 2 kere ilkinde 6ya kadaf gelir dedi ikincisinde o bölgeyi çoktan bitirmistir yarin tekrar arayin dedi bana
Eşimi zor sakınlestırdım olaylar buyusun istemedim acıkcası. Cunku biliyorum sonunda hep haklı olan zararlı cıkıyorSaygısız insan keşke işi daha ileriye goturseydiniz nasil bir saygisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?