• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı rezillik!

Kargo şirketlerinde 3 kuruşa adam çalıştırıyorlar. Çalışanlar da hayatlarından sıkılmış ve acele işe çalışıyorlar. Dolayısıyla sorun çalışanda değil sistemde diyeceğim de kimsenin derdine çözüm olmayacak...

Geri ariyorlar ama aramalari bir işe yaramiyor gerekli uyariyi yapicaz yaptik tamam bitti bu kadar başka birşey yaptiklari yom

Valla bana indirim tanimladilar ve bir daha sorun yasamadim ztn kurum olunca cok nadir oluyor resmi kurum kaybolmayacagina gore getiriyorlar en duzgun calisan da yurt ici ben digerlerini hic sevmiyorum

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden

tam 10 senedir bahsettiğiniz firmayı kullanıyorum
5 farklı şehirde ve 1 defa bile beni mağdur etmediler
Çevremdeki herkes sizin yaşadığınız şeyi defalarca yaşadı.
Bi bana çalışıyo sanırım bu firma. Ben de kendilerine düzenli olarak teşekkür maili atıyorum site üzerinden.
Evde olmasam bile telefon ediyolar kargonuzu isterseniz güvenliğe bırakabiliriz diye.
Sinir olmakta haklısınız. Ne yapılır bilemedim

Merhaba, bende sorun yaşadım ve şikayetvar sitesine şikayet ettim. Tum islemler hizlandi ve kargo ulastimi diye bile aradilar. Sonra yine aradilar sorun var mi diye. Bence hemen oraya yazın.

Siparişi takip ediyorum ama araci edemiyorum dagitima çıkanın numarasini istedim onuda vermediler.
Sipariş verilen firmalar o kargo şirketleri ile bağlantısını keserse belki zamanla düzelir bu durumlar.Sikayetinizi firmaya da bildirin

Her ay evime 3 cesit kargo geliyor....mngnin 2 kere kargomu baska yere götürmesi dışında bir sorun yaşamadim onu da hemen hal ettiler...

Adamlar dagitmadan dagitima cikti, adrese gelmeden evde bulunamadi siye sisteme giriyorlar. Yillardir bıktım usandim ama onlar pişkin pişkin cevaplara doyamadılar :duduk::duduk::duduk::duduk:

Ayni kargo banada aynisini yapti. Kavga dövüş zorla getirmiştim. Ama iyi saydirdim mantıklı cvp bile veremedi. Birde sikayet ettim sonra özür dilediler. Ama benide insanliktan çıkarmışlardı

Kargo şirketlerinde 3 kuruşa adam çalıştırıyorlar. Çalışanlar da hayatlarından sıkılmış ve acele işe çalışıyorlar. Dolayısıyla sorun çalışanda değil sistemde diyeceğim de kimsenin derdine çözüm olmayacak...

Muhakkak oyledir imkanlari vs nasil bilmiyorum ama bu sistemde her iki tarafada haksizlik var. Ve buna kimse el atmiyor.

Bende internet üzerinden satış yapıyorum şimdiye kadar birçok kargo şirketiyle çalıştık hepsi aynı değişen birşey yok. Sadece PTT biraz daha iyi diğerlerine göre. Kuryeler gitmeden gitmiş oluyorlar , not bırakmadan bırakmış oluyorlar ara istediğin kadar çemkir zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar. Çözüm yok yani

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden
Ben de bıktım artık her defasinda müşteri hizmetleri vs uğraşmaktan bi de utanmadan yalan söylüyorlar evde yoktu diyorlar neden kapıya not bırakılmadı o zaman diyorum ertesi gün arayıp gelmişler ama siz kargoyu kabul etmemissiniz diyorlar. Şöyle sağlam bul yolu olsa da ni e halt yiyeceklerini sasirsalar bi

Geçen M.. kargodan alışveriş yaptım evde bulamamışlar aradım sordum geldik yoktunuz dedi ama kağıt da yok ortada kağıt da uçmuş olabilirmiş apartman içinde kesin uçmuştur eminim
Neden kalkınamıyoruzun cevabı işte burda saklı kargocu bile işini savsaklıyor kul hakkını gözetmeden maaşımı hakettimmi demeden uyanıklık yapıyorlar... sonrada kahrolsun başka ülkeler

Valla bana indirim tanimladilar ve bir daha sorun yasamadim ztn kurum olunca cok nadir oluyor resmi kurum kaybolmayacagina gore getiriyorlar en duzgun calisan da yurt ici ben digerlerini hic sevmiyorum

Bolgeden bölgeye çalışandan çalışana kesinlikle değişiyor

tam 10 senedir bahsettiğiniz firmayı kullanıyorum
5 farklı şehirde ve 1 defa bile beni mağdur etmediler
Çevremdeki herkes sizin yaşadığınız şeyi defalarca yaşadı.
Bi bana çalışıyo sanırım bu firma. Ben de kendilerine düzenli olarak teşekkür maili atıyorum site üzerinden.
Evde olmasam bile telefon ediyolar kargonuzu isterseniz güvenliğe bırakabiliriz diye.
Sinir olmakta haklısınız. Ne yapılır bilemedim

Aynen soylediginiz gibi tamamen bolgeyle insanlik ve kişilikle alakali şeyler

Sipariş verilen firmalar o kargo şirketleri ile bağlantısını keserse belki zamanla düzelir bu durumlar.Sikayetinizi firmaya da bildirin

Işte kimse buna yanaşmıyor ama yapılması gereken bu adamlar zaten iş var kimse vazgecmiyor diye saldim çayıra çalışıyorlar

İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar :işsiz: aramadan aradık ,gelmedikleri halde geldik bulamadık diyorlar. mecburen siz gidip şubeden alıyorsunuz .
Küçücük bir koli gönderirken bir sürü para almayı biliyorlar ama :işsiz:

Ayni kargo banada aynisini yapti. Kavga dövüş zorla getirmiştim. Ama iyi saydirdim mantıklı cvp bile veremedi. Birde sikayet ettim sonra özür dilediler. Ama benide insanliktan çıkarmışlardı

Bende yarin baya iyi saydiricam onlara

Şikayet edin. Özellikle önce bölge müdürlüğüne falan şikayet edin onlar daha detaylı ilgilenebilirler

Back