• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı rezillik!

Ben de bıktım artık her defasinda müşteri hizmetleri vs uğraşmaktan bi de utanmadan yalan söylüyorlar evde yoktu diyorlar neden kapıya not bırakılmadı o zaman diyorum ertesi gün arayıp gelmişler ama siz kargoyu kabul etmemissiniz diyorlar. Şöyle sağlam bul yolu olsa da ni e halt yiyeceklerini sasirsalar bi

Benimde demek istedigim bu yani bu işi bir daha yapamayacak olmalari lazim boyle bir yaptirim ceza olmasi lazim ama yok. Ben kuru bir sikayetle tamam uyardik bittiye gelsin istemiyorum ama diger türlude ne yapmak lazim bi fikrim yok

Geçen M.. kargodan alışveriş yaptım evde bulamamışlar aradım sordum geldik yoktunuz dedi ama kağıt da yok ortada kağıt da uçmuş olabilirmiş apartman içinde kesin uçmuştur eminim
Neden kalkınamıyoruzun cevabı işte burda saklı kargocu bile işini savsaklıyor kul hakkını gözetmeden maaşımı hakettimmi demeden uyanıklık yapıyorlar... sonrada kahrolsun başka ülkeler

Işte insanlar bu şekilde haram kazaniyor. Kac kişinin alin teriyle kazandığı paranin hakkina giriyorlar. Ama umurlarinda degil

İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar :işsiz: aramadan aradık ,gelmedikleri halde geldik bulamadık diyorlar. mecburen siz gidip şubeden alıyorsunuz .
Küçücük bir koli gönderirken bir sürü para almayı biliyorlar ama :işsiz:

Tabi canm küçük bir dosys icin bile 16 lira aliyor ayni şehir içine

Eski Ptt çalışanı olarak boşuna şikayetle uğraşmayın derim ben, özellikle Ptt kullananlar için söylüyorum. Asla dikkate alınmıyor şikayetler. Boşuma uğraşmış oluyorsunuz. Şikayetler çoğu zaman personele bile iletilmiyor. Maalesef bunun çözümü yok.

Banada mng mng ayni seyi yapti gectigimiz günlerde. Daha oncede sürat. Yurt. İse geldiginde arar. Bolgeden bolgeye degisiyor heralde. Birde insandan insana. Hakkini verende var .
Bende nefret ettim bir de haftasonu girdi araya. Ya acil bir sey olsaydi.
Bence gelen kargo tel ile aramali. Ulasamazsa amenna.

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden
Twitter hesabin varsa tweet at. Ben y.kargo ile ayni sorunlari yasamaktan bıktım. Ben tweet atiyorum. Onlar tıpış tıpış geliyor. Sosyal medya uzmanlari müşteri hizmetlerinden hizli bu firmanin

Bana da kactir aynisi oluyor. Hayir bir de benim oturdugum lojmanda 7/24 dis kapida polis var. Yani izinsiz kimliksiz falan iceri girmesi mumkun degil kargocularin. Ama adam israrla geldik evde yoktunuz diyor. O gunki nobetci polise soruyoruz adam kargo arabasi bile ugramadi bugun diyor. Bir defasinda artik dayanamadim ben de bulundugum ildeki y.... kargoyu arayip agzima geleni saydim 1 saat sonra kapiya getirdiler kargomu. Ama ben akillandim hayati olmadigi surece o firmayla calisan sitelerden alisveris yapmiyorum artik.

Koskoca uzayda yeni yaşam formu bulunur, yurtiçi kargo müşteriyi evde bulamaz. Şirketin politikası kargoyu teslim etmemek üzere benim inancım bu. Tüm çalışanlara ilk öğrettikleri şeyin sizi evde bulamadık cümlesi olduğunu düşünüyorum cidden.
Ben sipariş vereceksem bu kargo şirketinin olmadığı ürünleri tercih ediyorum. Ya çok lazım bu seferlik olsun bile demiyorum. Çoğu firmaya da mail atıyorum çalıştığınız kargo firması nedeniyle ürünü sizden almıyorum diye.

Bende aynı sorunu yaşadım o kargoyla çok şükür başka şube bakmaya başlayınca öyle yapmıyor bu şube ama bu seferde ötekiler bozuldu . Şubeye kadar gidip kavga ettim . Yoğunluktan bırakamadıkları için öyle yaptıklarını söylemişti merkezi.

Kargo subesine gidin kavga edin.Aramakla bisey duzelmiyor.Subeden subeye farkediyor gercekten .Benim cok memnum oldugum firmadan bir baskasi yaka silkiyor mesela.

Hiç uğraşmayın bişiy çıkmaz hele merkeze şikayet insanı daha çok çıldırtıyor şahıs kargonuzu sipariş verdiğiniz yere farklı kargo firmasıyla talep edin eğer onlar da o kargoyla çalışıyorsa kargoyla hiç muhatap olmadan sipariş verdiğiniz yeri arayın tabi başında durumu izah edin y.... kargo böyle böyle yapıyor bilgşniz oldun die buranın şubesi sorunlu vs. Ben öyle yapıyordum.cinnet geçiriyordum yaww bende a.....kargoda aynı sorunu yaşıyordum

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden

Aynı problemi geçen hafta yaşadım. Yalnız kalıyorum şuanda, doğum için gün sayıyorum, bir de 1.5 yaşında kızım var. Bakkala inip ekmek bile alamıyorum evden çıkma şansım yok, kapımı çalmadan evde olmadığıma karar vermişler. Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum bir internet sitesine şikayetimi yazdım (herkes görüyor)
O ara tabi bitkaç kere şubeyi aradım yoktunuz bilmem ne saçmaladılar. Sipariş verdiğim firmayı aradım mail attı kargo şirketine tekrar götürün diye. Bu sefer de bir hafta geç olarak bugün tekrar getirdiler. Sitenin kapısında teslim ettiler. Yukarı çıkaramazlarmış apartman kapısına getiremezlermiş. Kızıma giydirdim terliğini indim aşağı yavrum arkamdan geldi koca kutuyu bu halimle yüklendim, 3 tane adam kutunun başında beni beklerken. tabi bu posta da burnunuzdan gelsin çalışıyoruz diye geçiniyor musunuz bir de diye söylendim bol bol. Pis pis sırıtıyorlardı bir de aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Bana genel merkez şikayetten dolayı dönüş yaptı, anlattım tek tek. Tamam ben o şubeyle ilgili rapor yazıcam dedi. Bir de siteye girip sonucu yazar mısınız dedi. Girdim siteye insanla dalga geçiyorlar diye tekrar yazdım. Şikayet et sen de yoksa düzeltecekleri yok. Bir daha da töbe onlarla birşey göndermem de almam da. Benim üzerimden girmesin para ceplerine.

Y..... kargoyu Allah bildigi gibi etsin.
Sabahtan aksama evde oldugum gün bile geldik yoktunuz diyecek kadar şuursuz personele sahipler.
Her yere sikayet ettim,twiter'dan yazdim,maille ulastim telefon actim yok yok yok düzelme olmadigi gibi daha da pervasizlik var.

Subeye telefon aciyorum 10 kez caliyor bir Allahin kulu bakmiyor.
Biri yazmış internette adamlari kargo kapisinin önündeyken aradim,hani mesguller mi niye acmiyorlar goreyim diye,adamlar cay bardaklari ellerinde sohbet ediyorlar zırıl zırıl telefon caliyor dönüp bakmiyorlar bile demis.

Işte kimse buna yanaşmıyor ama yapılması gereken bu adamlar zaten iş var kimse vazgecmiyor diye saldim çayıra çalışıyorlar
O sipariş size ulasmadi ise bundan firma da sorumlu halbuki..bu yüzden şikayet edin tekrar göndersinler güvenilir bir şirketle

Eminim dedigin kargo yurtici... hep ayni sey kac kere kavga ettim. Hakkimi helal etmiyorum

benımde işim kargoyla
gercekden bende bıktım aynı sorundan
cok sıkayet ettım genel merkezle cok konustum ama malesef hıc bır sonuc alınamıyor

kargo firmalarına takılırrsanız c,nnet geçirirsiniz. Ofiste her gün bir vukuat

A... kargoyu düşününce şükürlük.En son kurye diyafondan aşağı inmemi emretti aşagı ınemeyecegımı bebegım oldugunu soyledim ki kargo zaten bebegıme aldığım suluk yani hafif bir şey. Bu bir hısımla yukarı cıkıp kapıyı yumrukladı korkarak actım kargoyu ayagıma fırlattı niye fırlatıyorsunuz dedim fırlatmak yuze olur ben yere attım dedi bir de şaka gibi her yere şikayet ettim müdürü bir kaç kişi daha şikayet etti ben kulagını çekerim dedi sanki bakkal çırağı bu da başka bir şaka. İnsan çalıştırmıyorlar ki bunların bazıları düpedüz mahlukat

yıllardır netten alışveriş yaparım farklı kargo şirketleriyle zaman zaman benzeri sıkıntılar yaşadım.kuryenin cep telini alıyorum bir şekilde onunla irtibat kuruyorum bu tip durumlarda

A... kargoyu düşününce şükürlük.En son kurye diyafondan aşağı inmemi emretti aşagı ınemeyecegımı bebegım oldugunu soyledim ki kargo zaten bebegıme aldığım suluk yani hafif bir şey. Bu bir hısımla yukarı cıkıp kapıyı yumrukladı korkarak actım kargoyu ayagıma fırlattı niye fırlatıyorsunuz dedim fırlatmak yuze olur ben yere attım dedi bir de şaka gibi her yere şikayet ettim müdürü bir kaç kişi daha şikayet etti ben kulagını çekerim dedi sanki bakkal çırağı bu da başka bir şaka. İnsan çalıştırmıyorlar ki bunların bazıları düpedüz mahlukat
nasıl bir olaydır bu böyle.çok geçmiş olsun.

Back