• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı rezillik!

Onların kendi müşteri hizmetlerine şikayet edince hiç bir sonuç alınmıyor ne bileyim delilim olursa mahkemeye bile verilebilir. Devamlı ayni şeyi yapıyorlar. Bazilari gercekten iyi oluyor kendi insanliklarindan kaynakli oldugunu düşünüyorum
ben bimere kadar şikayet ettim bahane içeren bişr yazı ile geri dönüş aldım

Ben insan kaynakları müdürünü aradım

Bende yurticinden cok memnunum halbuki. Dün yumurta gelmisti bende evde degildim. Aradilar. 2 sokak ondeydim adresimden saolsun getirdiler.

valla ben şikayet ettim hiç sonuç alamadım sinirlendiğiniz ve uğraştığınızla kalırsınız

yurtiçi en memnun olduğum kargo.
evde yoksam arıyorlar.
sizin şube sıkıntılı sanırım genel müdürlüğe şubeyi şikayet edin.
burada mng öyle mesela. sizin bölgeye bakan eleman işten çıktı yalanını sallayıp duruyorlar.

nasıl bir olaydır bu böyle.çok geçmiş olsun.
Sagolun nasıl bir manyaksa herkes sıkayetcıymıs ama inatla neden işini sonlandırmıyorlar bılmıyrm.Esime anlattım subeye gidip bir de bana fırlatsın bakalım demiş zor sakinleştirmişler Allah'tan o kurye orada yokmus ya da bile bile yok dedıler bılmıyrm adamın basını belaya sokar bunlar

kargo şirketlerinde çalışanlar öyle. zamanında 6 ay bi kargo şirketinde çalıştım. dağıtıcılar yüzünden ben azar yiyordum. adreslere gitmiyorlar (ben kendi çalıştığım yerden bahsediyorum belki diğerleri öyle değildir) orası çok uzak gidemem diyolardı adreste bulanamadık deyip şubeye bırakıyorlardı ya da daha önce oraya gidip adam ya da kadına gıcık olmuşlarsa gitmem ben oraya şubeden alsın ardından da küfür. müşteri de haklı olarak gelmedi diyolardı.Bizde orta yolu bulmaya çalışıyoduk. kaç kere dağıtıcılara şu kargoyu götür dediğimi bilirim kavga ettiğimi ama hala aynılardı. sonra dayanamadım çıktım. Doğru düzgün çalışan yok. (hakkıyla çalışanlar birşey demiyorum.) gelmeden önce arayanlar evdemisiniz diyenler de var. şehirden şehre de değişiyor. Müdür de bitiyo bence iş. bizim müdür pek umursamazdı öyle bir müdür olunca başta çalışanlarda öyle oldular. mesela okuduğum şehirde x kargosunu tercih ediyordum.şuan memleketimde x kargosu çok kötü.y yi tercih ediyorum.

Size gelen mesajlar otomatik mesajlar kargoyu arayıp bilgi almanız daha garanti tahmini olarak söylerler en azından ne zaman ulaşacağı

A... kargoyu düşününce şükürlük.En son kurye diyafondan aşağı inmemi emretti aşagı ınemeyecegımı bebegım oldugunu soyledim ki kargo zaten bebegıme aldığım suluk yani hafif bir şey. Bu bir hısımla yukarı cıkıp kapıyı yumrukladı korkarak actım kargoyu ayagıma fırlattı niye fırlatıyorsunuz dedim fırlatmak yuze olur ben yere attım dedi bir de şaka gibi her yere şikayet ettim müdürü bir kaç kişi daha şikayet etti ben kulagını çekerim dedi sanki bakkal çırağı bu da başka bir şaka. İnsan çalıştırmıyorlar ki bunların bazıları düpedüz mahlukat
Aynen öyle ben de bi kargo firmasında çalışmıştım. kadın yaşlı arıyor kızım kargom gelmedi diyor. bende kuryeye söyledim bu adrese gittiniz mi diye ben oraya gidemem dedi.niye dedim uzakmış araçla oraya çıkamazmış. kadın yaşlı dedim gelemez şubeye. götür dedim. banane yaşlıysa gebersin ölsün dedi. terbiyesiz daha neler neler yaşadım.

Bölgeden bölgeye degisiyor olsa gerek , haksizlik yapmak istemem kendi bölgemdeki bahsedilen firma cok düzgün calisiyor

Sagolun nasıl bir manyaksa herkes sıkayetcıymıs ama inatla neden işini sonlandırmıyorlar bılmıyrm.Esime anlattım subeye gidip bir de bana fırlatsın bakalım demiş zor sakinleştirmişler Allah'tan o kurye orada yokmus ya da bile bile yok dedıler bılmıyrm adamın basını belaya sokar bunlar
Kesinlikle.Daha bu sabah fax çekmek için bir telekom bayine girdim.Hastayım zaten adam ne söylüyor anlamıyorum oturduğu yerden konuşuyor ben de efendim anlayamıyorum dedim.Başladı ,bugün gelenler de hep gergin demeye.Ne diyorsunuz siz dedim.'Bir sövmediğin kaldı.'çık dışarı hadi hadi' dedi.iş yerine istihahat raporu fakslıcam zaten başeczacıyla gerilmişim.Allahınızdan bulun dedim çıktım.Önceleri kendimi sorgulardım ama alakası yok toplum saygısız,psikopatlaştı iyice

Artık şunu diyorum kendime,iyi insanla karşılaşmak Allahın lütfu.çünkü kimi kime şikayet edeceksin bir de üzerine gerildiğinle kalıyorsun.Bir de bu tip insanlar bu şikayet lafına öyle alışkın ki hemen cevap hazır'git kime edersen et'

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden
müşteri hizmetleri departmaninda çalışan biri olarak, en sevmedigim :) fakat en etkili yöntem sosyal medyada firmayı etiketleyerek şikayet mesajı yazmak

Evde olduğum bir dönem bana da öyle yapmıştı y... kargo. Sözde 2 sefer gelip evde bulamamışlarmış. Ben yenidoğan bebekle fıldır fıldır geziyordum çünkü..
Şubeyi arayınca da gelip alın dediler. "Bebekle nasıl geleceğim de koli taşıyacağım o kadar yol" diye bağırıp kapattım.
Genel merkezi arayıp hem şube çalışanlarını hem de kuryelerini şikayet ettim..

Ben çalışıyorum şirket adını yazınca daha kolay geliyor sık sık geldikleri için.
Siz de önce genel merkeze şikayet edin ardından şikayetvar sitesine yazın.
Sipariş ettiğiniz firmaya da email atıp başka kargo şirketiyle çalışmasını rica edin..

Sikayet edin bi sey cikcagini sanmam ama iciniz sogur en azindan
Herkesin basina bu geliyormus hep duyuyorum bana da hic olmadi ilginctir, gelmeden yarim saat once ararlar gelince ararlar

Ben "neden arayıp adresi bulamadık diye sormuyorsunuz?" deyince "müşterileri aramıyoruz" demişti??

"Aramazsınız tabi çünkü sorumsuzluktan adrese kadar gelmeden olumsuz bilgiyi giriyorsunuz" demiştim..

Sorunsuz gelen gönderilerim de var tabi firmadan. ama yine en çok sorun bu firmadan çıkıyor..

Aynı şeyi ben yaşadım. Üstelik 6.5 TL bir medikal ürün aldım 5 TL kargo parası verdim. (Yeni doğum yaptım dışarı çıkamıyorum). Netten istedim gelsin diye düşündüm tabiiii düşündüğüm gibi olmadı bı ara baktım telefonuma mesaj eladreste kimseye ulaşılamadı vb.....
Sikayetimvar.com dan yazdım. Çağrı merkezi aradı hemen. Durumu anlattım. Kadın sikayetinizi kaldirirsaniz gün içinde kuryeyi yonlendiririm dedi. Tamam dedim. Şikayeti kaldırdım. Kargom yine gelmedi.
Resmen kandırdı beni. Artık ne denir ki böyle bir firmaya

Hımm demek ki böyle diyene "önce gönderi elime geçsin şikayeti öyle kaldıracağım" demek gerekiyor..

Twit atin aninda cozuluyor
Tum kargo sorunlarimi twitterda cozdum , ulu orta yazinca birden o kargo bulunup kosa kosa getiriyorlar

Mrb arkadaşlar bir cok kisinin sıkıntı yaşadığı malum kargo şirketi y.. kargo gene ayni pisligi yapti ve ben artik cidden son raddeye geldim.

Evet arkadaslar sıkıntıya gelecek olursak daha once yaptığım işten dolayi şirketin malim kargo şirketiyle anlaşması olmasi nedeniyle mecbur onlarla çalışıyorduk. Bu kargo şirketi cogu kez evde oldugum halde geldik bulamadik gibi msjlar atiyorlardi telefona ya da kapiyi hic calmadan ihbar notu koyup gidiyorlardi. Devamli magdur ettiler. Sikayet ettimde ise uyardık vs vs gibi seylerle gecistirdiler hep.. Ama artik ben son raddeye geldim. Internette bir kozmetik firmasindan alisveris yaptım ve iş yeri adresi verdim. Kargoyu takip ediyorum bir yandan bugun dagitima çıkarıldı normalde 10 ve 12 saatleri arasi bizim buraya kargolar geliyor bekle bekle saat 4 5 oldu gelmedi aradim once altita kadar gelir dediler sonra tekrar aradim orayi sabah saatlerinde bitiriyotlar gelmislerdir siz yoksunuzdur dedi sabahtan beri bekliyorum ne gelmesinden bahsediyorsunuz dedim neyse yarin flan arayin deyip geçiştirdi. Simdi bakiyorum sitelerinden adrese gelip teslim edilecek kisi bulunamadigindan not birakilmistir yazıyor. Ama ne adrese gelen var ne de not birakan. Ben yarin arayacağım ama bana gene ayni zirvaliklari anlatacaklar ben kargomu kendim almak zorunda kalacagim. Ama böyle olsun istemiyorum her seferinde yanlarina kar kaliyor bu guvelik kamerasi var kayitlarda gelmedigi belli olur sikayet edebilir miyim? Ama bu sikayet bosa gitsin istemiyorum sonuç almak istiyorum. Kazandiklari para haram olmuyorda ne oluyor bunlarin! Yorumlarinizi bekliyorum. Hepinize tesekkur ediyorum simdiden
Gecmisolsun.bende cok sorun yasadim bu konuda.
En son merkezine tel.acip durumu izah ettim.yani dagitima cikacak subeyi degil.genel merkezini aradim.birde alisveris yaptigimda kargo aynisiysa mesajla durumu onceden bildirip, sorun yasayacagim,ulasmiyorlar bana diye siteye mesaj atiyorum.

Back