dün akşam kaynanam aradı memleketten erkek kardeşi gelmiş bende geliriz dedim.sonra kocamı aradım.annenlere gideriz yemek yapmadım dedim.sen git ben maçı izledikten sonra gelirim dedi.(biliyoı benim tek gitmek istemediğimi)4-5 saat onlarlamı oturacam bende gitmedim bekledim.gelsin birlikte gidelim diye. sonra geldi gitmemmişsin dedi.bende seni bekledim birlikte gidelim hadi dedim.başladı bağarmaya artık kendi annene gitmeyeceksin demeye.ben gitmem demiyorum ki birlikte gidelim birlikte oturalım birlikte dönelim.yani ne var bunda.zaten annesiyle konuştuğumuz tek konu kocam başka konuda konuşmaz zaten kaynanam sıkılıyorum kaynanamda.
canım buradaki konu ne senin annen nede eşinin annesi
tabiki annenin hastalığı çok üzücü allah'im şifasını versin inşallah
burada kayinvaldeninde bir suçu yok çünkü o sana bişey dememiş
sorun eşin senden rica etmiş sen git ben sonra gelirim demiş
bana göre bunda ters yada yanlış bişey yok
ha istemiyorsan telefonda eşine bunu diyebilirdin ben evde seni bekliyorum birlikte gidelim deseydin eşin bunu anlardı
ayrıca kayinvaldene erken gitmekte bir sakınca yok bana göre
seni yemezdı çok çok o anlatırdı sen dinlerdin öyle değimi
sen öyle yapınca eşinde sinirlenmiş senin annen benim annem muhabbetlerine girmiş ki hiç gerek yok yani durup dururken tatsızlık yaşamısınız
nolurdu gidip bikaç saat oturup eşin geldikten sonra geri dönseydiniz evinize
hem eşinde memnun olurdu dimi?
tabiki sen annene herzaman gidip destek olacaksın bunun lafı bile olamaz ama sen annene para veriyorsun ben bişey diyormuyum gibi laflar bana yanlış geliyor açıkcası ikisinin birbiriyle alakası yokki yeri gelir sende annene verirsin
benim yanlız gitmek istemediğimi biliyor bile bile yapıyor.ben gitmem demiyorum birlikte gidelim diyorum.diyorum ya rahatsız oluyorum ya.tahammul edemiyorum.ya benim kafamda bissürü şey var kimse sormuyo bile.kaynanam bikere bile annene gitmek istiyorum bile demedi.ben yanlız gitmediğim zaman kocam hemen annene gidiyosun ya hergün diyor.ordan çıkıyo annene para veriyosun ben sana bişey diyomuyum bende anneme bakıyorum lafları......
benim yanlız gitmek istemediğimi biliyor bile bile yapıyor.ben gitmem demiyorum birlikte gidelim diyorum.diyorum ya rahatsız oluyorum ya.tahammul edemiyorum.ya benim kafamda bissürü şey var kimse sormuyo bile.kaynanam bikere bile annene gitmek istiyorum bile demedi.ben yanlız gitmediğim zaman kocam hemen annene gidiyosun ya hergün diyor.ordan çıkıyo annene para veriyosun ben sana bişey diyomuyum bende anneme bakıyorum lafları......
niye tek gidemiyosun:mymeka:yiyomu seni annesi:mymeka:
oülunu alırken iyiydi ama dimi-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?