dün akşam kaynanam aradı memleketten erkek kardeşi gelmiş bende geliriz dedim.sonra kocamı aradım.annenlere gideriz yemek yapmadım dedim.sen git ben maçı izledikten sonra gelirim dedi.(biliyoı benim tek gitmek istemediğimi)4-5 saat onlarlamı oturacam bende gitmedim bekledim.gelsin birlikte gidelim diye. sonra geldi gitmemmişsin dedi.bende seni bekledim birlikte gidelim hadi dedim.başladı bağarmaya artık kendi annene gitmeyeceksin demeye.ben gitmem demiyorum ki birlikte gidelim birlikte oturalım birlikte dönelim.yani ne var bunda.zaten annesiyle konuştuğumuz tek konu kocam başka konuda konuşmaz zaten kaynanam sıkılıyorum kaynanamda.
kusura bakma ama biraz haksızsın.
maç 7 de başlıyordu.akşam yemeği saatide o zamandır.hadi bi saat erken gittin diyelim.yani saat 6 da gitsen maç zaten 9 da bitiyor.eşinde gelirdi,biraz daha otrup kalkardınız.
3 saat için inat edipte gitmiyorum demen gerekmezdi.eşinle gitmeni istemek ne alaka.kırk kat yabancı yere gitmiyosunki.eşinin annesine gidiyorsun.çok çok her dediğine he der,kafa sallar geçerdin.yani öcü gibi kaçmana gerek yok.
haksızsınkaydirigubbakcemile
kendini onun yerine koy.yani eşinin.bizler eşlerimiz için fedakarlık demek komik olur ama bu kadarını yapmazsak,yarın eşimiz bize ince davranmadığı zamanda şikayete hakkımız olmaz.mirmirmirmir
niye tek gidemiyosun:mymeka:yiyomu seni annesi:mymeka:nasıl ben senin benim anneme gidip uzun saatler tek kalmanı isteyemezsem;sende bunu benden isteyemezsin de..:mymeka:
ayrıca anneme de her istediğimde giderim buna da karışamazsın kusura bakma de..:mymeka:
yani ben olsam sadece bunu söylerdim..:dilcikar:
benim annem zaten beyin felci geçirmiş bi kadın konuşamıyo.doğru düzgün yutkanamıyo.ben ona hergün gitmeye çelışıyorum yemek veriyorum.sanki ben anneme her gün keyfimden gidiyorum.o nasıl annesine para veriyorsa bende anneme kendi vaktimdem ve hizmetimden veriyorum.kocama böyle söylüyorum hep.onun annesinde öyle vakit öldürmeyi canımın sıkılmasını istemiyorum.zaten yeterince zor bi durumdayım.........senağlama
sen mayonezide yememiştin zaten dimi:mymeka:-tatlicadiarzu-
niye tek gidemiyosun:mymeka:yiyomu seni annesi:mymeka:
oülunu alırken iyiydi ama dimi-tatlicadiarzu-
iyide annem hasta diyosun.yutkunup konuşamayan bir kadına eşin erkek haliyle igtse ne olur.yardımcı olamaz bişey yapamaz.
ayrıca kendi ellerinle malzeme vermişsin eşine.
her ne kadar annene bakmak asli görevin olsada sitede zaman zaman bu durumda bile izin vermeyen veya huzursuzluk çıkaran eşlerin olduğunu okuyoruz.insan hiç değilse sana gösterdiği bu kolaylığın hatırına gider bi kaç saat otururşutarafagitti
sen mayonezide yememiştin zaten dimi:mymeka:-tatlicadiarzu-
hahaha buna koptum işte kaydirigubbakcemile3
eşine onsuz gitmeyeceğini birlikte gitmek istediğini söyledinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?