- 30 Kasım 2011
- 792
- 14
- Konu Sahibi PileliPire
hemde o 10 kiloyu bir ayda aldım yeminle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten az yiyorum ben cnm ya abur cubur yemiyorum çay kola vs icmiyorum tek sorunum ekmek yemek yemesemde 1 ekmeği yiyorum tek başıma yürüyüşte yapıyorum her gün değil tabiki sporu hiç sevemedim işkence geliyor canım sıkılıyorekmek tuz şeker bunları çıkar hayatından nasıl bir düzenin var anlat
spor çok önemli istediğim kiloya insemde sporu bırakmayı düşünmüyorum
haraketli olman lazım az yemen lazım
işin sırrı gerçekten az yemek
off karnım acıktı ya
Sabit 55
55'in altına düşünce çirkin oluyorum
Sen kaç kilosun ?
zaten az yiyorum ben cnm ya abur cubur yemiyorum çay kola vs icmiyorum tek sorunum ekmek yemek yemesemde 1 ekmeği yiyorum tek başıma yürüyüşte yapıyorum her gün değil tabiki sporu hiç sevemedim işkence geliyor canım sıkılıyor
53.7 yim şu an ama boyum kısa ondan vermek ıstıyorum.bide etrafımda vermemı soyleyen bırısı var
Boyun kısa ise ver
O birileri istemese vereceğin yok
işte ikisi farklı 10 kg sigarayı bıraktığın için değil yediğin yemeklerden ötürü geldi
normalde sigara ağzı oyalıyorken boş kalınca hemen yemek isteği geliyor sanırım[/QUOTE
yani sigarayı bırakınca ağzımı oyalayacak birşey bulamadığım için yemek yediğim için kilo aldım
zaten sigarayı bırakınca kilo aldım olayıda bu zaten kapişşş
53 kilosun vaybee ben okadar olsam daha ne isterim ki
ne kadar kısa boyun 150 felan mı 53 sana çok geliyor
yok 160 a yakın gibi gibi tam bilmiyorum
bende 65 ten düştüm ama daha bitmedi ama o zaman diyet yapmadım yiyerek verdim bide köy gibi bi yerdeydim ekmek yoktu 1 dilim yiyordum oh olsun bana
işte ikisi farklı 10 kg sigarayı bıraktığın için değil yediğin yemeklerden ötürü geldi
normalde sigara ağzı oyalıyorken boş kalınca hemen yemek isteği geliyor sanırım[/QUOTE
yani sigarayı bırakınca ağzımı oyalayacak birşey bulamadığım için yemek yediğim için kilo aldım
zaten sigarayı bırakınca kilo aldım olayıda bu zaten kapişşş
kızma cnm ya bende ıcıyorum ama bırakma denemelerim sürüyor
Köy gibi bi yerde ekmek nasıl olmaz
köy ekmeği vardı o da değişik damak tadıma uymuyor mecburen yiyemedim
bol bol sebze tüketmekte de fayda var
ot zayıflatyorsa inekler neden şişman
şuan turşu yiyorum
kahvenin tadı
offf mide karştı benim
salatalık turşusu 16 kalori
şuan turşu yiyorum
kahvenin tadı