Hep aynı kafa hep aynı ses...

Gözlerime inanamadım pileli.:KK53:
Ne kadar çok değişmişsin :KK1: :KK1:

Güzel olmuş canım, hayırlı olsun.:KK64:

Son düzenleme:
Tam karar veremedim, aslında çokda önemli değil.
İyiyim sen nasılsın?
Düzelmiş site, dün sinir etti bizi.:KK47::KK47:

İyi diyelim iyi olalım saray güzeli.Evet dün düzeldi.Aman site hep böyle kalsın ya hiç çekilmiyor o yavaş halleri.İnsan sinir küpüne dönüyor.

Karar ver artık ,seni de yenileyelim

Napiyin buralarda yokken ?
:KK14:

İyi diyelim iyi olalım saray güzeli.Evet dün düzeldi.Aman site hep böyle kalsın ya hiç çekilmiyor o yavaş halleri.İnsan sinir küpüne dönüyor.

Karar ver artık ,seni de yenileyelim

Napiyin buralarda yokken ?
:KK14:

Bilmem bakarım artık, birgün karşına çıkacam tanıyamıyacaksın beni.:KK1:
Bugün hastaneydim hep.:KK14:

Tabi tanırsın ya, cin gibisin.:KK53:
Hasta ben değilim canım, kuzenim doğurdu.:KK49:

TT Neden bu iki -t'yi büyük yazma gereksini mi hissettin
:44: Çabuk söyle TT -nette mi çalışıyorsun ?:KK53: Bizim netimizi sen mi yavaşlatıyorsun .:KK47:Tabi tanırım kızım.:KK14:Hafızam ve kişi analizlerim mükemmeldir benim.:KK14: Senin hasta olmadığına sevindim.:26:Senin normal halen çekilmiyo;hasta halini düşünmek bile istemiyorum.:KK51:Çok çekilmez oluyosundur.:KK14:Darısı başına kız.Koca bulda sende doğur bitane :KK49:.Şaka bir yane hayırlı olsun.Kız mı erkek mi ? :KK14:

TT Neden bu iki -t'yi büyük yazma gereksini mi hissettin
:44: Çabuk söyle TT -nette mi çalışıyorsun ?:KK53: Bizim netimizi sen mi yavaşlatıyorsun .:KK47:Tabi tanırım kızım.:KK14:Hafızam ve kişi analizlerim mükemmeldir benim.:KK14: Senin hasta olmadığına sevindim.:26:Senin normal halen çekilmiyo;hasta halini düşünmek bile istemiyorum.:KK51:Çok çekilmez oluyosundur.:KK14:Darısı başına kız.Koca bulda sende doğur bitane :KK49:.Şaka bir yane hayırlı olsun.Kız mı erkek mi ? :KK14:

Yok kız şak diye ne senaryolar kurdun kafandan.:KK53:
İki t birden çıkmış klavyenin suçu yani.:KK1:
Bebek kız canım, darısı seninde başına.

X