- 27 Eylül 2012
- 1.877
- 166
- 44
-
- Konu Sahibi PileliPire
Kız ne acelen varr
Allah tamamına ettirsin canım.
Darısı benim, reptomim, karyatidin başınaaa.:123:
Tuccar Eda 'dan ses soluk yok
kızzz Eda ses versene
amin inşallah hayırlısı ile şekerim.
valla hanımlar ben evlenmek istediğimi hiçç inkar etmiyorum, bir konu olduğunda dürüstçe söylüyorum, bazı tipler var rastlıyorum ara ara " ayyy ne evliliği ya, uğraşamam benim kariyerim..." falan filan blah blah blah..
halbuki o gözlerle dilden çıkanlar birbirini tutmuyor, nedir bu yaştan dolayı reddetme telaşı? istiyorsun bal gibi koca da çocuk da
nedir anlamadım ki standart zamanlamanın dışında yapılacak olası evliklere kalmak otomatik kırmızı A harfi ile mi damgalanıyor?
bi çözemedim bu mağrur ve güçlü olma budalalığını
amin inşallah hayırlısı ile şekerim.
valla hanımlar ben evlenmek istediğimi hiçç inkar etmiyorum, bir konu olduğunda dürüstçe söylüyorum, bazı tipler var rastlıyorum ara ara " ayyy ne evliliği ya, uğraşamam benim kariyerim..." falan filan blah blah blah..
halbuki o gözlerle dilden çıkanlar birbirini tutmuyor, nedir bu yaştan dolayı reddetme telaşı? istiyorsun bal gibi koca da çocuk da
nedir anlamadım ki standart zamanlamanın dışında yapılacak olası evliklere kalmak otomatik kırmızı A harfi ile mi damgalanıyor?
bi çözemedim bu mağrur ve güçlü olma budalalığını
nişanlıyımm 2 sene sonra evleniyoruz temmuz 2014:)
nişanlıyımm 2 sene sonra evleniyoruz temmuz 2014:)
Ablacım; geçenlerde Reptomim hocamın bi yorumuna denk gelmiştim
KK beni evlilikten soğuttu tarzında bi yorumda bulunmuştu ; çok iyi hatırlıyorum
Kariyerim de kariyerim diyen şahsiyetlerin bi süre sonra kafası dannkkkkkkkkk edicek haberleri yok
halaaa o yorumumun arkasındayım gercekten sogudum.
milleti gorunce heves edıyorum ara ara.
ozellıkle kaynana derdi falan sevgılıme de soyledım gec evlenelım dıye.
cok ıstıyorum ama bu yuzden soguk bakıyorum
yalanım yok
Ablacım; geçenlerde Reptomim hocamın bi yorumuna denk gelmiştim
KK beni evlilikten soğuttu tarzında bi yorumda bulunmuştu ; çok iyi hatırlıyorum
Kariyerim de kariyerim diyen şahsiyetlerin bi süre sonra kafası dannkkkkkkkkk edicek haberleri yok
aa nedenkineee:2:
saolluunnn
Geç evlenince kaynana derdinden , dırdırından kurtulmuş mu oluyorsun
Ters mantık
bu sözün benı benden aldı karyatid yaa
hay agzına saglık.
bu arada ben seni nerden hatırlıyorum acep:44::44:
fikrimiz aynı yönde demek ki : )) çok sevindim.
belki de tanışmışızdır haberimiz yoktur, bilemiyorum ki bir düşün lütfen : )
Sevgilisi olmasına rağmen evde kaldım niye isyanlarda kendisi ...
olabilir, evet evet şahsına dua etmiştim hatırladım : ))fatıha okuma topiginden mıydı yoksaa:44::44:
valla kızlar kendimi " ne duyarsam duyayım ya da göreyim şaşırmam " diye fazla kibirlere atmışım, öyle cevaplar okuyorum ki pess diyorum korkar oluyorum aile ilişkilerinden eşlerin potansiyel uyuşmazlıklarından vs.re
kariyer, para vs re tabiki önemli ancak bir de inkar edilemez bir biyolojik saat var, insanoğlunun ilkel dürtüsü değil mi üremek?
doğanın gereğini yerine getirmek gerekiyor, benim fikrim bu, çünkü kariyer de para da bir müddet sonra güncelliğini yitiriyor amaç olmaktan çıkıyor.
evet kurtulmus olacagım yani en azından yazları aynı evde kalma derddim olmayacak
Hatırlar mısınız bilmiyorum
Bi gelin adayının açtığı bir konu vardı (GELİN MİYDİ YOKSA GELİN ADAYIMIYDI TAM HATIRLAMIYORUM )
Kurban bayramı dolayısı bazı bölgelerime has özellikler var ; az çok bilirsiniz
Bayramda gelini giydirirler kuşatırlar ya bunlardan bahsediyor herneyse..
Kız ; kv'dem beni aramadı,bana koç yollamadı,benim gönlümü yapamadı diye gönül koymuş eşinin yada nişanlısının annesine
Böyle birşey olabilir mi ya
Ayıp
Kadın bir de düşünceli davranıp;gelinini aramış
Kızım kusura bakma böyle böyle bu bayram borca girdik birşey yollayamıyorum diye açıklamada bulunmuş
Hatırlayanlarınız vardır belki
Yanlış dile getirdiysemde Allah affetsin
Ne insanlar var
Sana katılıyorum, haklısın.
Bazı adetler var ki insanı ne zor durumda bırakıyor, örfler yerini bulsun istiyoruz hepimiz ancak bi de inkar edilemez şartlar var ortada.
Beklenti olabilir ancak yerine getirilemiyorsa gönül koymak çirkin bir tavır, madem bir yola çıkıldı beraber, asgari müşterekde buluşup türlü hesaplarda uzak durmak gerekmez mi?
ben böyle konuşuyorum millet diyor ki "salak mısın sen ? yapmak zorunda " vs re
şartlar zorlanır olmuyorsa olmuyordur bu neyin gösterişi kafam almıyor.