- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi PileliPire
Gözümüzde küçük ne demek Allah aşkına?
Eğer annesi ile yarışmaya maruz kalacağını hissediyorsan uzak durmak gerek ki sen öyle yapmışsın sanırım.
Ben anlamıyorum bu erkek annelerini
Oğlunu gerçekten seven anne bence gelinini kızı gibi sevendir....
Ama nerdeeeeeee.....
Ama nerdeeeeeee.....
Zaten öyle davranarak ta oğlunu çok üzmüş oluyor
Bu şekilde gelinle yarış halinde olan kaynanaların ; bu şekilde davranmasına bende anlam veremiyorum
Ellerine ne geçiyor merak ediyorum :44:
Ama nerdeeeeeee.....
kıskanclık ya yani oglum beni eşi kadar sevmez artık o önemli oldu dıye dusunceye giriyorlar
Bir de şu açıdan bakalım ; Kaynana oğlundan emin olamadığı için bi süre sonra ondan eskisi kadar ilgi göremeyeceğini düşündüğünden , gelinlere patlıyor olabilir de :44:
buna ben de eminim, reptomim kardeşimiz anladığım kadarı ile sabırlı ve öngörüsü yüksek, sıfır hata ile ilerleyecek inşallah.Doğru olanını yapmış ve yapmayada devam edicek
senin kayınvalıde nasıl biri:44:
bak bu dediğin benim annem işte, Allah herkese annem gibi kaynana versin inşallah çok samimiyim bu dediğimde
hep şunu diyor "oğlumu mutlu ediyor başımın tacı sorunları da onları ilgilendirir." hiç karışmaz ve tek kötü söz söylemez, takvim günlerini hiç unutmaz hediyesini hazırlar.
bir anne oğlunu seviyorsa gelini ile iyi anlaşmalı ki oğlunu mutlu etsin gelin
aslında kızlar allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
güç savaşına giriyorlar, fedakarlıklarla büyüttüğü himayesindeki kırallığına gelip el kızının tahtına oturmasına katlanamıyorlar, bazıları da çok belli ediyor bazısı ise bastırma peşinde ara ara çuvallıyor. kabul eden bir elin parmağını geçmiyor.kıskanclık ya yani oglum beni eşi kadar sevmez artık o önemli oldu dıye dusunceye giriyorlar
buna ben de eminim, reptomim kardeşimiz anladığım kadarı ile sabırlı ve öngörüsü yüksek, sıfır hata ile ilerleyecek inşallah.
insallah canım tesekkur ederimbuna ben de eminim, reptomim kardeşimiz anladığım kadarı ile sabırlı ve öngörüsü yüksek, sıfır hata ile ilerleyecek inşallah.
Allah bozmasın canımÇok şeker biri (kulakları çınlasın)
Nişanlımla birlike üçümüz dışarı çıkarız ; gezeriz tozarız
Evde kahvemizi alır balkon keyfi yaparız
Oturmalara gideriz
Saçımızı başımızı yaptırmaya gideriz birlikte yemek yaparız
Ben memnunum annemden : )
insallah canım tesekkur ederim
Allah bozmasın canım
amin canım sagol. seninde ınsallahAmin ablacığım senin de dilediğince bir ilişkin olur insallah
Çeyizlerini ,gelinlikli resimleri görmeyi nasip etsin rabbim
Bir zaman sonra değişicektir bence kaynanasının tavrı
amin canım sagol. seninde ınsallah
ve ısteyen herkesin
muhakkak, alışacak ve bunun aslında kendisi için büyük bir kaos olmadığını anlayacak.