Hep aynı kafa hep aynı ses...

hanımlar, hiç sizi yalnız bırakır mıyım :) evde kalmış biri olarak bir meşale de ben yaktım
mum değil dikkat ediniz meşale belki biri görür diye : ))
bi başlık vardı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımıza haftada bir kaç kez görücü mü geliyordu 30 lu yaşlarda olduğu için kendisine bunamışlar gibi geliyordu talipleri
:))
Kader kısmet ne diyeyim :)

hanımlar, hiç sizi yalnız bırakır mıyım :) evde kalmış biri olarak bir meşale de ben yaktım
bi başlık vardı yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşımıza haftada bir kaç kez görücü mü geliyordu 30 lu yaşlarda olduğu için kendisine bunamışlar gibi geliyordu talipleri

hatırladım o konuyu .
ama bır goren olur bunu okursa kib yapabilir dırekt ban odasına alırlar kız bizi
piişşşşttttttt:18:

Aklıma Allah bereket versin demekten başka hiç bişi gelmiyo :KK1:

hatırladım o konuyu .
ama bır goren olur bunu okursa kib yapabilir dırekt ban odasına alırlar kız bizi
piişşşşttttttt:18:

yahu ben bunu anlamıyorum, ban nedir kib nedir ? ne şartlarda bunlar gerçekleşir? hem şekerim arkadaşımızın şahsına yorum yok ki durumun güzelliği konu olan :))
valla benim de olsa idi paylaşırdım o konu hakikaten hoşuma gitmişti : ))

mühim değil canım : ) , hata da ne imiş ? hiçç önemi yok, keyfimiz iyi olsun yeterki.

sanırım smile kullanamıyorsun.
bak profil duzenleden mesaj panelıne gır edıtor toolbar olarak ayarla. smilelerin gözüksün canım.:KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu ben bunu anlamıyorum, ban nedir kib nedir ? ne şartlarda bunlar gerçekleşir? hem şekerim arkadaşımızın şahsına yorum yok ki durumun güzelliği konu olan :))
valla benim de olsa idi paylaşırdım o konu hakikaten hoşuma gitmişti : ))

ah ah bılmezsın kımlerın kib yapacagınııı
direkt kapıya koyarlar bizi haberın olmazzz
ben yandım siz yanmayın:KK58:

Kız ne acelen varr:KK1:
Allah tamamına ettirsin canım.
Darısı benim, reptomim, karyatidin başınaaa.:123:

Şaka bi yana daha evlenmemize var ablacım

Amin sizede hayırlı kısmetler nasip etsin

Güzel insanlarla karşılaştırsın

Reptomim Hoca ma da Allah sabır versin tüm işleri rast gitsin
:KK14:

X