Hep aynı kafa hep aynı ses...

Kız ne acelen varr:KK1:
Allah tamamına ettirsin canım.
Darısı benim, reptomim, karyatidin başınaaa.:123:

amin inşallah hayırlısı ile şekerim.

valla hanımlar ben evlenmek istediğimi hiçç inkar etmiyorum, bir konu olduğunda dürüstçe söylüyorum, bazı tipler var rastlıyorum ara ara " ayyy ne evliliği ya, uğraşamam benim kariyerim..." falan filan blah blah blah..
halbuki o gözlerle dilden çıkanlar birbirini tutmuyor, nedir bu yaştan dolayı reddetme telaşı? istiyorsun bal gibi koca da çocuk da
nedir anlamadım ki standart zamanlamanın dışında yapılacak olası evliklere kalmak otomatik kırmızı A harfi ile mi damgalanıyor?
bi çözemedim bu mağrur ve güçlü olma budalalığını

valla hanımlar ben evlenmek istediğimi hiçç inkar etmiyorum, bir konu olduğunda dürüstçe söylüyorum, bazı tipler var rastlıyorum ara ara " ayyy ne evliliği ya, uğraşamam benim kariyerim..." falan filan blah blah blah..
halbuki o gözlerle dilden çıkanlar birbirini tutmuyor, nedir bu yaştan dolayı reddetme telaşı? istiyorsun bal gibi koca da çocuk da
nedir anlamadım ki standart zamanlamanın dışında yapılacak olası evliklere kalmak otomatik kırmızı A harfi ile mi damgalanıyor?

bu sözün benı benden aldı karyatid yaa
hay agzına saglık.:KK76:
bu arada ben seni nerden hatırlıyorum acep:44::44:

Ablacım; geçenlerde Reptomim hocamın bi yorumuna denk gelmiştim

KK beni evlilikten soğuttu tarzında bi yorumda bulunmuştu ; çok iyi hatırlıyorum

Kariyerim de kariyerim diyen şahsiyetlerin bi süre sonra kafası dannkkkkkkkkk edicek haberleri yok
:KK14:

KK beni evlilikten soğuttu tarzında bi yorumda bulunmuştu ; çok iyi hatırlıyorum

Kariyerim de kariyerim diyen şahsiyetlerin bi süre sonra kafası dannkkkkkkkkk edicek haberleri yok

halaaa o yorumumun arkasındayım gercekten sogudum.
milleti gorunce heves edıyorum ara ara.

ozellıkle kaynana derdi falan sevgılıme de soyledım gec evlenelım dıye.
cok ıstıyorum ama bu yuzden soguk bakıyorum
yalanım yok:KK14:

halaaa o yorumumun arkasındayım gercekten sogudum.
milleti gorunce heves edıyorum ara ara.

ozellıkle kaynana derdi falan sevgılıme de soyledım gec evlenelım dıye.
cok ıstıyorum ama bu yuzden soguk bakıyorum
yalanım yok:KK14:

Geç evlenince kaynana derdinden , dırdırından kurtulmuş mu oluyorsun

Ters mantık

valla kızlar kendimi " ne duyarsam duyayım ya da göreyim şaşırmam " diye fazla kibirlere atmışım, öyle cevaplar okuyorum ki pess diyorum korkar oluyorum aile ilişkilerinden eşlerin potansiyel uyuşmazlıklarından vs.re
kariyer, para vs re tabiki önemli ancak bir de inkar edilemez bir biyolojik saat var, insanoğlunun ilkel dürtüsü değil mi üremek?
doğanın gereğini yerine getirmek gerekiyor, benim fikrim bu, çünkü kariyer de para da bir müddet sonra güncelliğini yitiriyor amaç olmaktan çıkıyor.

valla kızlar kendimi " ne duyarsam duyayım ya da göreyim şaşırmam " diye fazla kibirlere atmışım, öyle cevaplar okuyorum ki pess diyorum korkar oluyorum aile ilişkilerinden eşlerin potansiyel uyuşmazlıklarından vs.re
kariyer, para vs re tabiki önemli ancak bir de inkar edilemez bir biyolojik saat var, insanoğlunun ilkel dürtüsü değil mi üremek?
doğanın gereğini yerine getirmek gerekiyor, benim fikrim bu, çünkü kariyer de para da bir müddet sonra güncelliğini yitiriyor amaç olmaktan çıkıyor.

Hatırlar mısınız bilmiyorum

Bi gelin adayının açtığı bir konu vardı (GELİN MİYDİ YOKSA GELİN ADAYIMIYDI TAM HATIRLAMIYORUM )

Kurban bayramı dolayısı bazı bölgelerime has özellikler var ; az çok bilirsiniz

Bayramda gelini giydirirler kuşatırlar ya bunlardan bahsediyor herneyse..

Kız ; kv'dem beni aramadı,bana koç yollamadı,benim gönlümü yapamadı diye gönül koymuş eşinin yada nişanlısının annesine

Böyle birşey olabilir mi ya

Ayıp

Kadın bir de düşünceli davranıp;gelinini aramış

Kızım kusura bakma böyle böyle bu bayram borca girdik birşey yollayamıyorum diye açıklamada bulunmuş

Hatırlayanlarınız vardır belki

Yanlış dile getirdiysemde Allah affetsin

Ne insanlar var

evet kurtulmus olacagım yani en azından yazları aynı evde kalma derddim olmayacak:KK14:

Bu mantıkla devam ettiğin sürece ileride çok sorunlar yaşarsınız enişte beyle ve de ailesi ile

Uzağa kaçmakla bitmiyor iş ki

Bence biraz ılımlı yaklaş , bi bıkmışlıktır gidiyor sende kaç gündür hadi hayırlısı

Hatırlar mısınız bilmiyorum

Bi gelin adayının açtığı bir konu vardı (GELİN MİYDİ YOKSA GELİN ADAYIMIYDI TAM HATIRLAMIYORUM )

Kurban bayramı dolayısı bazı bölgelerime has özellikler var ; az çok bilirsiniz

Bayramda gelini giydirirler kuşatırlar ya bunlardan bahsediyor herneyse..

Kız ; kv'dem beni aramadı,bana koç yollamadı,benim gönlümü yapamadı diye gönül koymuş eşinin yada nişanlısının annesine

Böyle birşey olabilir mi ya

Ayıp

Kadın bir de düşünceli davranıp;gelinini aramış

Kızım kusura bakma böyle böyle bu bayram borca girdik birşey yollayamıyorum diye açıklamada bulunmuş

Hatırlayanlarınız vardır belki

Yanlış dile getirdiysemde Allah affetsin

Ne insanlar var

Sana katılıyorum, haklısın.
Bazı adetler var ki insanı ne zor durumda bırakıyor, örfler yerini bulsun istiyoruz hepimiz ancak bi de inkar edilemez şartlar var ortada.
Beklenti olabilir ancak yerine getirilemiyorsa gönül koymak çirkin bir tavır, madem bir yola çıkıldı beraber, asgari müşterekde buluşup türlü hesaplarda uzak durmak gerekmez mi?
ben böyle konuşuyorum millet diyor ki "salak mısın sen ? yapmak zorunda " vs re
şartlar zorlanır olmuyorsa olmuyordur bu neyin gösterişi kafam almıyor.

Sana katılıyorum, haklısın.
Bazı adetler var ki insanı ne zor durumda bırakıyor, örfler yerini bulsun istiyoruz hepimiz ancak bi de inkar edilemez şartlar var ortada.
Beklenti olabilir ancak yerine getirilemiyorsa gönül koymak çirkin bir tavır, madem bir yola çıkıldı beraber, asgari müşterekde buluşup türlü hesaplarda uzak durmak gerekmez mi?
ben böyle konuşuyorum millet diyor ki "salak mısın sen ? yapmak zorunda " vs re
şartlar zorlanır olmuyorsa olmuyordur bu neyin gösterişi kafam almıyor.

Bazı insanlar var sözüm meclisten dışarı ; ablacım inanır mısın ağzım açık kalıyor ,Olaylara şahit olduğumda ise göz bebeklerim yerinden fırlıyor

Sözlüsünün,nişanlısının,sevgilisin durumunun olmadığını bildiği halde ; büyük beklentiler içerisinde olan ablalarım,arkadaşlarım var

Eminim ki senin çevrende de mevcuttur bu tarz insanlar

Bu gibi beklentiler ; sırf gösteriş için

Ha işte falancanın kızının busu var filancanın oğlu ,nişanlısına şunu almış gibi muhabbetler var toplumumuzda

Ya şuan yoktur ama ilerde olur

Bunun için isyan etmenin; karşı tarafı ve kendini sıkıntıya sokmanın ne alemi var dimi ?

Son düzenleme:
X