Hep aynı kafa hep aynı ses...

Gözümüzde küçük ne demek Allah aşkına?
Eğer annesi ile yarışmaya maruz kalacağını hissediyorsan uzak durmak gerek ki sen öyle yapmışsın sanırım.

ya ben onu hissettim zaten sevgılım annesine bazen ana dıye hıtap eder oylesıne yani
o da oglum ana deme kendimi yaslı hıssedıyorum dedi
ne alakaysa ben varım diye yaptıgından eminim.

zaten mesafemi koydum pek sohbet etmedim ki ben genelde cok konusan biriymdir.
dıyorum ya iyi kadındır ama kaynanlıkta yapar:KK19:

Ben anlamıyorum bu erkek annelerini
Oğlunu gerçekten seven anne bence gelinini kızı gibi sevendir....
Ama nerdeeeeeee.....

Zaten öyle davranarak ta oğlunu çok üzmüş oluyor

Bu şekilde gelinle yarış halinde olan kaynanaların ; bu şekilde davranmasına bende anlam veremiyorum

Ellerine ne geçiyor merak ediyorum
:44:

Zaten öyle davranarak ta oğlunu çok üzmüş oluyor

Bu şekilde gelinle yarış halinde olan kaynanaların ; bu şekilde davranmasına bende anlam veremiyorum

Ellerine ne geçiyor merak ediyorum
:44:

senin kayınvalıde nasıl biri:44:

Ben anlamıyorum bu erkek annelerini
Oğlunu gerçekten seven anne bence gelinini kızı gibi sevendir....
Ama nerdeeeeeee.....

bak bu dediğin benim annem işte, Allah herkese annem gibi kaynana versin inşallah çok samimiyim bu dediğimde
hep şunu diyor "oğlumu mutlu ediyor başımın tacı sorunları da onları ilgilendirir." hiç karışmaz ve tek kötü söz söylemez, takvim günlerini hiç unutmaz hediyesini hazırlar.
bir anne oğlunu seviyorsa gelini ile iyi anlaşmalı ki oğlunu mutlu etsin gelin
aslında kızlar allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

kıskanclık ya yani oglum beni eşi kadar sevmez artık o önemli oldu dıye dusunceye giriyorlar

Bir de şu açıdan bakalım ; Kaynana oğlundan emin olamadığı için bi süre sonra ondan eskisi kadar ilgi göremeyeceğini düşündüğünden , gelinlere patlıyor olabilir de :44:

senin kayınvalıde nasıl biri:44:

Çok şeker biri (kulakları çınlasın)

Nişanlımla birlike üçümüz dışarı çıkarız ; gezeriz tozarız

Evde kahvemizi alır balkon keyfi yaparız

Oturmalara gideriz

Saçımızı başımızı yaptırmaya gideriz birlikte yemek yaparız

Ben memnunum annemden : )

bak bu dediğin benim annem işte, Allah herkese annem gibi kaynana versin inşallah çok samimiyim bu dediğimde
hep şunu diyor "oğlumu mutlu ediyor başımın tacı sorunları da onları ilgilendirir." hiç karışmaz ve tek kötü söz söylemez, takvim günlerini hiç unutmaz hediyesini hazırlar.
bir anne oğlunu seviyorsa gelini ile iyi anlaşmalı ki oğlunu mutlu etsin gelin
aslında kızlar allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

kesinlikle.
aslında bence kötü olan kımse yoktur ama bazen sınırı asıyorlar bu sekılde sogutuyorlar ıste.
bır de ben bir sogudum mu o kişi melek olsa olmaz artık benım icin.

kayınvalıdedn sogumadım dıyorum ya iyidir Allah var ama bu sözlerle olmuyor işte:KK31:

kıskanclık ya yani oglum beni eşi kadar sevmez artık o önemli oldu dıye dusunceye giriyorlar
güç savaşına giriyorlar, fedakarlıklarla büyüttüğü himayesindeki kırallığına gelip el kızının tahtına oturmasına katlanamıyorlar, bazıları da çok belli ediyor bazısı ise bastırma peşinde ara ara çuvallıyor. kabul eden bir elin parmağını geçmiyor.

buna ben de eminim, reptomim kardeşimiz anladığım kadarı ile sabırlı ve öngörüsü yüksek, sıfır hata ile ilerleyecek inşallah.
insallah canım tesekkur ederim
Çok şeker biri (kulakları çınlasın)

Nişanlımla birlike üçümüz dışarı çıkarız ; gezeriz tozarız

Evde kahvemizi alır balkon keyfi yaparız

Oturmalara gideriz

Saçımızı başımızı yaptırmaya gideriz birlikte yemek yaparız

Ben memnunum annemden : )

Allah bozmasın canım:nazar::nazar:

muhakkak, alışacak ve bunun aslında kendisi için büyük bir kaos olmadığını anlayacak.

aslına bakarsınız sanırım o kaos olarak gormuyor:44:
yani hemen reptomimi isteyelım ben cok sevdim falan dıyor
ama boyle nıye laf soktu ara ara onu anlamadım

X