- 5 Kasım 2007
- 891
- 2
- Konu Sahibi PileliPire
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla mı kız yaşıtız
bilmiyor.
ya anlatamam ona zaten ne bıleyım zaman gosterecek
amaaannn bosver neyseee
sen de ne var ne yok
efendim ben de geldim fakat mevzu nedir bilemiyorum o yüzden kafama göre takılayım.
nato kafa nato mermer değilim ancak tekrara düştğüm anlar çok oluyor malesef şu günlerde.
ne işle mesgulsün canım
efendim ben de geldim fakat mevzu nedir bilemiyorum o yüzden kafama göre takılayım.
nato kafa nato mermer değilim ancak tekrara düştğüm anlar çok oluyor malesef şu günlerde.
Efendim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
23 canım
her zaman baskıda bulunuyor kuzum.Şu sınava bi gir ve hayırlısıyla güzel bi sonuç al sonra çıkarsın babanın karşısına söylersin abla
Nereye kadar devam eder ki böyle
Karşı taraf söylemen için bi baskıda bulunmuyor Allahtan
Yoksa çok sorun yaşardınız
Hani çocuk istemeye gelicem dese ne yapacaksın ; merak konusu :44:
çok naziksiniz efendim : )) , herkese ve size hoşbulduk, sanırım hepimizin kafa sürüklüyor bir yerlere bizi
aman mazallah saplanıp kalmayalım da çünkü saplantı ve önyargı kadar fena iki tavır daha bilmiyorum ben.
çok naziksiniz efendim : )) , herkese ve size hoşbulduk, sanırım hepimizin kafa sürüklüyor bir yerlere bizi
aman mazallah saplanıp kalmayalım da çünkü saplantı ve önyargı kadar fena iki tavır daha bilmiyorum ben.
Hiç.
Neden evlenmek için acele ediyon kız, az dur bekarlığın tadını çıkar.
İyi diyelim iyi olsun
Annenle aranı düzelttin mi ?
Hoşgeldin Sefalar Getirdin
Sizi topiğimde görmek çok güzel
Hepimiz monotonluk hortumuna yakalanmışız ; bu durumdan kurtuluşumuz olsa bile kaçışımız yok
her zaman baskıda bulunuyor kuzum.
ocakkta istemeye gelıcem dıyor baska bır sey demıyor.
annem de sen de atan oyle dıyor
iki arada benn
Düne göre daha iyii kapandım bu aradaa,nişanlım 21 şubatta askere gidicekk
Otuzunda olanlar ne yapsın 25 gibi evlenirsin işte Allahın izniyle
Hayırlısıyla atandın diyelim enişte bey için konuşuyorum ; farklı şehirlerde öğretmenlik yapma gibi bi durumun olursa ne olcak ?
Düne göre daha iyii kapandım bu aradaa,nişanlım 21 şubatta askere gidicekk