Hep annem gibi bir kayımvalidem olsun derdim, maalesef babam gibi oldu :S

üzülüyorlar zaten Allah kimsenin yanına bırakmaz herkes kendine eder aslında da geç farkeder bunu. Yaptılar da sanki mutlu mu oldular şimdi diğer oğlu ve kız tarafı burnundan getiriyor bizden alamayınca ondan istedi altınları küfürü hakareti yedi oturdu yerine. Yine de öylesi yarıyor ama işi düşünce bize koşuyor hemen.

tayinini şuanda yaşadığınız şehrin dışına isteyin mümkünse baya uzak olsun.yılda bir defa gelebileceğiniz..
aynı şehirde yaşadığınız sürece huzurlu olamazsınız

tayinini şuanda yaşadığınız şehrin dışına isteyin mümkünse baya uzak olsun.yılda bir defa gelebileceğiniz..
aynı şehirde yaşadığınız sürece huzurlu olamazsınız
atanamam da zaten ikimizde bu şehri terketmek istiyoruz. Ama ben atanırsam inşallah daha rahat olacak çünkü eşim özel sektörde burada çevresi olduğu için iş ve kazanç konusunda sıkıntı çekmiyor. Ama başka bir şehirde aynı şansı olmayabilir

Allah yardımcın olsun canım.Baya üzüldüm okurken.Eşin iyi ya o yeter sana.Ayrı eve çıkınca huzur bulursunuz zaten.Allah hayırlı evlatlarda versin inşallah.

atanamam derken kpss ye çalışıyorum demişsin

Siz başka şehire taşınmaya bakın. Esin okudu mu? Ne is yapıyor? Ne yapıp ne edip herkesten uzağa gidin annene de kardesinle ortak para ortaaya koyup bi ev açın yaninizda (tabi sen ise girdikten sonra) annene de yazık o adamla hayat geçmez. Ne olursa olsun ayrılin o sehirden silin atın herkesi sonra da arkadaslariniz ve siizn oldugunuz küçük bir eğlence duzenleyin istedigin gelinliği giy ama tabi bunlar için atanman lazım bu hayallerle umutlarla çalış

canım bir yıla olur iki yıla olur durumunuz düzelirse bir gelinlik giyer foto cektirirsiniz arkadas arasında küçük bir yerde eglenirsiniz .cocugun bile olsa yaparsınız inşallah takma kafana.

:)) malesef geçti artık. Eşim düğün çok istiyordu ben de gelinlik giymeyi ama olmadı. Nikahımızı bile burnumuzdan getirdiler bir de sözde abisi fotoğrafçılık yapıyor. Nikahtan sonra dış mekan özel çekim ister misiniz diye sordu kız kardeşi için yapmıştı bende fotoğraf sevdiğim için tamam dedim ama nikahtan sonra akrabalarla bir iki fotoğraf çekip herkes hadi bizim işimiz var diyip dağıldı bizde sadece durup baktık birbirimize bari bizde nüfusdaki işlerimizi halledelim dedik. Ben istesem şimdi eşim yine düğün yapar biliyorum sıkıntı yok, fotoğraf istiyorum desem onu da yapar ama konuşurken fotoğraf işi ona biraz saçma geliyor sanırım sevmiyor o yüzden bende onun da zevkle yapmadığı bişeyin tadı olmaz diye istemedim.

Aa çok iyi olmuş, onlar da anlamışlardır bakma sadece kuyruğu dik tutuyorlar işte.

Kim haksız yere kime ne ettiyse Allah çıkartıyor işte, hem de ahirete kalmıyor. Bu dünyada çıkıyor.

Bana da çok yaptılar, az az da olsa çıkıyor. Beddua etmek istemem ama yine de Allah görüyor, yanlarına kalmasın...

Öyle ben zaten affettim çoktan Allaha bıraktım kimseye de beddua etmem iyi olsunlar ama benden uzakta olsunlar

atanamam derken kpss ye çalışıyorum demişsin
atanamazsam yazacaktım yanlış yazmışım orada, atanamazsam bile gitmeyi istiyoruz bu şehirden çünkü aynı şehirde olursak da yine huzur vermezler farkındayız. hatta bir ara yurtdışına bile gitmeyi düşündük o kadar yani. Eşime bir teklif gelince yurtdışımdan umutlandım ama nasip değilmiş olmadı işi

Ben bunu yapmayı hep düşündüm inşallah Allah bana o kuvveti verir de annemi de o adamın elinden kurtarabilirim. İki erkek kardeşim daha var biri 20 biri 10 yaşında onlarında hayatını mahvedecek kendisine benzetecek diye çok korkuyorum.

Sen en büyük hatayı calismaya baslamadan evlenmekle yapmissin. Şimdi ne yap ne et babam olacak adamdan boşa anneni bir şekilde uzak tut onlardan babana yeni kadin mi bulrsun naparsin bilmem ama yap annene böyle bir güzellik ayni anda da kendi hayatını kurtar kendine 1 yıl tanı. Şarkıda da dedigi gibi dünya dönmeye başlar seneye bu sıralar

Coookk uzun olmuş okumaya çalıştım okuyamadim
özetle senin için şunu söylebilirim ki : kimseye güvenme özellikle ben senin için şunu yaparım bunu yaparım diyenlere hiç güvenme. Söylediklerine değil her zaman yaptıklarına bak. Ve ne yapıyorsan kendin yap hayallerini gerçekleştirebilme gücün varsa ne şanslısındır yoksa hiç kurma daha az üzülürsün

o şarkıyı çok dinledim ama her sene başka bir sorun işte karamsar olmak istemiyorum ama biraz daha yolum var farkındayım. Çalışmadan evlenmek istemedim ben zaten iki seçeneğim vardı ya o adamla kalacak evde kendi kendime 85 üzeri atayan bir bölümden atanmaya çalışım bir mucize olmazsa atamayacaktım üzerine de gerizekalı ilan edilip artık en son onun işine gelen birine verip evlendirilecektim. ya da evlenip en azından kendim için bişeyler yapma imkanı bulacaktım. Kimse istemez böyle olmasını. 15 yaşında ergen gibi kaçarak evlenmek nedir ne kadar aşağılayıcı bir durum bilemezsiniz

Ne okumustunuz? Ozelden is b

Ne okumustunuz? Ozelden is bulsaniz? Esinizle bi şehir seçin ordan is ilanlarına bakın bir şekilde bulmaya çalışın ve hemen gidin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…