henüz tam yerleşmeyen evimiz ilk haline yorumları alayım :)))

gayet uyumlu ve güzel olmus arkadasım yerleş birazda aksesuar süper olur

evet aksesuar konusunda biraz eksik özellikle salon :4: zamanla hallaederiz onları da zaten monte edilcek eşyalar var ama öylece duruyo ev için koşturmaktan o kadar yoruldukkı amaaan diyoruz nasıl olsa takılır duruyolar öyle ssz

evinin son halleri çok güzel olmuş canım özellikle oturma odandaki köşem takımına rengine modeline bayıldım çok güzel salonunda kahve mor ikilisi var sanıırm veeeee bebeklerine bayıldım:16::16:halılarının hepside çok güzel canım mutlulukla aşkla sevgiyle bir ömür kullan inş.

evinin son halleri çok güzel olmuş canım özellikle oturma odandaki köşem takımına rengine modeline bayıldım çok güzel salonunda kahve mor ikilisi var sanıırm veeeee bebeklerine bayıldım:16::16:halılarının hepside çok güzel canım mutlulukla aşkla sevgiyle bir ömür kullan inş.

çoook teşekkürler canım :21: bende en çok oturma odamı seviyorum :31:

Ferah bir ev olmuş güle güle oturun inşallah..

Parkelerini beğendim ben ferah duruyorlar. Ne renk yaptırdın acaba öğrenebilir miyim?

Mobilyaların gayet hoş tatlım açık renk ya koltuklar neden bu kadar koyu :S

Mobilyaların gayet hoş tatlım açık renk ya koltuklar neden bu kadar koyu :S

temizlemesi kolay olsun dedim :)) açık renkler çok hoştu ama ne kadar kullanışlı olur diye düşündüm açıkçası çalıştığım için kullanışı daha önemliydi benm için:24:

Back
X