- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok akıllıca seçim yapmışsın bir genç kız olarak seni tebrik ediyorum.salon koltuklarının rengini pek seçemedim ama modeli güzel.yatak odası ve yemek odası mobilyan harika .halı ve perde konusunda zorlanmıycaksın .gerçi bazıları var perdelerinin..zebra perdeleri oldum olası sevemedim ben ama sen beğenip almışsın güle güle kullan.mutfağı ve banyoyuda görmek isterim ben ...mutlulukla kullan canım..
canım öncelikle hayırlı olsun.Allah huzurlu,mutlu,sağlıklı kullanmayı nasip etsin.İnan çok beğendim farklı renkler tercih ettiğin, için seni tebrik ediyorum.Beyaz almış başını gitmişken senin bu seçimlerin harika olmuş.Belliki şu anı değil sonrasınıda düşünerek almışsın.Aferin..Hepsini çok beğendim.Özellikle yatak odası gardırobun çok farklı iki çeşit kullanma olanağı sağlıyor.İnşallah tamamen yerleşmiş halinide görürüz.Senin zevklerin güzel şimdiden mutfak ve banyoyuda merak ettim.tekrar hayırlısı olsun.çok güzel telaşlar yaşıyorsun Kolay gelsin.
Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok iyi tercihler köşe takımınızı çok beğendim markasını söylermisin :):)
mobilyalar guzel fakat odalar kucuk yada mobilyalar buyuk gelmis sankim,
yada ben daha ferah oda seviyorum ondanda olabilir bu gorusum![]()
ama ben bulamadım ev fotolarını merak ettim şimdibenımde albumlerımde cnaım![]()
maşallah cnm iyi günlerde otur. Buarada mobilyalarımız rengi aynı![]()
ayy bu kadar olur :) koridor halınız benim yatak odamın, mutfak halınızda koridorlarımın halıları... çok memnunum ben inş sizde memnun kalırsınız :)) herşey çok güzel :)