Zaten calisan bir bayan ister istemez zorluk cekiyor cocuk konusundaTanidigimiz hemsire ufak cocugu var gece nobetleri falan cok zorluyor beni keske ogretmen olsaydim dedi.
Tesekkurler cnmben almanyada hemsireyim, simdiki aklim olsa bir daha ayni meslegi okumazdim
meslegimi cok seviyorum. ama nöbetler ve isi yorucu
insanlarla ugrasmasi zor.
maalesef ki saygi görülmeyen bi meslek. ne yaparsan yap yaranamiyorsun
ne hastalara, nede üstlerine
yaptigim isin karsiligi daha yüksek bi maas olmali ama maalesef ki degil
avantaji garanti bi meslek, biliyorum ki hayatim boyunca tek bi gün bile issiz kalmam istemedigim sürece
insanlari cok seviyorum,karsinda yaptigin ise saygi duyan ve minnetar olan bir hastan varsa
sana verdigi mutlulugu tarif etmek mümkün degil.
basima bi cok sey gelsede hastalarimin dualarinin beni koruduguna inaniyorum mesela.
türkiyede nasildir hemsirelik bilmiyorum,ama almanyadan okuyan varsa baska bi meslek secin bence...
Bu devirde atanma durumuna göre okul, bölüm tercih etmek gerekiyor malesef. Ya da çok iyi okullarda okumak, özel sektörde ilerlemek lazım. Başka yolu yok.Ahh su atanma durumu butun dusuncelerimi etkiliyor iste
Ben daha su universite sinavlarina girerken heyecandan stresten ölüyorum birde atanma stresi kpss kendimi cok tuketirim
Tesekkur ederimHemşireler hastalarla iç içe çalışırlar, sıkça kan alırlar, yakın temas halinde olurlar. Bu da hastalık bulaşları açısından risk altında olmak demektir. Saatlerce ayakta dururlar, öğretmenler gibi hemşireler için de varisler meslek hastalığı sayılır. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti de dikkate almanızı tavsiye ederim. Öte yandan olumlu yönleri de var tabii.
Aynen oyleBu devirde atanma durumuna göre okul, bölüm tercih etmek gerekiyor malesef. Ya da çok iyi okullarda okumak, özel sektörde ilerlemek lazım. Başka yolu yok.
babam yurt disindaydi, bizi yanina almak isteyince herseyi birakmak zorinda kaldim, son senemi okuyamaidm : (Ozel degilse neden okulu bitiremedin cnm ? Evet katiliyorum meslegini severek yapmali biricevremde birsuru muhendis ve ogretmen var ailemizde hemsire hic yok burdan bir cazip geliyor ve bende hep bir merak yani cok havali geliyordu simdide malum meslek secimi tercih donemlerine 1 ay var arastiriyorum hayirlisii
merhaba kızlar
ben hemşirelik okumayı çok istiyorum ama ailemle henüz bu konu üstünde konuşmadık daha...
benim sorum hemşirelik nasıl bir meslek ?
hemşire olmaktan pişmanlık duyuyormusunuz?
iş imkanları?
maaşı?
evlendikten sonra size problem yarattı mı ?
eveet kızlar lutfen yorum yapın benim için çok önemli kafam bir milyonn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?