- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Kk dışında bakınıyorum sonra dalıyorumE sen ne yapıyorsun, yoksa bdv de mi takılıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk dışında bakınıyorum sonra dalıyorumE sen ne yapıyorsun, yoksa bdv de mi takılıyorsun
Çabucak geçer inşaallahBilmem, Allahtan eşim bu ara geceye geçti. Evde yokken de zaman geçmiyor
öyle tabiki. Hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz ikiz olursa bebekler için çok güzel olur oyun arkadaşı olurlar senin için zor olacak ama sonrası çok rahat tabi ikinci çocuk soruları da gelmez :) ama Allah hangisi hayırlı olacaksa onu versin sağlıklı olsunlar yeterValla gönlüm tek diyor ama Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsinde ikiz tek önemli değil. Bir şekilde bakılır, büyür giderler :)
En son diyodun:)) bende oyle diyorumda yapinca foto cekiyosun ya bekleyemeden eklemek istiyosun:))
Bizim de tv de o açık ama ben dikkatli izleyemedim eşim bakıyorİyi akşamlar dağ 2 izliyorum keşke sinema da izleyebilseydim harikaymis
Allah kolaylik versin:))Çabucak geçer inşaallah
Benim eşimde izin almış.Yarın gidecek sonra 8-9 gün evde
Amin inşaallah
Yok daha nelerr:)) ya su mantida gozum kaldi benim: (Bu hafta sonu belki yaparım
Ama yüklemem
Gelecek tariflerden korkarsam yuklemem bile
Bizim de tv de o açık ama ben dikkatli izleyemedim eşim bakıyor
Amin kardeşAllah kolaylik versin:))
Yok daha nelerr:)) ya su mantida gozum kaldi benim: (
Aynen şahane olmuş ve çok iddialıYok daha nelerr:)) ya su mantida gozum kaldi benim: (
Hahaha ben sevmiyorum esimin izin alippo uzunca evde kalmasini:)) kocama duskun degilim demekki:))Amin kardeş
Yaparim canimda.. once kendi tarifimi yapayimda.. aklimda gene bi su boregi var: (Manti harika
Yapiver kiz sen hamaratsin halledersin
Ya biz anlaşıyoruz.Ama sürekli evde oluyor.Sıkıntı oluyor:)Hahaha ben sevmiyorum esimin izin alippo uzunca evde kalmasini:)) kocama duskun degilim demekki:))
Bencede nevos hapi yuttuk bu sefer:)Aynen şahane olmuş ve çok iddialı
Onu ben de istiyorum ama bu sıra eşimin istekleri var onları yapmam lazım:)Yaparim canimda.. once kendi tarifimi yapayimda.. aklimda gene bi su boregi var: (
Nasip canım biz yapalım gerisini oylamada göreceğizBencede nevos hapi yuttuk bu sefer:)
Amin inşallah, orası öylede valla bilmiyorum kafam karışıkAllsh gonlundekini versin. Komplikasyon olabiliyo cogul gebelikte ama 1 kerede kurtulursun:))
Şok şok şok !!!!! Yemek editörü nevreste bdv ye kaçtıKk dışında bakınıyorum sonra dalıyorum
Iyi aksamlar :)İyi akşamlar dağ 2 izliyorum keşke sinema da izleyebilseydim harikaymis
Aman ne güzel 8 9 gün beraber vakit geçirirsinizÇabucak geçer inşaallah
Benim eşimde izin almış.Yarın gidecek sonra 8-9 gün evde
Amin inşaallah
inşallah canım, Allah razı olsun hayali bile güzel. Herşeyin hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz ikiz olursa bebekler için çok güzel olur oyun arkadaşı olurlar senin için zor olacak ama sonrası çok rahat tabi ikinci çocuk soruları da gelmez :) ama Allah hangisi hayırlı olacaksa onu versin sağlıklı olsunlar yeter
Yaparim canimda.. once kendi tarifimi yapayimda.. aklimda gene bi su boregi var: (