Yağlı bazlama patates salatası, yanına kahvaltılıklar, miissbrokoli ve makarna cok guzel fikir :)) ben sebzeleri birde az pismis seviyorum ama cocuklar oyle degil tabii..havucta vardi ikisini haslayabilirim..
yagli bazlamada cok iyi fikir :)) sagol canim bu gebelik sana yaradi bak tikir tikir fikirler cikiyor :))
takilip az kizdirayim seni dedim :)))) hahaha ya birde benle dalga geciyorlar hamurun nesi yemekten kolay diye :)) yap bi cesit gelen yesin giden yesin:))Yağlı bazlama patates salatası, yanına kahvaltılıklar, miiss
Kız ben her zaman fikir verebilirim, hamilelikle ne ilgisi var
Kızmadım kiii, kızmadım kitakilip az kizdirayim seni dedim :)))) hahaha ya birde benle dalga geciyorlar hamurun nesi yemekten kolay diye :)) yap bi cesit gelen yesin giden yesin:))
Tabi ki olur canımYemeğe gelsem bacım olur mu ? :)))))) zorlu kategori :)
Hadi bakalım göreceğizBeni kimse beklemesin
Trene en son ben bineceğim
Gelen tariflerdenAcaba nedir nedir
bayılırım yanına turşu ohh miss :)Selam hanımlar
Ben bu akşam kuru fasulye ,pilav yapacağım
Turşu henüz yok daha dün yaptımbayılırım yanına turşu ohh miss :)
elinize sağlık güle güle yemek nasip olsun inşallahh.. he dün okumuştumm oğlanla yaptığınız demi?Turşu henüz yok daha dün yaptım
Eşim istedi yapacağım.Teşekkür ederim canımelinize sağlık güle güle yemek nasip olsun inşallahh.. he dün okumuştumm oğlanla yaptığınız demi?
Valla kuru fasulye pilav tarihin en iyi koalisyonu benim nezdimde
Bilmemki bana hepsi ayni:)Kızmadım kiii, kızmadım ki
Bazı hamur işleri kolay bazıları zor amaşimdi su böreği ile bazlama aynı kolaylıkta olmuyor
Ellerine sağlık canım, nefis olmuşlar
Ellerine sağlık şimdiden, afiyetle yiyin canımSelam hanımlar
Sağol canımEllerine sağlık şimdiden, afiyetle yiyin canım
afiyey olsun boncuum cok severim bende:)Selam hanımlar
Sagol hayatim.. cocuklar yedi ya o bana yetiyoEllerine sağlık canım, nefis olmuşlar