- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Öyle tabi afiyet olsun minnaklaraSagol hayatim.. cocuklar yedi ya o bana yetiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi afiyet olsun minnaklaraSagol hayatim.. cocuklar yedi ya o bana yetiyo
Sagol canim. Senin cocuk nasil? Herseyi yiyo mu?Öyle tabi afiyet olsun minnaklara
Benim ki düzgün bişey yemez, sebze zorla yediriyorum, meyve de öyle. Seçici malesefSagol canim. Senin cocuk nasil? Herseyi yiyo mu?
Sebze salatalik domates yiyosa o da iyi yine kahvaltida.. benimkilerde ispanak lahana karnabahar vs yemez..salatalik domates brokoli.. meyve biraz daha alternatif cokBenim ki düzgün bişey yemez, sebze zorla yediriyorum, meyve de öyle. Seçici malesef
Seninkiler yine iyiymiş benim oğlan çiğ yemiyor. Domatesi anca yemeğin içinde yerSebze salatalik domates yiyosa o da iyi yine kahvaltida.. benimkilerde ispanak lahana karnabahar vs yemez..salatalik domates brokoli.. meyve biraz daha alternatif cok
Benim buyuk 6 yasinda ama:)) o kadar fark ediyoki yas farki inan, digeri 4 olcak yakinda kismetse..o da abisine bakarakta yiyo bazen, bikmadan getir onune inan yiyecek.. buyuk oglum tursu yedi gecenlerde pilav kuru yanina o kadar sasirdim sevindimki:)) inan benim oglanin bogaxida kotuydu yani cok secicidir.. cokta kustugu icin tiksinmisti herseyden. Simdi yavas yavas buyudukce tat duyulari gelisiyo ve yiyecekler yani baska yolu yok:))Seninkiler yine iyiymiş benim oğlan çiğ yemiyor. Domatesi anca yemeğin içinde yer
Sağol canımM
afiyey olsun boncuum cok severim bende:)
Sagol hayatim.. yanimda olsan kesin alirdin:))Ellerine sağlık canım
Sen insana kilo aldırırsın
Sagol hayatim.. yanimda olsan kesin alirdin:))
Inşallah canım, büyüdükçe birde kardeşi olunca düzelir :)Benim buyuk 6 yasinda ama:)) o kadar fark ediyoki yas farki inan, digeri 4 olcak yakinda kismetse..o da abisine bakarakta yiyo bazen, bikmadan getir onune inan yiyecek.. buyuk oglum tursu yedi gecenlerde pilav kuru yanina o kadar sasirdim sevindimki:)) inan benim oglanin bogaxida kotuydu yani cok secicidir.. cokta kustugu icin tiksinmisti herseyden. Simdi yavas yavas buyudukce tat duyulari gelisiyo ve yiyecekler yani baska yolu yok:))
Duzelecek emin ol:))Inşallah canım, büyüdükçe birde kardeşi olunca düzelir :)
Senin yavrulara da maşallah
Maşallah canım :)benim kız da pişmiş domatesi sevmez ...ıspanak bamya yı çok sever :)
yarım kilo yapmıştım haftasonu bitti yine alıyım yapıyım bari:)
Kesin kimse duymamıştırTarifsiz kalmışsın, kimse duymadan sana hediye edebilirim
çok sağol canım..aminn.Maşallah canım :)
Tamda Karataya başlamışken
Ah ozur dilerim abla: (Tamda Karaca’ya başlamışken
Bsmys yiyoda daha ne istiyon:)) oh yesin sifa olsunbenim kız da pişmiş domatesi sevmez ...ıspanak bamya yı çok sever :)
yarım kilo yapmıştım haftasonu bitti yine alıyım yapıyım bari:)