Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Kayserili değilim canım ama Kayserililerin yorumunu çok merak ediyorum :KK16:
kayserili değilim kocamdan sayılıyorum :KK53: ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor... birazcık büyük gibi olmuş sadece.. Bizim kv küçücük yapar.. belki resimlerden öyle gelmiştir.. Başarılar dilerim canım.:hamarat:

kayserili değilim kocamdan sayılıyorum :KK53: ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor... birazcık büyük gibi olmuş sadece.. Bizim kv küçücük yapar.. belki resimlerden öyle gelmiştir.. Başarılar dilerim canım.:hamarat:
Sağolasın canım olabilir belki resimlerden de ama pişmeye başlayınca biraz şiştiler daha minnak yapmaya çalıştım ama bükmesi çok zor oluyormuş gerçekten

Evde ne malzemelerin var ? Ona göre fikir vereyim. :KK53:
bakliyat hepsi olur sebze pek yok..brokoli var sadece..haricinde bi tane mayam kaldi hamur isimi yapsamki?

buarda dun sulu kofteyle pilav yapmistim o yuzden kuru pilav nohut pilavda olmuyuor yoksa dunun aynisi gibi oluyor...

bakliyat hepsi olur sebze pek yok..brokoli var sadece..haricinde bi tane mayam kaldi hamur isimi yapsamki?

buarda dun sulu kofteyle pilav yapmistim o yuzden kuru pilav nohut pilavda olmuyuor yoksa dunun aynisi gibi oluyor...
Brokoli çorbası yada haşlayıp salata yapabilirsin.
Yanına soslu makarna olabilir, sebzeli bulgur pilavı olabilir.
Hamur işi olarak mayali bazlama yapıp çay turu bişeler hazırlayabilirsin. :)

Brokoli çorbası yada haşlayıp salata yapabilirsin.
Yanına soslu makarna olabilir, sebzeli bulgur pilavı olabilir.
Hamur işi olarak mayali bazlama yapıp çay turu bişeler hazırlayabilirsin. :)
brokoli ve makarna cok guzel fikir :)) ben sebzeleri birde az pismis seviyorum ama cocuklar oyle degil tabii..havucta vardi ikisini haslayabilirim..

yagli bazlamada cok iyi fikir :)) sagol canim bu gebelik sana yaradi bak tikir tikir fikirler cikiyor :))

X