Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
kayserili değilim kocamdan sayılıyorum ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor... birazcık büyük gibi olmuş sadece.. Bizim kv küçücük yapar.. belki resimlerden öyle gelmiştir.. Başarılar dilerim canım.
kayserili değilim kocamdan sayılıyorum ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor... birazcık büyük gibi olmuş sadece.. Bizim kv küçücük yapar.. belki resimlerden öyle gelmiştir.. Başarılar dilerim canım.
Sağolasın canım olabilir belki resimlerden de ama pişmeye başlayınca biraz şiştiler daha minnak yapmaya çalıştım ama bükmesi çok zor oluyormuş gerçekten
Brokoli çorbası yada haşlayıp salata yapabilirsin. Yanına soslu makarna olabilir, sebzeli bulgur pilavı olabilir. Hamur işi olarak mayali bazlama yapıp çay turu bişeler hazırlayabilirsin. :)
Brokoli çorbası yada haşlayıp salata yapabilirsin. Yanına soslu makarna olabilir, sebzeli bulgur pilavı olabilir. Hamur işi olarak mayali bazlama yapıp çay turu bişeler hazırlayabilirsin. :)