- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Sağol Nevoş Allah razı olsunGözünaydın canım hadi hayırlısı
Allah Doğumu bekleyen herkese kolaylık versin, bebek haberi bekleyen herkese hayırlı haberi işittirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Nevoş Allah razı olsunGözünaydın canım hadi hayırlısı
Yok canim onun icin demedim, muhim olan saglicakla kurtulunda bi sekilde geciyor sukur.İlki sezeryan, ikisinin arasında 1 sene var o yüzden doktorum riske atamam bunu da sezeryanla alırım diyor, seçim hakkım yok yani ama hayırlısı ya acısızı yok ki bünün kabullendim
Anladım canım planlı tarih olunca sordun da bende ilkinde biraz zor toparlanmıştım, normalle de bir şansımı denemek istiyordum nasip değilmiş, O yüzden öyle açıklama geldi, içimi dökme gibi olduYok canim onun icin demedim, muhim olan saglicakla kurtulunda bi sekilde geciyor sukur.
Amin inşaalalh dualarını bekliyoruzSağol Nevoş Allah razı olsun
Allah Doğumu bekleyen herkese kolaylık versin, bebek haberi bekleyen herkese hayırlı haberi işittirsin
Yok aman normal doğum için erkenAnladım canım planlı tarih olunca sordun da bende ilkinde biraz zor toparlanmıştım, normalle de bir şansımı denemek istiyordum nasip değilmiş, O yüzden öyle açıklama geldi, içimi dökme gibi oldu
Her dogum seklinin bi kotu tarafi var illaki.. ben ikisindende korkuyodum :)) geciyo gidiyo ama sanki ben dogurmadim gibi.. cocuklarima bakiyorum bazen evin icinde iyiki olmuslar diyorum.. rabbim her isteyene cifter cifter basip etsinAnladım canım planlı tarih olunca sordun da bende ilkinde biraz zor toparlanmıştım, normalle de bir şansımı denemek istiyordum nasip değilmiş, O yüzden öyle açıklama geldi, içimi dökme gibi oldu
Amin canımHer dogum seklinin bi kotu tarafi var illaki.. ben ikisindende korkuyodum :)) geciyo gidiyo ama sanki ben dogurmadim gibi.. cocuklarima bakiyorum bazen evin icinde iyiki olmuslar diyorum.. rabbim her isteyene cifter cifter basip etsin
Temizlemeden at o halde bak annende atıyormuş:)Kızla bugün pazardan balik aldim ama bugun yarin yapamicam. Daha sonra yapayim diyorum. Dondurucuya nasil atayim temizleyip yıkayıp mi, yoksa direk oldugu gibi mi. Annem temizlemeden atiyor, cikarinca temizliyor. Bende bazen temizlenmis balik fazla geldiyse atiyorum kalani buzluga, bisey olmuyo. Sizce nasil atiyim. Temizlemeden at deeyiverin useniyorum suanda
Ikiside olur:)) temizleyip atinca acil yapacaginda bi sudan gecirip koyarsin tencereye bence:)) ama ikiside olur yaniKızla bugün pazardan balik aldim ama bugun yarin yapamicam. Daha sonra yapayim diyorum. Dondurucuya nasil atayim temizleyip yıkayıp mi, yoksa direk oldugu gibi mi. Annem temizlemeden atiyor, cikarinca temizliyor. Bende bazen temizlenmis balik fazla geldiyse atiyorum kalani buzluga, bisey olmuyo. Sizce nasil atiyim. Temizlemeden at deeyiverin useniyorum suanda
Aynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
Simdiden hayirli dogumlar canim.. saglikla kucagina al insallah.Anladım canım planlı tarih olunca sordun da bende ilkinde biraz zor toparlanmıştım, normalle de bir şansımı denemek istiyordum nasip değilmiş, O yüzden öyle açıklama geldi, içimi dökme gibi oldu
Anneme gore temizlenmeden atilmasi gerekiyor. Sanki balıkçılar daki donmus baliklar temizlenmiş mi oluyor diyor. Ben hic temizlenmemiş atmadim ya ondan, neyse atayim temizlemedenTemizlemeden at o halde bak annende atıyormuş:)
Tivigilim tam çıkıyordum ki seni gördüm neden katılmıyorsun yahuuuu olmaz olamaz sensiz
27 kişi tarif bildirdi
İnşallahAmin inşaalalh dualarını bekliyoruz
Ya işte ne bileyim o zaman aksilikler yaşayınca bunda normal yapıp kurtulayım hissine kapılıyor insan ama doktor veriyor kararı.Yok aman normal doğum için erken
At gitsin :)Anneme gore temizlenmeden atilmasi gerekiyor. Sanki balıkçılar daki donmus baliklar temizlenmiş mi oluyor diyor. Ben hic temizlenmemiş atmadim ya ondan, neyse atayim temizlemeden
İnşaallah her şey yolunda gidecek:)İnşallah
Ya işte ne bileyim o zaman aksilikler yaşayınca bunda normal yapıp kurtulayım hissine kapılıyor insan ama doktor veriyor kararı.
Hafta içi yaparım muhtemelen, normalde aldığım gun yaparim ama bugün yarin yemek var. cok güzel göründü baliklar gozume pazarda uygundu birde aldim. Acikcasi hic istavrit temizlemedim ben, hatta balik temizlemedim. Normalde balikcidan alir temizletirim. Napcam bilmiyomIkiside olur:)) temizleyip atinca acil yapacaginda bi sudan gecirip koyarsin tencereye bence:)) ama ikiside olur yani
Hayırlı saglikli kolay doğumlar diliyorum. Sağlıcakla gelsin minikAynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
Youtubeta vardir izleyebilirsin :) balik sevmem ama hamsi vs cok guzel temuzlerim. Anam herufun sever cocuklarina yaparsin diye ogretmisti:))Hafta içi yaparım muhtemelen, normalde aldığım gun yaparim ama bugün yarin yemek var. cok güzel göründü baliklar gozume pazarda uygundu birde aldim. Acikcasi hic istavrit temizlemedim ben, hatta balik temizlemedim. Normalde balikcidan alir temizletirim. Napcam bilmiyom