- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Sağol canımKolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımKolay gelsin canım
Ay bunlarda vardı dimiBirde bunu
Birde şunu
Yok değil onun taliplisi başka:)Beyti mi?
Hayırlı akşamlar hanımlar
Hoşbuldum Gittim biraz kendi halimde takıldım burayı da takibe almayı unutmuşum arda giriyordum, bildirim olmayınca çıkıyordumPinky nerdesin bacim hosgrldin:) yok beyti degil:))
Hoşgeldin Pinko'mHoşbuldum Gittim biraz kendi halimde takıldım burayı da takibe almayı unutmuşum arda giriyordum, bildirim olmayınca çıkıyordum
O zaman soğanlı birşey, bir önceki kategoriden ezberledik soğan sevgisiniYok değil onun taliplisi başka:)
Tivigilim tam çıkıyordum ki seni gördüm neden katılmıyorsun yahuuuu olmaz olamaz sensizNe oldu kurabiyelere bütün kk katıldı
Şimdi ses yok kimseden ben katılmıyorum diye mi
27 kişi tarif bildirdiNe oldu kurabiyelere bütün kk katıldı
Şimdi ses yok kimseden ben katılmıyorum diye mi
Ben o tarife soğan hiç koymamO zaman soğanlı birşey, bir önceki kategoriden ezberledik soğan sevgisini
Bolbol bildirim yapalim o zaman:)) yakinda dogurcan zaten insallah :)) gece nesai yaparken girersin bol bol:))Hoşbuldum Gittim biraz kendi halimde takıldım burayı da takibe almayı unutmuşum arda giriyordum, bildirim olmayınca çıkıyordum
Hoşbuldum nevoşum Nasılsın?Hoşgeldin Pinko'm
Aynen olamazTivigilim tam çıkıyordum ki seni gördüm neden katılmıyorsun yahuuuu olmaz olamaz sensiz
İyiyim canım siz nasılsınızHoşbuldum nevoşum Nasılsın?
Aynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarımBolbol bildirim yapalim o zaman:)) yakinda dogurcan zaten insallah :)) gece nesai yaparken girersin bol bol:))
Cuma günü doğum muAynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
Sezeryan dimi? Saglicakla kurtul insallah cnmAynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
Çok şükür iyiyiz dikiş alınınca annem geldi yatışa geçtik, son haftayı keyif yaparak geçirmeyi planlıyoruzİyiyim canım siz nasılsınız
Gözünaydın canım hadi hayırlısıÇok şükür iyiyiz dikiş alınınca annem geldi yatışa geçtik, son haftayı keyif yaparak geçirmeyi planlıyoruz
İlki sezeryan, ikisinin arasında 1 sene var o yüzden doktorum riske atamam bunu da sezeryanla alırım diyor, seçim hakkım yok yani ama hayırlısı ya acısızı yok ki bünün kabullendimSezeryan dimi? Saglicakla kurtul insallah cnm