• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Ne oldu kurabiyelere bütün kk katıldı :KK70:
Şimdi ses yok kimseden ben katılmıyorum diye mi :KK45:
Tivigilim tam çıkıyordum ki seni gördüm neden katılmıyorsun yahuuuu olmaz olamaz sensiz

Hoşbuldum:KK68: Gittim biraz kendi halimde takıldım burayı da takibe almayı unutmuşum arda giriyordum, bildirim olmayınca çıkıyordum :KK30:
Bolbol bildirim yapalim o zaman:)) yakinda dogurcan zaten insallah :)) gece nesai yaparken girersin bol bol:))

Bolbol bildirim yapalim o zaman:)) yakinda dogurcan zaten insallah :)) gece nesai yaparken girersin bol bol:))
Aynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım :ıslık:

Aynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım :ıslık:
Cuma günü doğum mu :skandal:

Sezeryan dimi? Saglicakla kurtul insallah cnm
İlki sezeryan, ikisinin arasında 1 sene var o yüzden doktorum riske atamam bunu da sezeryanla alırım diyor, seçim hakkım yok yani ama hayırlısı ya acısızı yok ki bünün kabullendim:ıslık:

Back